04112021یکشنبه
Last updateیکشنبه, 11 آوریل 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

پیشینه چهارشنبه‌سوری از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

چهارشنبه‌سوری یکی از جشن‌های ایرانی است که از غروب آخرین سه‌شنبهٔ ماه اسفند، تا پس از نیمه‌شب تا آخرین چهارشنبهٔ سال، برگزار می‌شود و برافروختن و پریدن از روی آتش مشخصهٔ اصلی آن است. این جشن، نخستین جشن از مجموعهٔ جشن‌ها و مناسبت‌های نوروزی است که با برافروختن آتش و برخی رفتارهای نمادین دیگر، به‌صورت جمعی در فضای باز برگزار می‌شود

این همه سردرگمی فرقه رجوی ناشی از چیست؟

سازمان به اصطلاح مجاهدین خلق ایران که در حقیقت سازمان مسعود و مریم هست و با اندیشه فرقه گرایانه اداره‌ می‌شود همواره در همه زمینه های اجتماعی و سیاسی و تشکیلاتی دچار سردرگمی بوده و هست. اما سوال اساسی اینجاست که این همه سردرگمی فرقه رجوی از چه ناشی می شود و چرا سران این فرقه تروریستی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی این فرقه تروریستی یک موضع گیری مشخص در قبال مسائل مختلف سیاسی و اجتماعی و استراتژی و تشکیلاتی و ایدئولوژیک نمی تواند داشته باشد و  برنامه و هدف مشخصی را ارائه نماید؟

بازهم فراخوان مضحک و تکراری دیگرازجانب فرقه رجوی

یکی از این فراخوان های مضحک و تکراری که همه ساله از طرف سازمان صادر می شود فراخوان برای چهارشنبه سوری هست. سازمان علی رغم اینکه می داند دارای پایگاه اجتماعی نیست ولی همه ساله این فراخوان چهارشنبه سوری را صادر می کند تا بعد از ترقه بازی جوانان بخاطر جشن چهارشنبه سوری آخر سال این ترقه بازی جوانان را به نفع خودش مصادره کنند.

اطلاعیه تاسیس "کانون زنان ایرانی علیه فرقه گرایی و رادیکالیسم"  در آلمان

ما گروهی از زنان ایرانی هستیم که در برهه ای از زمان بدلایل بی عدالتی، تبعیض، فساد و استبداد در جامعه به سازمانی پیوستیم با این امید که بتوانیم از طریق آن و در کارجمعی  آرمان هایمان را تحقق بخشیم. غافل ازاینکه ما در راهی بی بازگشت قدم نهاده بودیم و این سازمان درپروسه فعالیت خود در طی سالیان درازتبدیل به فرقه ای مخرب، افراطی و تروریستی گردیده و درست برعکس آن آرمانها حرکت کرده است.

زنان اصلی ترین عناصرمورد ستم درفرقه رجوی

در اینجا لازم میدانم به مریم قجر بگویم تو اگرخفه بشی آب از آب تکان نخواهد خورد. در این جهان زنان به هیچ عنوان نیاز به این ندارند که تو حامی و پشتیبانشان باشی و امروزه زنان همه به خوبی میدانند که تو و دستگاه فرقه گرایانه مسعود رجوی به چه شکل  زیرکانه ای از زنان در تشکیلات مخوف فرقه ای سوء استفاده کرده ای و میکنی.

هشداربه ارگانهای حقوق بشری ایران، امریکا و اروپا

در روز ها و هفته ها و ماه های گذشته فرقه تروریستی رجوی با یک پنهان کاری آشکار و دروغ پردازی در سایتها و سیمای فرقه، مانع از پخش اخبار مربوط به فوت شدگان بدلیل ویروس کرونا در آلبانی شده و تعداد زیادی از نفرات فرقه بدلیل مبتلا به این ویروس جان خود را ازدست داده اند.

سوءاستفاده فرقه رجوی از حوادث سراوان

عارضه های جدید افتاده به جان مجاهدین

...تا آنجا که میشود ما آنقدر میگوییم و می نویسیم که تمام دنیا بدانند که چگونه میشود در چنین قرنی که ما زندگی میکنیم افرادی هستند که با پیش پا افتاده ترین حربه و حیله ها افراد بیگناهی را زندانی نگه داشته و لذت زندگی و دیدن زیبایی های دنیای آزاد را بر آنها حرام کرده اند.

• اخبارروز