09252022یکشنبه
Last updateچهارشنبه, 21 سپتامبر 2022 8am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

راززنده ماندن مسعودرجوی درزندان شاه

طبق معمول هرساله قابل انتظاربود که یکی دومقاله در باره این واقعه در رسانه های مجاهدین درج شده و موضوع فراموش شود. ولی بانگاهی به سایتهای مجاهدین در چندروزگذشته باتعجب دیده می شود که درصدهامقاله بطورهدفمند به ظهورپیامبرگونه مسعودرجوی در این روزاشاره می شود

تغییر زمان برنامه های زنده کانون آوا در تلویزیون مردم

logo aawa 100کانون آوا باطلاع  می رساند:

از اکتبر 2021 برنامه های زنده کانون آوا در تلویزیون مردم که هرهفته جمعه ها بمدیریت آقای سربی اجرا و پخش می شد، به روزهای یکشنبه تغییرپیدا کرده است. ساعت پخش برنامه بدون تغییر، راس 12 ظهربوقت واشنگتن دی سی ، 18 بوقت آلمان و 19:30 بوقت ایران (ساعت زمستانی) خواهد بود. لطفا باطلاع دوستان وعلاقمندان برسانید.

زنان اصلی ترین عناصرمورد ستم درفرقه رجوی

در اینجا لازم میدانم به مریم قجر بگویم تو اگرخفه بشی آب از آب تکان نخواهد خورد. در این جهان زنان به هیچ عنوان نیاز به این ندارند که تو حامی و پشتیبانشان باشی و امروزه زنان همه به خوبی میدانند که تو و دستگاه فرقه گرایانه مسعود رجوی به چه شکل  زیرکانه ای از زنان در تشکیلات مخوف فرقه ای سوء استفاده کرده ای و میکنی.

سوءاستفاده فرقه رجوی از حوادث سراوان

پیشینه چهارشنبه‌سوری از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

چهارشنبه‌سوری یکی از جشن‌های ایرانی است که از غروب آخرین سه‌شنبهٔ ماه اسفند، تا پس از نیمه‌شب تا آخرین چهارشنبهٔ سال، برگزار می‌شود و برافروختن و پریدن از روی آتش مشخصهٔ اصلی آن است. این جشن، نخستین جشن از مجموعهٔ جشن‌ها و مناسبت‌های نوروزی است که با برافروختن آتش و برخی رفتارهای نمادین دیگر، به‌صورت جمعی در فضای باز برگزار می‌شود

این همه سردرگمی فرقه رجوی ناشی از چیست؟

سازمان به اصطلاح مجاهدین خلق ایران که در حقیقت سازمان مسعود و مریم هست و با اندیشه فرقه گرایانه اداره‌ می‌شود همواره در همه زمینه های اجتماعی و سیاسی و تشکیلاتی دچار سردرگمی بوده و هست. اما سوال اساسی اینجاست که این همه سردرگمی فرقه رجوی از چه ناشی می شود و چرا سران این فرقه تروریستی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی این فرقه تروریستی یک موضع گیری مشخص در قبال مسائل مختلف سیاسی و اجتماعی و استراتژی و تشکیلاتی و ایدئولوژیک نمی تواند داشته باشد و  برنامه و هدف مشخصی را ارائه نماید؟

بازهم فراخوان مضحک و تکراری دیگرازجانب فرقه رجوی

یکی از این فراخوان های مضحک و تکراری که همه ساله از طرف سازمان صادر می شود فراخوان برای چهارشنبه سوری هست. سازمان علی رغم اینکه می داند دارای پایگاه اجتماعی نیست ولی همه ساله این فراخوان چهارشنبه سوری را صادر می کند تا بعد از ترقه بازی جوانان بخاطر جشن چهارشنبه سوری آخر سال این ترقه بازی جوانان را به نفع خودش مصادره کنند.

اطلاعیه تاسیس "کانون زنان ایرانی علیه فرقه گرایی و رادیکالیسم"  در آلمان

ما گروهی از زنان ایرانی هستیم که در برهه ای از زمان بدلایل بی عدالتی، تبعیض، فساد و استبداد در جامعه به سازمانی پیوستیم با این امید که بتوانیم از طریق آن و در کارجمعی  آرمان هایمان را تحقق بخشیم. غافل ازاینکه ما در راهی بی بازگشت قدم نهاده بودیم و این سازمان درپروسه فعالیت خود در طی سالیان درازتبدیل به فرقه ای مخرب، افراطی و تروریستی گردیده و درست برعکس آن آرمانها حرکت کرده است.

• اخبارروز