01282021پنج شنبه
Last updateپنج شنبه, 28 ژانویه 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

سازمان کودکان 60 ساله

کنیک اصلی در فرقه ها که باعث می شود برنامه های دیگر بهتر عمل کند. تهاجم به مرکز تعادل فرد است، تهاجم به خویشتن افراد، تهاجم به ظرفیت یک فرد برای ارزیابی از خودش! برنامه های بازسازی در فرقه ی رجوی ، روند تدریجی شکستن فرد و تغییر اوست. ما اعضاء در سازمان به افرادی نامتعادل مبدل شده بودیم که..........MKO Cult 2

اعلام جدایی رسمی آقای منصور براهویی از فرقه مجاهدین در آلبانی

مدال مزدوری جمهوری اسلامی برای شهروندان آلبانی !؟

این روزها شاهد تنشهای جدید بین فرقه ی رجوی و مردم آلبانی هستیم. در گزارشی که در هفته های گذاشته از رسانه های کشور آلبانی منتشر شد از بروز نارضایتی های گسترده و نگرانی شدید ساکنان منطقه مانز در نزدیکی شهر دورس (البانی) که اردوگاه فرقه رجوی در آنجا قرار اخبار انعکاس داده شده..........

پس خانواده و فرزندان و بستگان سرهنگ معزی کجا بودند؟!

ختر سرهنگ معزی در یکی از نوشته هایش عنوان کرده بود که پدرش را در حصار نگه داشته اند و او اجازه هیچ کاری بدون اجازه سازمان ندارد. حتی او اجازه نواختن ویلون خودش را هم نداشت که به آن خیلی علاقه داشت، اجازه تماس با فرزندان و همسرش را هم نداشت و.........Behzad Moezi 05

شرکت تولیدکننده دستگاه‌های شمارش‌آرا از وکیل ترامپ ۱۳۰۰ میلیون دلار غرامت خواست

شرکت دومنین می‌گوید رودی جولیانی، وکیل شخصی دونالد ترامپ، بدون ارایه شواهد و مدارک ماشین‌های شمارش آرای تولیدی این شرکت را متهم به دست‌کاری و تقلب در انتخابات کرده است و حالا به علت بدنام کردن دومنین باید یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار غرامت بپردازد.........Rudi Juliani

وقتی که مریم قجر عضدانلو و فرقه رجوی تبدیل به لاشخور می شوند !

زنده یاد بهزاد معزی به دلیل بیمار در بیمارستان بستری بود که در تاریخ یکشنبه 21 دی  ماه ( 10 ژانویه ) از این دنیا چشم فرو بست، طبق وصیتی که برای فرزندانش کرده بود ، گفته بود که به هیچ وجه اجازه ندهند که فرقه رجوی ( سازمان مجاهدین ) او را دفن کنند.و..........Karami mohamad

گروه مجاهدین و ادامه مزدوری رسانه ای، حقارتی که نمام شدنی نیست

سازمانی که بعد از ۲۲ سال (۱۳۸۲ – ۱۳۶۰) خشونت ورزی، جنایت ، و همراهی ارتش صدام، توسط نیروهای آمریکایی خلع سلاح و از خاک عراق اخراج گردید، اکنون در واپسین روزهای حیات ذلت بارشان در حال خدمت در جبهه رسانه ای ضد ایرانی  دشمن هستند.......... mozduri rasanei

• اخبارروز