01182021دوشنبه
Last updateدوشنبه, 18 ژانویه 2021 10am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

چند سئوال از مسعود رجوی!

امروز فرقه تروریستی رجوی قبل از سرنگون کردن حکومت ملایان خودش سر نگون شد، چرا که مسعود رجوی از ابتدا نطفه این مناسبات را به حرامی و حرامزادگی سیاسی ایدئولوژیکی و تشکیلاتی بست و هزاران مادر و پدر را عزادار کرد....Movaseghi Amir 400

سرنوشت مبهم فرقه رجوی

چند روز پیش دولت البانی چندین قرار داد اقتصادی با ترکیه امضا کرد و علائمی هم از رابطه با ایران ارسال کرده است و بار دیگر آینده مبهم سازمان که در واقع باید گفت بی آینده گی ان را بیش از پیش در چشم انداز قرار داد. اما چرا امریکا برغم تضاد تمام عیار با رژیم حاضر به همکاری با سازمان مجاهدین نشده است ......Homeyra Mohamadnejad 03

خنجری به نام پول برای سرکوب اعضای جداشده از مجاهدین خلق در آلبانی

در حالیکه اعضای سازمان مجاهدین خلق چندین دهه با گذشتن از میهن ، جان ، خانواده ، و کار و سرمایه خود  ، بطور شبانه روی آگاهانه یا ناآگاهانه برای پیشبرد خط فرقه مجاهدین خلق به رهبری رجوی تلاش می کردند و رجوی هم با دادن  لیست تعداد آنها  از صدام حسین و بعد ها عربستان سعودی و..........Jodashodeha Albania

سی دی چی بود و چی شد؟

دلواپسیان واکسن امریکایی انگلیسی

آمریکا بطور خیره سرانه ای خود را ازدهها هزار کیلومتر دورتر فاصله به همسایه ی پرآزارما تبدیل کرده و این امر با ایجاد 50 پایگاه نظامی در سرحدات کشور ما و با استفاده ازتوهم، بی استخوانی وتسلیم طلبی سران کشورهای هم کیش ما درمنطقه محقق شده است............corona iran police maryam

چرا مجاهدین آپوزاسیون مورد علاقه امریکا نیستند؟

مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده: بسیاری از مخالفان تبعیدی جمهوری اسلامی می‌کوشند با مسئولان ایالات متحده تماس مداوم داشته باشند تا جلب حمایت کنند و نفوذ بیشتری بیابند، اما بیشترشان در گذشته یا حال، از روش‌های خشونت آمیز برای اهداف سیاسی خود استفاده کرده‌اند..........rajav wa maryam wax karikatur

مریم قجر به دنبال اباد کردن گورستان جدید در البانی است !

یک همیاری جهانی برای به پای میز محاکمه کشاندن این جنایتکار لازم است

بالغ بر چهل سال است که این زن هر روزخودش را به رنگی در آورده است، اما هیچ خریدار درست و حسابی برایش پیدا نشده است! او وقیحانه وقتی از همسر اولش جداشد و بلافاصله به عقد مسعود رجوی درآمد، حاشیه های زیادی در درون مناسبات برایش شروع شد!...........Maryam Eshareh

خنجری در دست رجوی  بر گلوی اعضای نجات یافته از مجاهدین خلق در آلبانی

بحران مشروعیت مجاهدین

نمایش و سیرک همیاری فرقه رجوی در سیمای جعلی ننگ ایران

دروغ های مجاهدین در مورد تماس های تلفنی مردم از داخل کشور

آیا سران فرقه رجوی نمی توانند ویروس کرونا را کنترل کنند؟

آیا فرقه رجوی نمی تواند این اپیدمی را مدیریت و کنترل کند؟  اگر چنین است پس این نشانگر بی کفایتی مسؤلین فرقه رجوی است و از این پس نبایستی خود را آلترناتیو معرفی کند و به مدیریت درون کشور هم نبایستی ایراد آنچنانی بگیرد چون مدیریت مردم ایران که تقریبآ حدود 84000000 می باشند و...........Edward Berlin

شکست مسعود رجوی در اولین دور انتخابات مجلس شورا

از مجموعه سخنرانی های مسعود رجوی در دانشگاه تهران 41 سال می گذرد، نگاهی گذرا به برخی سخنان وی و مقایسه ای اندک با عملکردهای یک دهه گذشته سازمان مجاهدین، ما را با واقعیت تلخ یک «دگردیسی فرو رونده» آشنا می کند که سران مجاهدین با گذار از آن، از اوج محبوبیت در بین مردم و بویژه...............Hamed Sarrafpour 153x145

رجوی با چه بحرانهایی روبروست