10202021چهارشنبه
Last updateسه شنبه, 19 اکتبر 2021 9am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

نامه ودلنوشته به عالیجناب ایلیرمتا درمورد نامهربانی دولت آلبانی با خانواده ها واعضای جداشده

هر کدام از ما که این دلنوشته را حضورتان مرقوم داشته ایم بیشترین عمر و جوانی مان را در سازمانی سپری کرده ایم که آرزو میکردیم آزادی و عدالت اجتماعی را برای مردم ایران به ارمغان بیاورد اما متاسفانه آنچه ما فکر می کردیم به فنا رفت و همه آمال و اروزهای هایمان به یاس و ناامیدی و سرخوردگی مبدل گشت و به همه امید و اعتماد ما خیانت شد .روزگاری که ما چندین هزار نیروی جوان و جان بر کف بودیم در سرما و گرما و در بدترین شرایط در زیر آماج گلوله و موشک در سنگر های تاریک و نمور ماهها و سالیان زیادی  تلاش برای زنده ماندن میکردیم. آرزو هایمان محقق شود

نامه محمود سپاهی در مورد هادی ثانی خانی به مراجع قانونی آلبانی و فرانسه

اینجانب محمود سپاهی از اعضاء سابق “سازمان مجاهدین خلق ایران” بعنوان نجات یافتگان و قربانی این فرقه، اولاً بسیار سپاسگزار هستیم از اینکه تعدای از اسیران و دربندهای فرقه تروریستی رجوی را مورد حمایت کشور خودتان قرار داده اید ، زیرا این کار بشر دوستانه شما کمکی بسیار بزرگ برای نجات جان این اسیران بعدی میباشد.

نامه سرگشاده اعضای جداشده از مجاهدین خلق درآلبانی به خانم اتیلدا جونای وزیردادگستری

etilda gjonaj albania 200 189

مایلیم  توجه شما را به پرونده ای جلب کنیم که ممکن است عدالت در کشور شما را نقض و حقوق یک انسان بی گناه را پایمال کند،  مطمئنا شما باآن موافق نخواهید بود.

نامه غفورفتاحیان به مریم رجوی - دهان‌دریدگان چاله‌میدانی سایتهای مجاهدین خلق دردی دوا نخواهند کرد

نامه سرگشاده به مریم رجوی در اعتراض به نگه داشتن سالخورده اسیر در آلبانی  و سرکوب مخالفین خود با مشتی عناصر خود فروش، اخیرا هم سرکوب مخالفین را با آوردن مشتی بی وطن دهان دریده و چاله میدانی در سایت های اجاره ایت شروع کردید می خواستم بگویم که مطمئن باش راه به جایی  نخواهید برد.

طوماردرخواست ازآلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

درخواست از آلبانی

یک گروه مخالف ستیزه جوی ایرانی 2000 نفره به نامسازمان مجاهدین خلق در یک اردوگاه بسته و دورافتاده در آلبانی مستقر هستند. بیش از هزار تن از خانواده های تعدادی از این اعضا به طور فعال به دنبال تماس با عزیزان خود در این اردوگاه می باشند.

استمداد خانواده “هادی ثانی خانی” ازمجامع بین المللی

پدر هادی ثانی خانی، جداشده از سازمان مجاهدین خلق در آلبانی، با ارسال نامه ای به دبیر کل ملل متحد و دیگر ارگان های بین المللی و اروپایی و همچنین مقامات دولت آلبانی مراتب نگرانی فزاینده نسبت به ناپدید شدن اجباری فرزندش در کشور آلبانی را از جانب خود و همسرش اعلام نمود و خواهان رسیدگی به این موضوع گردید.

نامه سرگشاده غفورفتاحیان به گزارشگرسازمان ملل متحد

آیا می دانید که در سازمان مجاهدین نه تلفنی در کار است نه کامپیوتر نه موبایل نه رادیو نه روزنامه نه تلویزیون آزاد؟ همه چیز در سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) تحت کنترل سران این سازمان می باشد.

نامه آقای ابراهیم خدابنده، مدیرعامل انجمن نجات به کمیسرامور داخلی اروپا

خواسته ما از شما به عنوان یک مقام مسئول اروپایی اینست که در دیدارهای خود از مقامات دولت آلبانی سؤال کنید که چه پاسخی برای خانواده های اعضای گرفتار در اردوگاه مجاهدین خلق در آلبانی دارند. چرا سازمان مجاهدین خلق باید بتواند ارتباط اعضای خود با دنیای خارج خصوصا خانواده هایشان را قطع کند؟ چرا آنان در این اردوگاه حق خروج، حق ازدواج و تشکیل خانواده، و حق زندگی فردی و شخصی را ندارند؟

پیوستن آلبانی به اتحادیه اروپا – نامه سرگشاده به مذاکره کنندگان اروپایی

maryam rajavi albania 200 199

… مریم رجوی، رهبر مجاهدین خلق، افتخار می کند که می تواند یک کنفرانس زوم zoom در آلبانی را در تاریخ 17 ژوئیه ترتیب دهد تا بتواند سخنرانانی که معمولاً برای میتینگ سالانه دعوت می کند، با هزینه کمتر دعوت نماید.