06212021دوشنبه
Last updateدوشنبه, 21 جون 2021 9am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

سرنوشت عبرت انگیز چهل سال خیانت رجوی

امروز مریم رجوی بازهم با عوام فریبی شوی مجازی دیگری در اسارت گاه اشرف سه در آلبانی با تبلیغات بسیار و مزدوران خود ترتیب داده بود تا شاید بتواند چند صباحی دیگر این اسیران را در دام خود نگه دارد و بار دیگر مسعود و مریم رجوی وعده سرخرمن «سرنگونی قابل تمدید»! بدهد..........Ghafur Fatahian 02

تناقض در آرمان شهرفرقه رجوی ـ قسمت سوم

شاید هیچ کسی به اندازه رجوی از خدا برای توجیه اعمالش مایع نگذاشته باشد، اکنون هم رهبر فرقه برای دربند نگه داشتن اعضإ دست به کار خدعه ای دیگر شده! اعلام موسسان پنجم که اخیرا اعلام شده فریب دیگریست برای گذر از بحرانی که گریبانش را گرفته و فقط وفقط  افساریست محکمتر برای “بدنه” نگون بخت فرقه مجاهدین خلق...........Hassan Shahbaz 02

موج سواری هزار باره رجوی روی اخبار انتخابات مربوط به ایران

در جریان انتخابات ۸۸ و اعتراضات داخل ایران خود مسعود رجوی در یک نشست در اشرف به ما گفت که باید همه آن دانشجویان را کنار دیوار گذاشت و همه آنها را به رگبار بست چون خواستار سرنگونی رژیم نیستند و بعد هم گفت مردم ایران ویروس سبز گرفته اند و وقتی رهبرشان نشست کرد همه شان نشست کردند!!.وقتی این حرف را زد بسیاری به اصطلاح خود مجاهدین دچار تناقض شدند و در محفلهای خودشان می گفتند: پس دیگر اینکه می گوییم ما تنها آلترناتیو هستیم و.........ghafour fattahian 01

شورش مسلحانه سی خرداد ۶۰، محصول چرخه معیوب ایدئولوژی مجاهدین

در نهایت، در ۲۸ خرداد، مرکزیت متوهّم مجاهدین به ویژه شخص رجوی، بدون مشورت با سایر اعضای سازمان، به صورت یکجانبه در بیانیه ی معروف به «اعلامیه سیاسی-نظامی شماره ۲۵» تصمیم به وارد کردن سازمان به فاز تقابل مسلحانه با نظام گرفت. به این امید که «خلق قهرمان ایران» به حمایت از این گروه........Terror Mek 30 khordad

وحشت سران فرقه رجوی از انتخابات در ایران !

دموکراسی،وآزادی فرقه رجوی برای فردای ایران،کتک زدن رای دهندگان دراروپا

زیر آب کردن سر نفرات،توسط فرقه رجوی،به نام کرونا

جنگ بی هزینه

مجاهدین خلق طی پنجاه سال جنگ شان که در ایران و عراق انجام گرفت ضمن سودآور بودن جنگ همچنین برای شان هزینه داشت اما طی چند سال اخیر که به کشور اروپایی آلبانی نقل مکان کرده و خود را دربست در اختیار اربابان جدید قرار داده اند، جنگ شان نیز ضمن سودآوری بدون هزینه است.........fanous Logo

عملکرد دوگانه فرقه رجوی و سکوت مرگبار مریم قجر عضدانلو

به محض استقرار آمریکایی ها در اشرف دیگر شهدای فلسطینی تبدیل به کشته شدگان شدند و در پی آن در محافل و کنفرانس های مریم عضدانلو سوپر صهیونیست هایی مانند دانیل زوکر ، نبوت کونگریچ ، رودی جولیانی ، جان بولتون و.... که نه از حب رجوی و مردم ایران بله از بغض رژیم شرکت میکردند و............Homeyra Mohamadnejad 03

رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران

برخی سهم خواهی ها پس از انقلاب ۵۷ موجب رفتارهای سیاسی آلوده به خشونت و جنایت گردید. رفتارهایی با اهداف تجزیه طلبی یا پیوستن به حزب بعث علیه مردم و تمامیت ارضی ایران که موجب کشتار و ترور هزاران شهروند ایرانی شد اما توسط جریانات متفاوت مخالف جمهوری اسلامی تطهیر گشته است..........Massud Khodabandeh presidental Election 02

خبرنامه نجات: به اصطلاح “کانون های شورشی” فرقه تروریستی رجوی

خبرنامه انجمن نجات برملا کننده ترفتدهای فرقه رجوی در فضای مجازی است. فریب و نیرنگ هایی که در فضای مجازی برای فریب و جذب جوانان ناآگاه بکار برده می شود تمامآ از آلبانی هدایت می شود. این خبرنامه شما را از بکارگیری شیوه های مختلف فرقه رجوی در فضای مجازی آگاه می سازد...........

جیغ بنفش فرقه رجوی در اتریش

امروز درمقابل گرند هتل محل برگزاری مزاکرات احیای برجام درشهر وین در اتریش فرقه رجوی با بر پا کردن چادر و استقرار بلندگوهای قوی تلاش کرد تا نشست اعضای شرکت کننده در مزاکرات را مختل کند

فرقه رجوی با بکار گیری بلندگوهای قوی با سردادن شعار و پخش مستمر آهنگ باعث شد تا هماهنگ کننده..........Edward Berlin

فرقه رجوی به پایان چند دهه خیانت و جنایت علیه ایران و ایرانی رسیده است

عجز و لابه های فرقه تروریست رجوی در بن بست استراتژیک

رجوی در شرایط سیاسی فعلی ماهیت و بود و نبودش را در معرض خطرناک ترین و سهمگین ترین طوفانهای سیاسی وتغییرات تعادل قوا در منطقه و جهان می بیند. ترامپ که به او دخیل بسته بودند و مراد و امامزاده شان بود رفت . دولت البانی هم برای نشان دادن ماهیت دموکراتیک کشورش باید قوانین اتحادیه اروپا را به..........issa azadeh

گفتگوی صریح ، کوتاه و خودمانی با این مرید رجوی

مردم ایران خودشان می دانند چگونه برای سرنوشتشان برنامه ریزی کنند. مردم ایران هر نظری در مورد حکومت کنونی داشته باشند به قطع  یقین نظرشان در مورد گروه فرقه گون ورشکسته شما کاملا مشخص است و بارها ثابت کرده اند که جز حس تنفر ، نظر دیگری در مورد مجاهدین ضد خلق ندارند..........Iran Election 1 220x150

«پرواز خیانت»، سالگرد انتقال مسعود رجوی از فرانسه به عراق

هنوز چند هفته از آغاز فعالیت های تروریستی سازمان مجاهدین در ایران نگذشته بود که مسعود رجوی دهها هزار میلیشیای سرگردان را در بهت و حیرت در میان خون و آتش تنها گذاشت و به فرانسه گریخت تا در امان بماند. وی که متوهمانه تصور می کرد با بمبگذاری و ترور سران نظام می تواند در کوتاه مدت.........Hamed Sarrafpour 153x145

عوررا ازمجاهدین یاد بگیرید

مجاهد وارسته کیست ، کسیست که درظاهرمجاهد است ولی درپشت سر الدنگ ومفت خوروبخاطریه لقمه نان وپنیر اقای رجوی رفته مجاهد شده که اگرنمیرفت درخیابونها وکنج دیوارهای شهر وخرابه ها درحال دود کردن بود وعمرخود را یا درحال نشئگی ویا خماری سپری ودرنهایت توی خرابه ها میمرد سگها جنازه اش را سگ خورمیکردند و.........Ali Shirzad

رجوی و ذات پلیدی که برملا می شود!

فرقه رجوی همین را در بوق کرنا کرده است که سناتورهای آمریکایی خواستار خروج آمریکا از مذاکرات شدند و لابد طبق روال معمول در این فرقه جشن هم گرفته اند و کلی هم برای اعضاء پیام خوانده اند! که ضربه ای دیگر برای رژیم و یک پیروزی برای فرقه! پس حالا دیگر حمایت از مردم فلسطین جرم و عکس آن یک عمل انقلابی است. می بینید که نیاز نیست جای دوری بروید؛ همین جا و همین تفاوت بین ادعا و عمل مچ این جماعت و باند خائن را باز می کند.........Mohammadian Rahman

مؤسسان پنجم ارتش آزادیبخش ملی ایران چه وظیفه ای دارند؟

بشریت شرافتمند وآگاه از شخص وجریانی بعنوان انقلابی نام میبرند که مدافع آزادی وبهروزی اقشار پایین جامعه ی خود باشد که سازمان استحاله یافته ی مجاهدین خلق فاقد این مشخصات میباشد! نه تنها فاقد این مشخصات ، بلکه درضدیت با اکثریت محروم جوامع بشری موجود که مجموعا طبقاتی هستند قرار دارد...........mojahedin farmandehan

صدور کارت هویت در آلبانی و چرندیات نامنویسی در مؤسسان پنجم

پیام رجوی از ته گور به ارتش نداشته برای ثبت نام در مؤسسان پنجم: هر کس که در تشکیلات رجوی نبوده است و سیر و روند سرکوب و شکنجه و مغزشویی  در فرایندی به اسم انقلاب ایدوئولوژیکی کذایی مریم رجوی را از سر نگذرانده باشد فکر می ‌کند حتما پیام رهبر فرقه یک فرایند رو به جلو در راستای سرنگونی آخوند هاست. در صورتی که رجوی شیاد ترین و خود پسند ترین و فقط حفظ جان برای او ارزش دارد و در سرفصل هایی که بحران درونی در فرقه و تشکیلات به نقطه جوش می رسید و از........abdolkarim Ebrahimi

چرا در جنگ ها شکست می خورند؟

مسعود رجوی از آن جا که فردی بی سواد از حیث مسایل تخصصی و اجتماعی و سیاسی و نظامی است، همچنین او آشنایی با جنگ های چریکی و کلاسیک ندارد. هیچ دوره آموزشی و تخصصی و عملیاتی و ستادی را پشت سر نگذاشته و در هیچ جنگی شرکت نکرد و در هیچ جنگی پیروزی نداشته است. شبیخون، ترور و ترور کور..........Mehdi Khoshal