09232021پنج شنبه
Last updateپنج شنبه, 23 سپتامبر 2021 9am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

درس آزادی مریم رجوی بمناسبت اول مهر ؟!

درس اول هرمدرسه ، آموزش سواد خواندن ونوشتن وسپس یاد گرفتن استفاده ازتکنولوژی ها برای استفاده درمسیر گذران زندگی ای است که پیوسته دشوار ودشوارتر میشود،وظیفه ی هر دانش آموز فرا گرفتن این علوم و ماموریت هر آموزگار تلاش برای نشان دادن این چراغ راه زندگی دشوار کنونی که امور آن بدون تسلط بدین علوم وفنون لازم نمیگذرد ، میباشد، تنها بعد از انجام این وظایف اولیه است که دانش آموز بالغ وآموزگاران واستادان او میتوانند وارد سایر جهات زندگی اجتماعی شوند و..........Milishia

مسعود رجوی گفت: باید او را افشا کنیم تا جایی که حسابی له شود

محمد محمدی گرگانی از اعضای سابق تشکیلات در کتاب خاطرات و تاملات در زندان شاه درباره این رویکرد مسعود رجوی می‌نویسد: «یکی از افراد قدیمی زندان که در سال 1350 عضو سازمان بود، در سال 51 آمد پیش مسعود و با او تحت این عنوان بحث کرد که برایش سوالاتی درباره توحید پیش آمده است. من هم در آن بحث حضور داشتم. او حرف هایش را بسیار خصوصی گفت. بعد در سال 56 در زندان اوین با بچه‌های جمع اختلاف پیدا کرد و به دنبال آن موضعی را مطرح کرد و مسعود رجوی گفت..........Masoud Akhmu

نامه ای تامل برانگیز به اشرف ابریشم چی

از سال 70 که در پایگاه جلال زاده بودم، در یک بعداز ظهر روز پنجشنبه که کشیک پایگاه بودم برای اولین بار شما را از نزدیک دیدم که به اتفاق سیما جراحی که به او خاله سیما می گفتی وارد پایگاه شدی. اگر اشتباه نکرده باشم حدود 9 سال داشتی. مادر بزرگ خدا بیامرزت در جلال زاده زندگی میکرد و شما به اتفاق محمد(رجوی) ونرگس(عضدانلو) که سه یار تقریبا دبستانی بودید برای دیدن او هر هفته به جلال زاده می آمدید..........Maryam Ashraf mehdi abr 01

آیا عباس مدرسی فر با مریم رجوی زاویه پیدا کرده بود؟

عضویت رسمی ایران در پیمان شانگهای باند رجوی را دیوانه کرد

در مورد این اتفاق مثبت و بزرگی که به نفع ایران، مردم منطقه و حدود نیمی از مردم جهان به وقوع پیوسته، باند رجوی دیوانه شده و بدون ارزیابی درست قضیه که البته همچین انتظاری هم نمی توان از این فرقه داشت، دست به انتشار مقاله ای بنام “سراب شانگهای ” زده تا بمقدار کم هم که شده، خشم خود را فرونشانده ودرکنار آن خاک برچشم مردم بپاشد، درقسمت هایی ازاین سرمقاله ی فرقه ی رجوی آمده است................Shanghai Org

هجرت بزرگ یا ترس مجاهدین

مجاهدین در وحشت از عراقِ بدون صدام کردها را قتل عام کردند

پس از اولین حمله آمریکا به عراق، مردم این کشور و بخصوص کُردها و شیعیان که بیشتر از بقیه مورد ستم و جنایت صدام قرار گرفته بودند، جنبشی را برای سرنگونی صدام راه انداختند. اما رجوی ها به عنوان مزدوران و متحدان صدام، در وحشت از آینده خود در عراقِ بدون صدام، شروع به مقابله با..........kiling kordis in iraq 02

جوابی به جمشید پیمان شارلاتان سیاسی بدنام وسایر کاسه لیسان فرقۀ رجوی

اگر جرأت و شهامت آن را داری ازرهبری این فرقه یک انتقاد کوچک بکن آنوقت ببین چی به روزگارت خواهند آورد و تمام پولهایی را که در طی این سالیان به تو داده اند لیست کرده و منتشر خواهند کرد چنانکه در رابطه با بسیاری دیگر چنین کردند. البته تو جرآت و شهامت این را هم ندارید چون اگر............ghafour fattahian 01

به من امضای خون دادید

مسعود رجوی کسی نبود که به خطرات ماندن این 100 نفر در اشرف، آنهم بصورت غیر مسلح و دست خالی، اشراف نداشته باشد! مسعود رجوی اصلا بدنبال این بود که این 100 نفر را به کشتن بدهد تا هم از شر برخی از آنها که ساز مخالفت می زدند راحت شود و هم با این خون ها دست به مظلوم نمائی زده و...........Ashraf 100 dead

سازمان مجاهدین خلق به دنبال چیست؟

در مراسم پنجاه و شش سالگی سازمان که با تبلیغات بالایی برگزار شد، در معرفی مسئول اول سازمان مجاهدین خلق و معاونین وی در آلبانی، به اسامی کسانی مانند وحیده نبوی 34 ساله، شیوا ممقانی 40 ساله، مریم رضایی 30 ساله، سپیده پورتقی 40 ساله، آذر اکبرزادگان 39 ساله، اشرف ابریشم چی 39 ساله و … برمی خوریم.

با توجه به فرار سازمان مجاهدین خلق از ایران در سال 1360، قطعاً افراد معرفی شده با سن کمتر از چهل سال، هرگز ایران را ندیده اند و........Masul Aval wa moavenan Kopie 3

رجوی قاتل نوید افکاری

شما رجویست ها بعنوان تنها آلترناتیو احتیاج به همبستگی ملی ندارید

تو واقعا فکرنمیکنی که چیزی د رجمجه ی سرت تکان خورده آقا رحمان؟ دعوت رجوی از جنس ” همه با من ” بود وطبیعی است که این دعوت مورد اجابت قرار نگیرد واگر کمی  و بمدت کوتاهی هم قرار گیرد، بزودی این همبستگی با کارهای دیکتاتور منشانه ی رجوی ازهم میگسلد وچنانکه دیدیم، گسست! … من تصور نمیکنم که این مسائل اپوزیسیون ترقی خواه ومردمی را دچار نومیدی کند و چون شما را میکند ، منطقا میتوانم نتیجه بگیرم که شما اپوزیسیون مرتجع وضد مردمی هستید.............Mojahedin only Alternativ