ی09152019

Last updateی, 15 سپتامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home لابیگری وخلافکاریهای مجاهدین اخبارلابیگری انجمنهای پوششی مجاهدین " کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد در آلمان " فقط بلند گوی تبلیغاتي سازمان مجاهدین؟

جای تاسف است که بعضي از دولتمردان آلمانی که علاقمند به مسایل حقوق بشر و دمکراسی هستند در دام این سازمان افتاده و بعنوان اسب گاری مورد سوء استفاده این سازمان ضد ایرانی قرار مي گيرند.

اطلاعيه کانون آوا درباره " کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد "

ژوييه 2010

" کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد " ( ( DSFI

فقط بلند گوی تبلیغاتي سازمان مجاهدین؟

"کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد" در سال 2005 در آلمان تاسیس شد و از همان زمان بطور کاملا تمام عیار فعالیت خود را در خدمت سازمان مجاهدین تنظیم نمود. هیچگونه بحث و یا برخورد سیاسی با مسایل داخل ایران حداقل در انظار افکارعمومي در دردرون آن تا به امروز انجام نگرفته است.

حتی بعد از انتخابات سئوال برانگیز دور دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد درحالی که تمامی جهان همبستگی خودشان را با اعتراضات اپوزيسيون ایران نشان دادند،کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد همچنان ساکت ماند. اين موضوع برای یک کمیته که ظاهرا برای یک ایران آزاد فعاليت ميکند، بسیار عجیب می باشد.

اگر کسي بخواهد اطلاعاتی در مورد این کمیته بدست بیاورد بسرعت متوجه می شود که تنها در سایت های اینترنتی مجاهدین یا سایت های تابعه آن می تواند اثری از این کمیته پیدا کند. تعداد زیادی اطلاعيه و نامه به شخصیت های سیاسی و سیاستمداران را می توان فقط با امضای شخصی به نام " اینگرید هولزهوتر " با لقب نماینده سابق مجلس فدرال آلمان و در حال حاضر رئیس هئیت مدیره اين کمیته، مشاهده کرد. "کمیته همبستگی برای يک ايران آزاد" فاقد یک سایت اينترنتی می باشد و پیدا کردن آدرس تماس بسیار مشکل هست. در نهایت در یک سایت ایرانی آدرس و شماره تلفنی از آن اعلام شده است:

Deutsches Solidaritätskomitee für einen freien Iran

Vorsitzende: Ingrid Holzhüter –

Sekretariat in Berlin, Kantstr. 134, 10625 Berlin,

Geschäftsführerin: Hille Gosejacob-Rolf

اما نه به نامه، نه به ایمیل ويا حتی به تماس تلفني هم پاسخي داده نمی شود.

در هیئت رئيسه "کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد" شخصیت های پارلماني عضو می باشند از جمله :

- Hermann-Josef Scharf , CDU/MdB

ــ هرمان یوزف شارف ( نماینده مجلس فدرال از حزب دمکرات مسیحی )

- Otto Bernhardt, CDU/MdB – Mitglied im CDU/CSU-Fraktionsvorstand im Deutschen Bundestag

ــ اتو برنهارد ( نماینده مجلس فدرال از حزب دمکرات مسیحی )

- Leo Dautzenberg, CDU/MdB – Mitglied im CDU/CSU-Fraktionsvorstand

ــ لئو داوتسنبرگ ( نماینده حزب دمکرات مسیحی در مجلس فدرال

- Hille Gosejacob-Rolf, Geschäftsführerin, Ehrenvorsitzende des DBSH (Deutscher Berufsverband für soziale Arbeit)

ــ هیله گوزه ياکوب رولف رئیس افتخاری اتحادیه کاراجتماعي آلمان

متاسفانه هیچکدام از این شخصیت ها از هرگونه اظهار نظری در مورد " کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد " خودداری می کنند بنابراين برای ما تنها عملکرد و مواضع کميته بعنوان ملاک در نظر گرفته مي شوند.

با توجه به اين مسئله که تمامي مواضع " کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد " در رسانه های مجاهدين درج مي شوند، جای تعجب ندارد که موضوعات اصلي مندرج در اين مواضع تنها حول سازمان مجاهدین، قرارگاه اشرف ويا مريم رجوی دور می زند.

لحن و نوشتار این مطالب همگی با همان فرهنگ مشخص مجاهدین می باشد.

بعنوان مثال در مسافرت مریم رجوی به برلین در تابستان سال 2008 که به دعوت " کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد " صورت گرفت، "انجمن حمایت از خلق های در تهديد" نيزابتدا در زمره دعوت کنندگان اعلام شد که بعد از اطلاع از ماهیت مجاهدین، این انجمن رسما از مجاهدین دوری جست و از اینکه نامش در ردیف دعوت کنندگان آمده است، پوزش خواست.

خانم هولتز هوتر در عکس العملی شدید با "غيرنامسئولانه" خواندن اعلامیه " انجمن حمایت از خلق های در تهديد" ادعا کرد که "با اشاعه اتهامات غلط و بي مدرک قصد تضعیف مقاومت ايران و همچنین تحقیر کمیته همبستگی" مدنظر بوده است واگر انجمن مربوطه بوی جواب ندهد احساس مي کند که "شخصا مورد تهاجم" قرارگرفته است.

همانطوری که مشاهده مي شود خانم هولتزهوتر بجای پاسخگویی به انتقادات " انجمن حمایت از خلق های در تهديد" از سازمان مجاهدین، از جملات و فرهنگ همیشگی مجاهدین کمک گرفته است.

بعد از همه اینها سئوالی که همچنان پابرجاست این است که چگونه می تواند یک نهاد مثل " کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد " مستقل باشد که رئیس آن وقتی که یک انجمن مشابه این کمیته با دقت وتفحص کافي و همچنين باحفظ نظرات مستقل از سازمان مجاهدین دوری مي جويد، در مقابل انتقاد به محاهدين احساس تهاجم به شخص خودش را مي کند و مستمرا از تماس و گفتگو. با منتقدین سازمان طفره می رود.

بنابراین واضح مي باشد که کمیته همبستگی برای ایرانی آزاد در حکم بلندگوی تبلیغاتي سازمان مجاهدین عمل مي کند و حمایت سیاسيون آلماني را برای مجاهدين دنبال مي نمايد.

فعاليت برای یک ایران آزاد هیج ربطی به اين کميته ندارد.