04112021یکشنبه
Last updateیکشنبه, 11 آوریل 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

مجاهدین سال ۱۴۰۰ را با مرگ آغاز کردند

ترس مریم رجوی از برگزاری انتخابات در ایران چیست؟

در روزهای اخیر فرقه تروریستی مجاهدین، تلاش زیادی برای تحریم انتخابات 1400 آغاز نموده است. اولین بار نیست که این تشکل ضدایرانی دست به تحریم انتخابات می زند. پس از اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران، که سازمان مجاهدین به دلیل ردّ صلاحیت مسعود رجوی، به سمت دکتر ابوالحسن بنی صدر.........Rajavi Banisadr

اجلاس شورای رجوی اینبارهم طبل توخالی!

به روبا گفتند شاهدت کیست گفت دمبم، حالا اگر خانم رئیس جمهور یک حرفی زد چه کسی غیر از اعضای دست دراز شورا باید تآیید کند؟ اگر نکنند فرقه آنان را به روز جداشدگان در آلبانی خواهد انداخت،به هر حال زندگی خرج دارد و بایستی طوری چرخ زندگی بچرخد، اما به شورایی ها بایستی گفت که بهتر است حضرات چشمانشان را باز کنند و.......Edward Berlin

فیس بوک صرفاً یک درصد از ظرفیت یکان سایبری فرقه رجوی را بسته است

حالا پس از سال ها افشاگری، تازه حذف حدود 300 حساب کاربری جعلی سازمان مجاهدین خلق توسط شبکه اجتماعی فیس بوک، که این حساب ها تماماً از مقر این سازمان در آلبانی هدایت می شوند، فقط یک درصد از میزان کل این نوع حساب ها را در برمی گیرد..........facebook 01

حذف حسابهای جعلی مجاهدین آلبانی توسط فیسبوک

فیس بوک سه‌شنبه اعلام کرد صدها حساب جعلی مرتبط با یک گروه تبعیدی ایرانی و یک مزرعه ترول در آلبانی را حذف کرده است. شورای ملی مقاومت حذف حساب‌های کاربری متعلق به خود یا گروه‌های مرتبط به این شورا را تکذیب کرده است, به گفته این شرکت در بسیاری موارد برای این حساب ها در فیسبوک و اینستاگرام از اسامی و عکس های جعلی استفاده می شد.Arme Sazman

رضا قریشی از اعضای قدیمی فرقه رجوی در آلبانی در گذشت و راحت شد

رضا قریشی هر روز دم دم های غروب وارد اتاق من می شد و تقاضای چای می کرد، وقتی برایش چای می ریختم روی زمین مقابل تلویزیونی که خودش برایم آورده بود دراز می کشید و دستش را زیر سرش می گداشت و می گفت فلانی کانال عراق را بگیر کمی حال کنیم، کانال تلویزیون عراق هم معمولآ پر بود از رقص های عربی..........Reza ghomyshi

سال ۱۳۷۷ در فرقه رجوی چه گذشت

تئوری انقلاب ایدئولوژیک مریم (قسمت بیست و چهارم)

حادثه مهیبی در ق.حبیب رخ داد. 11 آبان ماه 1378، هنگامی که قرارگاه تازه از کارهای استقراری فارغ، و خیابان های آن با نور دهها پروژکتور سرخرنگ، جلوه ای زیبا و پر ابهت پیدا کرده بود و به رودخانه دجله و دشت اطراف آن در یک غروب پاییزی، شکوه تازه ای می داد، بناگاه نوری شدید و در پی آن انفجاری عظیم منطقه را بطور کامل لرزاند.........Hamed Sarrafpour 153x145

آنچه بر اسیران فرقه میگذرد

با گذشت زمان گاها به خود می‌گویم، راستی چگونه توانستم آن روزها را تحمل کنم. البته قابل ذکر میباشد که در زمانی که من هنوز در قرارگاه اشرف در عراق بودم، هنوز اختناق درونی سازمان به این حد نبود و ما می‌توانستیم به نحوی گاها از فشارهای روحی خود را محفوظ نگه داریم و اما با گذشت زمان.........Homeyra Mohamadnejad

خانم رجوی شرایط سرنگونی پخته واماده است ؟؟

به بهانه پاسخ به یک مطلب اهانت آمیز از طرف رجوی ها

خانم لیلا کیوکان، کوچکترین فرزند رحیم کیوکان (اسیر در اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی)، مطلب زیر را در اختیار انجمن نجات قرار داد و درخواست نمود از آنجا که هیچگونه راه ارتباطی با پدرش ندارد جهت اطلاع وی و اطلاع عموم در سایت نجات درج گردد. متن مطلب به قرار زیر است:...........Rahim qiukan002

۱۴۰۰، سال درماندگی سال سقوط سال بمحاق رفتن فرقه تروریستی‌رجوی

کاری که شرکت فیس بوک انجام داد فقط ده درصد از کثافتکاری های این فرقه است. ما خواستاریم که به همه جرائم سایبری این فرقه رسیدگی شود. چون بارها ما جداشدگان از طریق همین سربازان بی نام و نشان رجوی تهدید به قتل شده ایم که همه اسناد آن موجود است...........Issa Azadeh

تهدید به ترور از سوراخ موش!

رجوی کورخوانده که بخواهد اقدامی علیه جداشده ها داشته باشد و میداند که قبر او در ایران کنده شده است و مطلقا جایگاهی ندارد الا نفرت و انزجار تمام ملت ایران, باید از این شیاد شیطان صفت و هرزه پرسید که اینقدر منم منم میکردی و بازهم می‌کنی آخه هیچ کسی تورا نمی شناسد! و تنها ما جدا شدگان بدرستی تورا میشناسیم ….....Sharqi Hasan 1

تأثیر ات تفاهم هسته ای و رفع تحریم بر فرقه رجوی

ببینید این شیاد و حیله گر چطور از فرصت سفر به فرانسه سوء استفاده کرد و با تشکیل جلسه شورای خود خوانده اش و چند جلسه با لابیهای دلاری اش چنان وانمود می ‌کرد که مریم رجوی و دیگر مسئولین تروریستش در فرانسه هستند و از آن کشور اخراج نشده اند. اما واقعیت هیچوقت پوشیده نخواهد ماند و مریم رجوی با..........abdolkarim Ebrahimi

سال ۱۴۰۰ سالی است،که فرقه رجوی،به انتهای جنایت هایش خواهد رسید.

صدها برادر سبیل کلفت مجاهد در نقش شهین ؛ مهین از فیسبوک حذف شدند !

عضاء فرقه خود را بعنوان خبر نگار ؛ محقق ؛ فعال حقوق بشر ؛ فعال اجتماعی و … جا می زنند و از بدین شیوه از ایران اطلاعات جمع می کنند و اگر به سوژه ای بر خوردند که زودتر خام و با فرد چت کننده راه بیاد طئمه خوبی برای فرقه رجوی به حساب می اید که با صحبت و دادن وعده های مختلف به دام می افتد.........Mohaad Razaghi

مریم قجر به درد لولو خورخوری هم نخورد !

سخنرانی اقای رجوی نشانه درهم شکستگی روحی وروانی اوست

سفره ی سیاسی مریم در قبرستان ها

از دیرباز یکی از شگردهای مریم رجوی مرده بازی و کشته پروری است. او که در زمان زنده بودن افراد، پشیزی برای جان آنان قائل نیست، اما در مرده پروری ید طولائی از همسر مرحومش؟! به ارث برده است هستند کسانی که به فرقه اجازه نمی دهند در زمان زنده بودنشان به آنان نزدیک شوند، اما به یکباره پس از مرگشان، توسط مریم گرامی داشته شده و عزیز می شوند........maryam didare ghobur 01

رونمایی از یک مومیایی