چ10162019

Last updateس, 15 اکتبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home لابیگری وخلافکاریهای مجاهدین اخبارلابیگری لابی گری مجاهدین در غرب لابی مجاهدین در پارلمان اروپا

لابی مجاهدین در پارلمان اروپا

ژرار دپرس نماینده بلژیک بعد از بازگشت به پارلمان اروپا بدستور سازمان جای استیونسون را بعنوان رئیس لابی های مجاهدین در پارلمان اروپا اشغال نمود.

گروه ”دوستان برای یک ایران آزاد“

Friends of a Free Iran (FoFI)

FoFi logo

سازمان مجاهدین خلقدر انتخابات پارلمان اروپا در سال 2014 هم لابی سخت کوش خود در میان اعضای پارلمان اروپا را حفظ کرده اند.

گروه پارلمانی "دوستان برای یک ایران آزاد (fofi)" در سال 2004 توسط پائولو کازاکا (نماینده پرتغال) و استروان استیونسون (نماینده اسکاتلند) تاسیس شد و از آن زمان از منافع سازمان مجاهدین خلق در پارلمان اروپا دفاع می کند.

به گفته استیونسون، این گروه (fofi) برای دموکراسی، حاکمیت قانون، حقوق بشر و حقوق زنان و همچنین لغو مجازات اعدام و علیه سلاح های هسته ای در ایران از طریق حمایت از سازمان مجاهدین که آنرا "اپوزیسیون اصلی" می نامد، فعالیت می کند.1

"fofi" در موارد متعددی مریم رجوی را به پارلمان اروپا دعوت کرده و یک پلات فرم تبلیغاتی در آنجا برای مجاهدین فراهم آورده بودند

آنها علاوه براین جلسات منظمی را در حمایت از سازمان مجاهدین در پارلمان اروپا برگزارکرده اند.

lobby europa

17سپتامبر امسال نیز (FoFI)   جلسه ای در اشتراسبورگ برگزارکرد.2

این جلسه هنگامی برگزار شد که بسیاری از اعضای "fofi" درانتخابات اخیر پارلمان اروپا رای کافی نیاورده و حذف گردیدند. از جمله این افراد میشود از ستاره لابیست مجاهدین استروان استیونسون موسس و رئیس fofi (اسکاتلند) -  آلخو ویدال کوادراس رئیس افتخاری fofi (اسپانیا) - و همچنین کسانی مثل استفن هیوز (انگلستان)، جیم هیگینز (ایرلند)، درک ژان اپینک (بلژیک)، اورست روسی (ایتالیا) و ادیت باوئر (اسلواکی) نام برد که در حکم ضربه سنگینی برای مجاهدین نیز بود، بخصوص اینکه فردی مثل استیونسون تازه ریاست کمیته پارلمانی مربوط به امور عراق را دردست گرفته بود تا برای مجاهدین در عراق کارکند.

بهرحال هدف این جلسه در اشتراسبرگ معرفی لابیست های جدید سازمان مجاهدین در پارلمان اروپا بود:

رئیس جدید "fofi" آقای ژرالد دپرز Gérard Deprez نماینده بلژیک تعیین شده است.

. ایشان حتی از زمانیکه سناتور در سنای بلژیک بودند، بنفع مجاهدین در کمیته ای بنام "کمیته بلژیکی نمایندگان برای یک ایران دموکراتیک“3  فعالیت می کردند و از مریم رجوی در سنای بلژیک استقبال کردند4

اکنون بعد از بازگشت به پارلمان اروپا .وی بدستور سازمان جای استیونسون را بعنوان رئیس لابی های مجاهدین در پارلمان اروپا اشغال نمود.