06252022شنبه
Last updateپنج شنبه, 23 جون 2022 11am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

فعلا آلترناتیو این رژیم ، تجزیه ونابودی کشور است!

سیاست تروریستی 30 خرداد رجوی از تهران تا اروپا!

آنچه در نمایش رجوی در اروپا یافت نمی شود، تبلیغ و تمجید از شروع فعالیت های تروریستی در 30 خرداد است، اما تا بخواهید بازی حقوق بشری در این تجمعات و سخنرانی ها یافت می شود....Hamed Sarrafpour 04

جریان اصلی که در پشت بر هم زدن مسابقه دوستانه فوتبال ایران و کانادا بود ، حامد اسماعیلیون پوشال قضیه بود !!؟؟

گروه بنای بریث – با اعلامیه ای اعلام کرد که لغو مسابقه ایران و کانادا بدلیل شکایت انها علیه فدراسیون فوتبال کانادا بوده است و در حقیقت اعتبار لغو انرا برای خودش کسب کرد.......Karami mohamad

باند رجوی حق خانواده ها را ناحق جلوه میدهد!

مصطفی قائدی نامی هم که از اسرای مرید رجوی است، به میدان آورده شده تا ثابت کند که خانواده های اسرای رجوی حق نوشتن یک نامه ی خشک وخالی را هم ندارند واگر این خواست پلید رجوی را قبول نکنند وپررویی کرده ودرخواستی دال بر انجام ملاقات با بچه ی اسیر شده ی شان را داشته باشند، " مزدور " و... نامیده خواهند شد..khanewadeha 08

خرداد ماه و بیانات ضد و نقیص خانم مریم عضدانلو ( رجوی )

اگر شما درست می گویید پس چرا رجوی و خود شما به عنوان دستیار او در اردوگاه اشرف این همه انسان پاکی را که صادقانه به سازمان شما پیوسته بودند هم به ارتجاع کشاندید و هم استثمار کردید؟.....Edward Berlin

سی خرداد سال 1360 آغاز یک پایان

فرمانده

آقای خامنه ای آقای رجوی رامرتجع خواند

رجوی که اول دم ازانقلاب ومجاهد پرکینه سرکوچه کمینه ، امریکایی بیرون شو خونت روی زمینه ، سفارت امریکا را موزه انقلاب بکنید ، گروگانهای امریکایی را محاکمه کنید ، ایران را ویتنام دیگربرای امریکا میکنیم...Masoud Akhmu

تئوری انقلاب ایدئولوژیک مریم (قسمت سی و نهم)

چند روز بعد دیدیم گروه زیادی از نیروهای آمریکایی با انواع خودروهای جنگی به داخل اشرف سرازیر شدند. انبوهی تانک و نفربر آنها در بیرون اشرف به حالت آماده باش درآمده بود.....Hamed Sarrafpour jpg

سقوط آزاد سازمان مجاهدین از خرداد تهران تا خرداد سوئد

بیش از 4 دهه از آن سخنرانی آتشین و پرطمطراق گذشت، در این مدت نه تنها خون های زیادی بی گناه ریخته شد، که ایران نیز گرفتار توفانی سهمناک و بنیان کن شد که اثرات مخرب آن تا ده ها سال دیگر باقی خواهد ماند...Hamed Sarrafpour jpg

حادثه ی تلخ متروپل آبادان وجنجال سازی سیلبریتی ها وباند رجوی!

باند رجوی مستاصل ازکلیه ی اعمال واقدامات دهه های پیشین خود مانند کفتار فرصت طلبی بمیدان آمده تا اگر درگذشته آبی ازکارهای نابخردانه برایش گرم نشده........maryam damagh deraz

دوربین استراتژی سرنگونی

رجوی میگوید کانونهای شورشی پنج هزاردوربین های شهرداری ها را تسخیرکردند اگرشکسته ودزدیده اید بگویید غنیمت جنگی گرفتیم مگرزمین گرفتید که اسم انرا تسخیرگذاشته اید تسخیر؟Haking kamera

حضور هیئتی از اعضا جدا شده از فرقه رجوی در پارلمان اروپا در بروکسل

خود آلترناتیو زبون، از چپ بریده کمک گرفته است!

فضیلت روشنفکر متعهدبا خدمت به نظام برده داری ؟

درجواب این شعروشعارهای مطرح شده دراین مقاله بطور ساده میتوانستم مطرح کنم که سیستم حاکم بر تشکیلات رجوی برده داری درداخل و تابعیت بی چون وچرا ازنظام تک قطبی سلطه گری درخارج است......Maryam changal

آش فروشی بیزنس رجوی

آن زمان که پمپئو ، پمپئوبود.

الان پمپئو ، پمپئو می باشد که مریم قجر عضدانلو ( فرقه رجوی ) وی را برای تبلیغات برای مدت 3 ساعت دعوت میکند به تعبید گاه اشرف 3 و مبلغ 100.000 دلار برای این سه ساعت که وقت پمپئو را گرفته اند می پردازد.......Karami mohamad

اعلام مبارزه مسلحانه بزرگترین اشتباه رجوی بود

در سی خرداد سال شصت رجوی دچار بزرگترین اشتباه تاریخی گردید و با اعلام مبارزه مسلحانه علیه انقلاب نوپای مردم ایران استراتژی ترور و خشونت را در پیش گرفته و حاصل این استراتژی شکست خورد.....jahani 03

براندازی ممکن نیست بگوئید تجزیه ونابودی کشور!

اعتراضات عمدتا معیشتی هم که درایران وجود دارد ، ازجنبه ی گستردگی بمراتب پایین تر از اعتراضاتی است که مثلا توسط جلیقه زردها درفرانسه صورت میگیرد، میباشد که این دومی با وجود گسترده بودن وکیفیت وکمیت بالایش هرگز نتوانسته است حکومت فرانسه را سرنگون کند....Rajavi cult members 1

گذشت آن زمانی که زانسان گذشت!

خانم رجوی درپیام صادره اش به این مناسبت از آژانس وشورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته است که سیاست مماشات را کنار گذاشته وبا قاطعیت وسرعت بیشتری اقدامات ضد ایرانی خود را به پیش ببرد.....Maryam khafe