06242021پنج شنبه

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

مجید زند بی آنکه بداند باز هم آلت دست سران فرقه مجاهدین شد

zand Majid 02

-------------------------------------------------------------------------------------------

پور احمد انجمن نجات مرکز گیلان 18 خرداد 1400

مجید زند بی آنکه بداند باز هم آلت دست سران فرقه مجاهدین شد

سایت نجات خبر درگذشت جانسوز داود زند دوچاهی؛ پدری مهربان و چشم براه را در تاریخ 5 خرداد 1400 اطلاع رسانی کرد. این خبر خانواده بزرگ انجمن نجات را متاثر و مصیبت زده کرد.

فردای آن روز هم پیام تسلیت بنده به واسطه آشنایی که با مرحوم زند داشتم، در سایت نجات درج گردید:

پدر مجید زند چشم انتظار دیدار با فرزندش به دیدار حق شتافت

پدر مجید زند غم دوری فرزند را طاقت نیاورد

Zand Mjid Dad Iraq 1

طبعا براساس شرع و عرف و ارزشهای شایسته انسانی انتظار میرفت مجید زند از این واقعه و مصیبت دردناک فوت پدر مطلع می شد  و اجازه می یافت که ضمن تماس تلفنی با خانواده و به خصوص مادر دردمند و مصیبت دیده اش سرکار خانم نیناز سالم، عرض تسلیت گفته و ابراز همدردی میکرد و هم خود و هم خانواده اش اندکی تسکین می یافتند.

اما از آنجا که مجید زند اسیر دست فرقه ای مخرب به نام مجاهدین خلق می باشد که تمام ارزشهای انسانی را پایمال کرده اند و  خانواده را به مثابه دشمن اصلی بقای فرقه شان برشمرده اند، مجید نه تنها از درگذشت پدر رنجدیده اش مطلب نشد بلکه همچون آلت دستی اما در پوشش کارشناس! به سیمای نفاق فرقه فراخوانده شد تا بیش از پیش مورد استثمار سران قدرت طلب فرقه قرار بگیرد. و فرقه ی ضد انسانی رجوی ها به این وسیله دهن کجی خود را به خانواده ی چشم انتظار آقای زند نشان دهند و  بار دیگر اعلام کنند که هیچ ارزشی برای حقوق بشر و خانواده و حقوق افراد دربندشان قایل نبوده و نیستند.

به این ترتیب ،پنج روز بعداز فوت پدر  یعنی در تاریخ 11 خرداد ماه، پسر را طی یک سناریوی ساختگی در برنامه مفتضح و مشمئزکننده ” پرونده ” سیمای نفاق تحت عنوان شبکه جاسوسان و همکاران اطلاعات رژیم ایران در آلبانی در موضع کارشناس مشارکت دادند.zand Majid 02

این عملکرد فرقه تاثیری نداشت جز آنکه بیشتر و بیشتر دجالیت و شیادی رجوی و اعوان و انصارش برای همه بیش از پیش روشن شد و روسیاهی به ذغال ماند.

خوب است بدانیم مجید زند از ابتدا نه سازمان مجاهدین را می شناخت و نه از اساس سیاسی بود بلکه در حوزه کاریابی بواسطه مافیای رجوی ربوده شد و به اسارت کشیده شد و خود وخانواده اش قیمتی را دادند که ناگزیر رجویها تحمیلش کردند و بدین صورت این خانواده در ردیف قربانیان مجسم جور و جنایت رجوی قرار گرفت .