11242020سه شنبه
Last updateدوشنبه, 23 نوامبر 2020 7pm

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

دروغهای مسخره فرقه مجاهدین در برنامه مسخره تر پرونده، قسمت آخر

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ ادوارد، 04 اکتبر 2020

دروغهای مسخره فرقه مجاهدین در برنامه مسخره تر پرونده، قسمت آخر

در قسمت اول این مطلب به دروغ پردازی و شانتاژ فرقه رجوی علیه اعضای جدا شده و منتقد فرقه که سالهاست ادامه دارد و در یک سایت مزدور حقوق بگیر به نمایش در می اید پرداختیم، برنامه ریزان نادان این فرقه در برنامه اخیرشان بدون اینکه به نتاقضات گفته های خودشان نظری انداخته باشند دست به پخش این نمایشنامه مسخره زدند چرا که پس از مصاحبه دو تن از اسیران جنگی سابق با تلویزیون فارسی بی بی سی سراسیمه برنامه ای را سرهم کردند تا از غافله عقب نمانند، در همین برنامه احمقانه فرقه رجوی، که از سیمای ضدبشری هم پخش گردیده، ماله کشی به نام سلیمی پشت میکرفون قرار گرفته و هر آنچه که برایش دیکته کرده اند بدون توجه مانند طوطی سخنگو و تربیت شده بازگو می کند بدون آنکه به تناضات دیکته توجه کند.

فرقه رجوی فیلمی از خانواده های اعضای گرفتار در تشکیلاتش که برای ملاقات با عزیزانشان در مقابل زندان اشرف درعراق تجمع کرده اند را پخش کرده که در آن مادر یکی از اعضای گرفتار در گفتگو با خبرنگاری می گوید که آنها را اطلاعات ایران فرستاده، همین موضوع را هم فرقه تبدیل به پیراهن عثمان کرده و در همه جا در این چند روز عربده می کشد و به گمان خودش از خانواده ها بل گرفته، از این یاغیان سرگردنه بایستی پرسید: کدام کشور را در دنیا سراغ دارید که سازمان امنیت نداشته باشد؟ درهر کشوری هم یک اسمی دارد، مثلآ صمیمی ترین دوستان اطلاعاتی فرقه رجوی در دوران صدام استخبارات نام داشت که محبوب رجوی هم بود و باهم بده بستان اطلاعاتی و مالی هم داشتند، همه مردم دنیا می دانند که کنترل امنیتی هر کشوری در دست اداره امنیت آن کشور است، در خودفرقه پیزری رجوی هم همین سیستم وجود دارد که اسمش را گذلشته اند کمیسیون امنیت و ضد تروریست که البته تحت نام ضد تروریست هر کس که در تشکیلات استالینی رجوی معترض یا مخالف بود را تحویل نریمان ها وعزت ها در زندان درون اشرف می داد تا سرکوبش کنند و البته که فلک هم به دادش نمی رسید.

اگر خانواده ها برای رفتن به عراق توسط اداره امنیتی رژیم کنترل شده بوده اند این در تمام دنیا هم مرسوم است، مگر شما فراموش کرده اید که وقتی اینجانب به کلیسا در بغداد می رفتم از همان نیروی امنیتی شما چهار نفر مسلح با من گسیل می شدند تحت هنوان نفر همراه و به غیر از نفرات جاسوس شما افراد استخبارات عراق، که هم جلوی ورودی کلیسا حضور داشتند و هم در حیاط که این هم امری عادی بود.

با این داستانبافی ها که برای فرار به جلو در شوی تلویزیونی اجرا می شود، فرقه رجوی تلاش کرده تا با تهمت زدن و توهین وافترا با علم کردن یک نامه بی محتوا مطلب اصلی که همان خانواده ها هستند را لوس کند، اما بایستی پاسخ بدهد و بگویید چرا با خانواده اعضای خود که زمانی رجوی در باقرزاده می گفت: احسن به پدر و مادری که شما را پرورش داده و هی از خانواده های اعضای ساده تعریف و تمجید می کرد و درود می فرستاد، با تیر و کمان و چوب و چماق استقبال کردید؟ لطفآ بگوئید که رجوی از همان ابتدا به دروغ و برای فریبکاری به پدران و مادران درود می فرستاد،  آیا این عمل ضد انسانی شما دلیلی به غیر از ترس از ریزش نیرو بود؟ چون الان هم در یک کشور دورافتاده که با سیاستمداران کلیدی در دولت زدو بند هم دارید از حضور خانواده ها می ترسید و وحشت برتان می دارد.

حالا به دلیل یک مصاحبه چند دقیقه ای ببینید چگونه خود را باخته و برای جلو افتادن چنگ به هر خس و خاشاک هم می زند.

این فرقه که مانند چراغ موشی به پت و پت افتاده تازه طلبکار دولت عراق هم هست و همین سلیمی می گوید: وحوش مالکی به بی بی سی اجازه دادند که برای مصاحبه جلوی اشرف بیاید اما به خبرنگارانی که مجاهدین دنبالشان بودند اجازه ندادند، ( منظور خبرنگارانی است که فرقه پول خور می کرد، مثل دوران رژه مثلآ بزرگشان)

گمان کنم که همه متوجه هستند.

در نامه ای برای کمیساریای عالی که تنها 123 نفر از اسیران جنگی سابق (یعنی تمام باقیمانده از پیوستگان از کمپ های اسیران) با هزار دوز و کلک و زور و فشار امضاء کرده اند فرقه ادعا می کند که ما یعنی اعضای سابق این فرقه به دنبال شیطان سازی فرقه هستیم و مدعی شده که این شیطانسازی حیثیت و شرافت فرقه را هدف قرار داده.

در پاسخ به این مظلوم نمایی مرسوم در فرقه رجوی بایستی گفت، اولآ کدام حیثیت و کدام شرافت، مگر درشما سران فرقه چنین چیزی هم وجود دارد؟

و دوم اینکه ما اصلآ قصد شیطان سازی نداریم، شما خود در برابر شیطان، استاد هستید و این شیطان است که از شما می آموزد.

به هر حال ما چونان همیشه آماده هستیم تا در یک برنامه تلویزیونی بیطرف رودر رو از تمام گفته هایمان دفاع کنیم، از این موضوع هم فرار نمی کنیم، این شماها هستید که از خبرنگاران و خبرگزاری ها فراری هستید تا مبادا گندکاری های درون تشکیلاتتان بیشتر برملا نشود.