04112021یکشنبه
Last updateیکشنبه, 11 آوریل 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

مجاهدین سال ۱۴۰۰ را با مرگ آغاز کردند

ترس مریم رجوی از برگزاری انتخابات در ایران چیست؟

در روزهای اخیر فرقه تروریستی مجاهدین، تلاش زیادی برای تحریم انتخابات 1400 آغاز نموده است. اولین بار نیست که این تشکل ضدایرانی دست به تحریم انتخابات می زند. پس از اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران، که سازمان مجاهدین به دلیل ردّ صلاحیت مسعود رجوی، به سمت دکتر ابوالحسن بنی صدر.........Rajavi Banisadr

تئوری انقلاب ایدئولوژیک مریم (قسمت بیست و چهارم)

حادثه مهیبی در ق.حبیب رخ داد. 11 آبان ماه 1378، هنگامی که قرارگاه تازه از کارهای استقراری فارغ، و خیابان های آن با نور دهها پروژکتور سرخرنگ، جلوه ای زیبا و پر ابهت پیدا کرده بود و به رودخانه دجله و دشت اطراف آن در یک غروب پاییزی، شکوه تازه ای می داد، بناگاه نوری شدید و در پی آن انفجاری عظیم منطقه را بطور کامل لرزاند.........Hamed Sarrafpour 153x145

فیس بوک صرفاً یک درصد از ظرفیت یکان سایبری فرقه رجوی را بسته است

حالا پس از سال ها افشاگری، تازه حذف حدود 300 حساب کاربری جعلی سازمان مجاهدین خلق توسط شبکه اجتماعی فیس بوک، که این حساب ها تماماً از مقر این سازمان در آلبانی هدایت می شوند، فقط یک درصد از میزان کل این نوع حساب ها را در برمی گیرد..........facebook 01

خانم رجوی شرایط سرنگونی پخته واماده است ؟؟

رضا قریشی از اعضای قدیمی فرقه رجوی در آلبانی در گذشت و راحت شد

رضا قریشی هر روز دم دم های غروب وارد اتاق من می شد و تقاضای چای می کرد، وقتی برایش چای می ریختم روی زمین مقابل تلویزیونی که خودش برایم آورده بود دراز می کشید و دستش را زیر سرش می گداشت و می گفت فلانی کانال عراق را بگیر کمی حال کنیم، کانال تلویزیون عراق هم معمولآ پر بود از رقص های عربی..........Reza ghomyshi

۱۴۰۰، سال درماندگی سال سقوط سال بمحاق رفتن فرقه تروریستی‌رجوی

کاری که شرکت فیس بوک انجام داد فقط ده درصد از کثافتکاری های این فرقه است. ما خواستاریم که به همه جرائم سایبری این فرقه رسیدگی شود. چون بارها ما جداشدگان از طریق همین سربازان بی نام و نشان رجوی تهدید به قتل شده ایم که همه اسناد آن موجود است...........Issa Azadeh