04112021یکشنبه
Last updateیکشنبه, 11 آوریل 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

حذف حسابهای جعلی مجاهدین آلبانی توسط فیسبوک

فیس بوک سه‌شنبه اعلام کرد صدها حساب جعلی مرتبط با یک گروه تبعیدی ایرانی و یک مزرعه ترول در آلبانی را حذف کرده است. شورای ملی مقاومت حذف حساب‌های کاربری متعلق به خود یا گروه‌های مرتبط به این شورا را تکذیب کرده است, به گفته این شرکت در بسیاری موارد برای این حساب ها در فیسبوک و اینستاگرام از اسامی و عکس های جعلی استفاده می شد.Arme Sazman

--------------------------------------------------------------------------------------------

بی بی سی، یورونیوز، رادیو فردا، هفتم آوریل 2021

حذف حسابهای جعلی مجاهدین آلبانی توسط فیسبوک

لینک به متن انگلیسی گزارش

لینک به گزارش کامل فیسبوک در مورد حذف حسابهای جعلی

1- فیسبوک صدها حساب جعلیمتعلق به سازمان مجاهدین را حذف کرد

بی بی سی، هفتم آوریل 2021:

فیس بوک سه‌شنبه اعلام کرد صدها حساب جعلی مرتبط با یک گروه تبعیدی ایرانی و یک مزرعه ترول در آلبانی را حذف کرده است. شورای ملی مقاومت حذف حساب‌های کاربری متعلق به خود یا گروه‌های مرتبط به این شورا را تکذیب کرده است.

شورای ملی مقاومتگروهی که مجاهدین خلق را زیر چتر خود دارد در بیانیه اعلام کرده است که هیچ حساب وابسته به این شورا یا سازمان مجاهدین خلق حذف نشده است.
مزرعه ترولدر آلبانی چگونه عمل می‌کرده‌ است؟Facebook mojahedin English

به گفته این شرکت در مجموع بیش از ۳۰۰ حساب، صفحه و گروه در فیسبوک و اینستاگرام حذف شد.

بنابر اعلام فیسبوک این حساب‌ها پست‌هایی در انتقاد از حکومت ایران و در حمایت از سازمان مجاهدین خلق از گروه های عمده مخالف جمهوری اسلامی منتشر می کردند.
فیسبوک در نتیجه گیری خود اعلام کرده این حساب‌ها از مکانی واحد اداره و از سوی افرادی به نمایندگی از سازمان مجاهدین خلق اداره و کنترل می‌شوند.

محققانی که بر روی این موضوع کار می‌کردند پس از مدتی دریافته‌اند که فعالیت این حساب‌ها بر اساس روزها و ساعت‌ها کاری اروپای مرکزی ادامه دارد. از جمله اینکه کار از ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود، در ساعت ناهار سرعت کار کاهش قابل ملاحظه‌ای می‌یابد و در پایان روز نیز از حجم کار کاسته می‌شود.

در برخی موارد، این حساب های جعلی از عکس مشاهیر ایرانی یا مخالفان متوفی استفاده میکردند.mojahedin computer Manz

بن نیمو، مسئول عملیات اطلاعاتی تهدید جهانی در فیس بوک، سه شنبه در یک کنفرانس تلفنی به خبرنگاران گفت: “حتی ترول ها نیز باید غذا بخورند.”

به گزارش آسوشیتدپرس فیسبوک گفت این شبکه از حساب‌های جعلی در سال ۲۰۱۷ و بعد در اواخر سال ۲۰۲۰ به شدت فعال بودند.
مجاهدین خلق تا سال ۲۰۱۲ در لیست سازمان‌های تروریستی آمریکا قرار داشتند.

با این حال رهبران هر دو حزب اصلی آمریکا در سال‌های پیش سخنرانی‌هایی به نفع این گروه داشتند.