د11192018

Last updateد, 19 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home لابیگری وخلافکاریهای مجاهدین اخبارلابیگری سوء استفاده های مالی هشدار انستيتو امور اجتماعي فدرال آلمان نسبت به سوء استفاده مجاهدين

هشدار انستيتو امور اجتماعي فدرال آلمان نسبت به سوء استفاده مجاهدين

به انستيتو ( DZI ) شکوائيه های زيادی از طرف مردم ارسال گرديده که در آنها به موارد فشارقرارگرفتن وآزار از طرف افراد اين انجمن ها اشاره شده است

اطلاعیه کانون آوا

درمورد نتيجه افشای گوشه های پنهان اختاپوس مالی سازمان مجاهدین

در کشورهای اروپایی و امریکا

درتاريخ 11 اکتبر 2006 کانون آوا اطلا عيه ای مبني بر فشار روی ایرانیان مقیم کشورهای مختلف وهمچنين شهروندان اين کشورها از طرف سازمان مجاهدین جهت اخاذی کمک نقدی انتشار داد که در آن مدارک ویژه وغیر قابل انکاری ازنحوه جمع آوری پول – اسناد وچک های پر شده توسط  شهر وندان آلمانی و اروپایی  و همچنین نحوه آموزش و لیست هایی که به منظور ثبت آدرس شهر وندان به بهانه ارسال رسید پول های پرداختی ،با نیرنگ جمع آوری میشده است را در اختیار افکار عمومی قرارداد.

این مجموعه گزارشات که تماما توسط افرادی که خود زمانی به این کار اقدام میکردند جمع آوری شده بود، گوشه های پنهان از روند گسترش اختاپوس مالی در سازمان مجاهدین را به نمایش گذاشته وپول شویی آنان را توسط دهها انجمن پوششی  در کشور های مختلف افشا میکرد .

کانون آوا اسناد و مدارک جمع آوری شده را بعد از ترجمه در اختيار مراجع زيربط و قانوني آلمان قرارداد که اکنون بعد از رسيدگي و صحت اين مدارک اولين نتيجه آنرا در گزارش انستيتو اموراجتماعي فدرال آلمان ( DZI ) که ناظر اعمال انجمن های خيريه مي باشد در زير ملاحظه مي کنيد.

ضمنا گزارشات زيادی در رابطه با برخورد گروه های فشار مجاهدين در خيابانها و مجامع عمومي بدست ما رسيده است که بمرور افشاء خواهيم کرد. آفتاب هيچ وقت در پشت ابر نخواهد ماند.

ا کانون آوا 01  مارس 2007

هشدار انستيتو امور اجتماعي فدرال آلمان ( DZIنسبت به سوء استفاده مجاهدين

انستيتو امور اجتماعي فدرال آلمان ( DZI )تاسيس 1893 که مقر آن دربرلين قرار دارد، در گزارش سال 2006 خود نسبت به سوء استفاده انجمن های پوششي مجاهدين در آلمان هشدار داد. اين انستيتو در گزارش خود اعلام کرد در سال 2006 مردم آلمان مجموعا مبلغ 2,4 ميليارد يورو برای مصارف خيريه صدقه داده اند. در سال 2005 بخاطر فاجعه سونامي مبلغ صدقه داده شده 3 ميليارد يورو بوده است.

انستيتو ( DZI )در بروشور 356 صفحه ای که انتشار داده يکايک انجمن های خيريه را که مورد تائيد اين انستيتو قرار گرفته اند، با ذکر نام، آدرس و شماره حساب بانکي درج کرده است. تعداد انجمن های مورد تائيد در اين بروشور 223 قيدشده است.

انستيتو ( DZI )درگزارش سال 2006 تاکيد ميکند که اکثر انجمن هايي که برای مصارف اجتماعي کمک جمع ميکنند، قابل اعتماد درجه بندی شده اند ولي بعضي از انجمن ها که تعداد آنها بسيارکم ميباشد وجود دارند که با اعمالشان در ميان صدقه دهندگان تخم ناباوری و بي اعتمادی مي پاشند. اين موضوع باعث پائين آوردن ميزان صدقه برای انجمن های باصداقت ميگردند.

در ايالت Sachsen-Anhalt (1997)، درايالت Nordrhein-Westfalen (1998)، در ايالت Berlin (2004) ودر ايالتهای Bremen و Hamburg (2005) قوانين مربوط به جمع آوری کمک با دليل عجيب وغريب «کم کردن بوروکراسي» لغو شده اند. بدين ترتيب حق و حقوق صدقه دهندگان در اين 5 ايالت ضايع مي شود. هرکسي ميتواند در خيابان ها ومجامع عمومي اين ايالت ها پول جمع بکند بدون اينکه مشخص باشد چه جريان ثبت شده ای در پشت اين جمع آوری وجود دارد، آيا صندوق پلمپ شده است و آيا ديگر قوانين پايه ای مربوط به جمع آوری پول رعايت مي گردد يانه؟

بهترين نمونه برای کنترل و رعايت جمع آوری کمک های خيريه، مرکز دولتي «اجرای قوانين جمع آوری پول» در استان Rheinland-Pfalz مي باشد که ضمن کنترل مرتب همه انجمن های خيريه، مبادرت به صدور حکم لغو اکسيون های صدقه نيز ميکند. منتها اين کنترل فقط در استان مزبور اعتبار دارد.

انستيتو امور اجتماعي فدرال آلمان ( DZI )به بقيه ايالت های آلمان توصيه ميکند که از شيوه ايالت Rheinland-Pfalz پيروی بکنند، چرا که وجود قوانين نا مشخص در 5 ايالت فوق در کوتاه و يا دراز مدت با توجه به اعمال انجمن های نا صادق، فضای آمادگي برای صدقه دادن مردم را ناسالم ميکند.

انستيتو ( DZI )هشدار ميدهد که ازصدقه دادن به سه انجمن زير خودداری شود:

در حال حاضر سه انجمن زير در خيابانها و مجامع عمومي در تمام آلمان اقدام به جمع آوری پول کرده اند و مورد تائيد انستيتو نيستند:

مرکز حقوق بشر برای ايرانيان تبعيدی

Menschenrechtszentrum für ExiliranerInnen e.V. (MEI)

c/o PHOTON, Ackerstraße 65, 40233 Düsseldorf

انجمن حقوق بشر پناهندگان

Menschenrechtsverein für Migranten e.V.

Kantzstraße 8, 52070 Aachen

انجمن کمک به حقوق بشر در ايران

Hilfswerk für Menschenrechte im Iran (HMI) e.V.

c/o Jarrah Lavegh, Jägerstraße 10, 44145 Dortmund

هر سه انجمن بالا در سال 2004 تاسيس شده اند ودر خيابانها مبادرت به جمع آوری پول و امکانات مالي مي کنند و در اين رابطه از تصاوير وحشتناک و شوک آميز انسان های شکنجه ويا کشته شده استفاده مي نمايند.

به انستيتو ( DZI )شکوائيه های زيادی از طرف مردم ارسال گرديده که در آنها به مورد فشارقرارگرفتن وآزار از طرف افراد اين انجمن ها اشاره شده است. جمع آوری پول با صندوق که روال معمول شناخته مي شود، انجام نگرفته بلکه قبض های بانکي از پيش پرشده به عابر ارائه مي شده تا وی نام و حساب بانکي خود را در آنها درج کرده و فورا امضاء کند. مبالغ درج شده نيز بطور حيرت انگيزی بالا ميباشند. علاوه بر آن اين انجمن ها بعد از گرفتن آدرس به منازل فرد مراجعه کرده و مبالغ گزافي را درخواست مي کنند. برای انستيتو ( DZI ) مشخص نيست که آيا اين انجمن ها بعنوان انجمن های خيريه ثبت شده اند يا نه؟ در جواب سئوال و مراجعه انستيتو، آنها هيچ عکس العملي نشان نداده اند.

طبق گزارش سازمان حراست قانون اساسي ايالت نورد راين وستفالن و همچنين گزارش سازمان حراست قانون اساسي فدرال، اين انجمن ها، «شورای ملي مقاومت،» بازوی سياسي «سازمان مجاهدين خلق ايران» را تامين مالي ميکنند.

«سازمان مجاهدين خلق ايران» طبق گزارش سال 2005 سازمان حراست قانون اساسي آلمان، مهمترين و نظامي ترين اپوزيسيون ايراني بشمارمي رود که برای تعداد کثيری از عمليات نظامي در ايران مسئوليت دارد.

.

انستيتو ( DZI ) از عموم مردم درخواست ميکند تجارب خود را در رابطه با برخورد انجمن های بالا و نظير آن به آدرس اين انستيتو

DZI

Bernadottestraße 94

14195 Berlin

www.dzi.de

ارسال نمايند اين گزارشات که برخورد شفاهي بااين افراد را در بر دارد، برای انستيتو منبع اطلاعات ذيغيمتي بشمار مي رود.