10232020جمعه
Last updateجمعه, 23 اکتبر 2020 9am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

نامه سرگشاده مهندس علی اکبرراستگو به رئیس جمهور آلبانی

شرکت شما بعنوان رئیس جمهور کشورآلبانی همانطوریکه که ذکر شد نه نفعی بحال مردم ایران دارد ونه نفعی برای اعضای محصور درعراق و همچنین برای اعضای ساکن در آلبانی. تنها کسانی که از حضورشما دراین مراسم نفع می برند همانا مریم رجوی و رهبری مجاهدین می باشند!

نامه سرگشاده آقای علی جهانی به رئیس دولت آلبانی

سران فرقه  تروریستی  رجوی و بطور  خاص  مریم عضدانلو سرکرده فعلی این فرقه در وحشت از پویش خانواده ها و درخواست ویزا سراسیمه شده و با تروریست خواندن خانواده ها سعی دارند شما را از دادن ویزا به این خانواده های دردمند منصرف کنند.

نامه سرگشاده علی اکبر راستگو به ایلیرمتا رئیس جمهور آلبانی

… بازدید شما بعنوان رئیس جمهور کشورآلبانی از مقر سازمان مجاهدین در حومه تیرانا و حتی ملاقات شما با سرکرده این سازمان، نه نفعی بحال مردم ایران دارد ونه نفعی برای اعضای ساکن در آلبانی. تنها کسانی که از این بازدید نفع می برند همانا مریم رجوی و رهبری مجاهدین می باشند!

نامه به مسئول “کمیته پارلمانی رومانیایی ایران آزاد” در رومانی

…  بنظر می رسد که کمیته شما یعنی “کمیته پارلمانی رومانیایی ایران آزاد” نظیر دیگر کمیته های مشابه در اروپا مثل “کمیته آلمانی همبستگی برای یک ایران آزاد” و یا “کمیته پارلمانی انگلیسی برای ایران آزاد” و همچنین ” دوستان ایران آزاد” در پارلمان اروپا، فقط یک جریان لابی و سخنگوی سازمان مجاهدین در رومانی می باشد که تمامی فعالیتهایش بلااستثناء در خدمت مجاهدین …

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به بارک اوباما

… حتی منتقدان رژیم ایران حمایت خودشان را از این توافق اعلام کرده اند. ده ها تن از ایرانیان برجسته، که بسیاری از آنان برای نظرات سیاسی خود حتی زندانی شده اند، دریک کمپین ویدیویی از کنگره خواسته اند مانعی در اجرای این توافق ایجاد نکند.