04112021یکشنبه
Last updateیکشنبه, 11 آوریل 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

سوءاستفاده فرقه رجوی از حوادث سراوان

------------------------------------------------------------------------------------

علی جهانی - وبلاگ آیینه - اول مارس 2021

سوءاستفاده فرقه رجوی از حوادث سراوان

چند روز پیش در پی درگیری بین سوخت بران و نیروهای مرزبان در شهر سروان استان سیستان و بلوچستان عده‌ای کشته و زخمی شدند و بدنبال آن مردم بلوچ در چند شهر این استان دست به اعتراضات مسالمت آمیز زدند و اکنون هم اوضاع آرام شده است.

فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی این فرقه از آنجایی که خودش را نخود هر آشی می داند و همواره سعی می کند در همه اتفاقات طبیعی و اجتماعی و اقتصادی مردم ایران دخالت کند و اشک تمساح بریزد  و از آنها به سود خودش سواستفاده کند و مردمی را که  بخاطر مشکلات معیشتی و اجتماعی دست به اعتراضات مسالمت آمیز می زنند را دعوت به حرکات خشونت آمیز کند و  به دروغ مدعی بشود که رهبری این اعتراضات را در دست دارد و بعدش خودش را و آن کانون های شورشی نداشته خودش را عامل این تحرکات اعلام کرده و نقش  خودش را در شکل گیری اینگونه تحرکات پر رنگ کند و مریم عضدانلو هم به عنوان رئیس جمهور مادام العمر پیام داده و ضمن ارائه گزارشات غلط از وقایع مردمی که دست به اعتراضات مسالمت آمیز زده اند را دعوت به حرکات خشونت آمیز کند.

این روال همیشگی سران این  فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی این فرقه می باشد. اما نکته جالب در حوادث سراوان این است که سرکرده فعلی این فرقه تروریستی در حالی برای مردم و جوانان  بلوچ اشک تمساح می ریزد که خودش با آن سازمان تروریستی و فرقه گرایش زمانی که در عراق بودند تعداد زیادی از همین جوانان جویای کار بلوچ  را از کشور های عربی نظیر امارات و بحرین و کشور  ترکیه با وعده های دروغین کار یابی و فرستادن به کشور های اروپایی جهت گرفتن اقامت پناهندگی به بیابان های عراق و اردوگاه اجباری اشرف در عراق می کشاندند و از آنها بیگاری می گرفتند و عده‌ای از آنها را  در اقدامات تروریستی به کشتن داده و عده‌ای را هم که فهمیده بودند که فریب خورده اند و خبری از کار و پناهندگی کشور های اروپایی نیست  و می خواستند برگردند به ایران که سران سازمان با استناد از حرفای رجوی که گفته بود بریده نداریم و نمی توانیم داشته باشیم این جوانان را از رفتن به ایران باز می داشتند  و کسانی را هم که اصرار به برگشتن به ایران داشتند را به قصد فرستادن به ایران به مناطق مرزی برده  و رها کرده و از پشت آنها را  هدف قرار می دادند و می کشتند .

این جوانان بیچاره و بی گناه که فریب وعده های دروغین رجوی را خورده بودند اکثرا سواد خواندن و نوشتن نداشتند و یادم هست که از یکی از آنها که پرسیدم چرا آمدید به سازمان می گفت آمدم تا منافق بشوم یعنی حتی نام سازمان را فکر می کرد که سازمان منافقین هست البته درست فکر می کرد این سازمان از صفت یک سازمان انقلابی و سیاسی به سازمان مسعود و مریم که با عقاید منافقانه و  فرقه ای اداره‌ می‌شود تبدیل شده است . حالا این فرقه تروریستی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی این فرقه برای مردم وجوانان بلوچ اشک تمساح می ریزد و  به دروغ مدعی نگران وضعیت اقتصادی شان هستند؟!!!