10222020پنج شنبه

یاوگویهای فرقه رجوی در رابطه با شجریان

زهرا معینی، وبلاگ بسوی آزادی، بیست و یکم اکتبر 2020

یاوگویهای فرقه رجوی در رابطه با شجریان

اما آنچه مرا وادار کرد این مطلب را بنویسم رویکرد چند گانه فرقه ای رجوی می باشد . تازه ترین این اقدام این روزها فرقه رجوی با آوردن دو نفر: محمد شمس وحمیدرضا طاهرزاده از نور چشمیهاش ( حمید رضا طاهرزاده از فرماندهان چماقداری شان در پاریس است، که در ضرب و شتم جدا شدگان در پاریس نقش به سزای دارد ) در تلویریون به اصطلاح آزادی و باز گو کردن یک سری مزاخرافات دورغ در تلاش هستند تا با طرح ادعاهایی کذب درباره زنده یاد محمد رضاشجریان اعتباری برای خود دست و پا کنند .و چهره این هنرمند مردمی را خدشه دار کنند . این در حالیست که این هنرمند مردمی بارها در زمان حیاتش گفته بود که به هیچ حزب یا گروه سیاسی تعلق ندارد و اجازه نمیدهد که از موقعیت هنری او سو استفاده کنند .

یادم میاید در آن سال ها فرقه رجوی بدنبال این بود که هنرمندان آواز ایران را جذب رفتار خودشان کنند افرادی مثل عارف ، مرتضی ، الهه……و یکی از آن‌ها استاد شجریان بود که چند باربه سراغ استاد شجریان رفتند  و هربار استاد شجریان دست رد به سینه ای رجوی میزد و پاسخ منفی به رجوی میدادبا اخر از جواب استاد شجریان سوخته بودند، از این رو شنیدن آوازهای استاد شجریان در مناسبات مجاهدین که در آن موقع بلامانع شد و به یکبار ممنوع شد . تمام کاستها و شجریان را به تمامی افراد گفتند که هرکسی کاست دارد تحویل بدهد و از تمام مراکز فرهنگی وغیره جمع کردند و انها را آتش زدند .حتی اذان ربنا شجریان را ممنوع کردند و به جای ان از ربنای ذبیحی را در ماه رمضان پخش میکردند و همین ریل را در پایگاه های خارج کشور اجرا کردند . زمانیکه مرضیه به مجاهدین پیوست به دستور مستقیم مسعود رجوی مرضیه میبایست ربنای شجریان را میخواند و ضبط کنند و بجای ربنای شجریان جایگزین کردند .twitt janan 01

Twitt janan 02

درهمین گیر و دار  جای محمد شمس خواسته به دروغ خودش مشروعیت ببخشد از زنده یاد بانو مرضیه مایه  گذاری میکند و  به دورغ می گوید، شجریان پاریس که امده بود به دیدار خانم مرضیه هم رفته بود !؟

فرقه رجوی وقاحت و دریدگی را به حدی رسانده که وقتی جانان خرم نوه زنده یاد مرضیه اعتراض میکنند که ملاقات شجریان با مرضیه و مریم رجوی واقعیت ندارد چهار روز است که شدیداً مورد تهاجم چماقداران فرقه ای رجوی در دنیای مجازی قرار گرفته است .التبه این اولین بار و اخرین بار نبوده و نخواهد بود . سران پادو های فرقه رجوی و شخص مریم قجر در خونخواری و مرده دزدی ید طولانی دارند و خواهند داشت و از هر فردی که کشته می شود تلاش میکنند با جعل و دروغ جسد دزدی کنند بخصوص اگر این افراد که مرده اند شخص معروفی باشد .

وارونه گویی در سخنرانی مریم رجوی

مسعود رجوی سرتروریست بزرگ، بارها و بارها در سخنرانی های تند و تیز خودش تمام جدا شدگان از فرقه رجوی را بی محاکمه، به اعدام و ترور محکوم کرده است. در سخنرانی هایش بارها اعلام کرد که ” اگر روزی یک مجاهد بماند و یک اسلحه و یک فشنگ و درمقابل دو نفر باشند که یکی پاسدار و دیگری جدا شده از فرقه رجوی، آن یک گلوله را به فرد جدا شده بزنید.......Rajavi Maryam panjeha

از مرضیه تا شجریان

اول این که آثار شجریان با فرض بر اینکه به درخواست رجوی جواب مننفی داده باشد چرا باید ممنوع شود؟ چون قبل از این هم همکاری مشخصی در کار نبوده و قرار نبوده همکاری کند ولی آثارش پخش می شد. مگر این که در ملاقاتها با استاد آواز ایران در رد پیشنهاد همکاری، به مطلب و نکته ای اشاره کرده باشد که نبض و نقطه ضعف سازمان بوده و برای شخص مسعود رجوی گران آمده است..........Addel Aazami

سازمان حنیف و مسعود ؟ جمع بی ربط دو متضاد

مصدق قبل از اینکه آزادیخواه باشد، یک استقلال طلب بود وراه کسب این استقلال را درملی کردن صنعت نفت ایران میدانست که موفقیت شایانی هم بدست آورده بود که وارد شدن امپریالیزم تازه نفسی بنام آمریکا وسایر عوامل در مسائل، مانع اجرای برنامه هایش شد........Boniangozaran

وقتی عضو ۳۰  ساله یک شبه مزدور می شود

این گونه شارلاتی و حقه بازی های فرقه  تمامی ندارد که اعضای با سابقه و قدیمی خود را با سوابق چند دهه به عنوان افراد مرموز و جاسوس ایران می نامند و از دستگیری و یا توطئه هایی که برای گرفتاری آنها ایجاد می کنند ابراز خوشحالی می نمایند. از جمله پاپوش برای احسان بیدی، پناهی و … غیره. جهت اطلاع خانواده ها و هموطنان عزیز.........Maghare moj dae Albani

پلیس آلبانی مسئول جان اعضای جدا از مجاهدین خلق در این کشور است

همانطور که اطلاع دارید مریم رجوی از کشور فرانسه اخراج گردیده و همچنین حق ورود به اتحادیه اروپا را ندارد. تلاش برای گرفتن ویزای ورود به آمریکا و انگلستان هم تاکنون سودی نداشته است. او اعضای سابق فرقه رجوی که حقایق را برملا کرده اند را مسئول این ناکامی ها می داند و قصد دارد از آنان انتقام بگیرد........Ehsan Bidi 04

حمایت آشکارشخص رجوی ازاوباش

آیا اعضای فرقه که با بدترین رفتارهای ضد انسانی که فرمانش را خودت صادر میکردی مواجه بودند، مرتکب چه گناهی شده بودند؟ به ناموس مردم حمله کرده بودند؟ به مال و حریم شخصی مردم تجاوز کرده بودند؟ چرا و به چه دلیل هر روز و هرساعت اعضای خود را به چهار میخ میکشیدید؟

آمادگاه یا اسارتگاه؟

شجریان به هیج حزب و جریان سیاسی وابسته نبود

علنی ترین موضع محمدرضا شجریان درباره گروهک تروریستی منافقین به سال ۹۵ برمی گردد. زمانی که این هنرمند در آخرین مصاحبه اش با روزنامه ایران، صراحتا اعلام کرد که به هیچ گروه و حزب سیاسی وابستگی ندارد و اجازه نمی دهد از موقعیت هنری او سوء استفاده کنند.........Shajaryan wa Homayun

سرکرده فرقه تروریستی رجوی زندگی مخفی خود را اینگونه شروع کرد