07282021چهارشنبه
Last updateسه شنبه, 27 جولای 2021 4pm

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

دموکراسی،وآزادی فرقه رجوی برای فردای ایران،کتک زدن رای دهندگان دراروپا

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

علیرضا نصراللهی،انجمن یاران یاران،بیست،ژوئن ،۲۰۲۱

دموکراسی،وآزادی فرقه رجوی برای فردای ایران،کتک زدن رای دهندگان دراروپا

هزاران بار گقتیم و باز هم میگوییم،سازمان مجاهدین یک فرقه به تمام معنا تروریست،و خشونت طلب می باشد.این فرقه از بنیاد بر روی جنگ،خشونت و دیکتاتوری کامل بنا شده است،این فرقه هرگز نمی تواند به سوی آزادی و حقانیت و صداقت گام بر دارد،اگر به تاریخچه این فرقه نگاه کنید،حتی بنیانگذاران این فرقه هم،با یک سلاح این فرقه را راه اندازی کردند،در صورتی که می توانستند از فاز سیاسی شروع کنند،اگر جواب نداد،باز هم  هرگز حق سلاح کشیدن بر روی آدم ها را نداشته اند.

آنها برای رسیدن به خواسته های خودشان از جیب مردم ایران همیشه بها پرداخت کرده اند،از کشتار مستشارهای آمریکایی گرفته و تا حال، مردم ایران همیشه تاوان کثافت کاریهای این فرقه پرداخت کرده اند.این فرقه مردم ایران را دشمن اصلی خودش می داند،به خداوندی خدا سوگند،که این فرقه اگه زمانی دستش به قدرت برسد اکثر مردم ایران را یا اعدام می کند و یا در زندان نگهداری می کند.به دلیل اینکه می گوید:اگه ملت ایران از آنها پشتیبانی می کرد الان آنها در راس قدرت بودند،برای همین شک نکنید که آنها ایران و ایرانی را دشمن اصلی می دانند.

جالب داستان اینجاست،دوستان،که این فرقه سیاه دل به اعضای خودش هم رحم نکرد،و آنها را با دست خود به کام مرگ کشاند،و با دروغ و فریب مرگ آنها را به نام دولت ایران انداخت،تا بتواند در عرصه سیاسی،از آن سود ببرد،و در این دنیای بی حساب و کتاب،خر مراد را سوار شود.

بله آقایان و خانم هایی که در دنیای سیاست دستی بکار دارید،و خودتان را به ندیدن و نشنیدن می زنید،تا کی می خواهید بابت گرفتن امتیاز از دولت ایران حامیه گروهی باشید که دست در خون یک ملت دارنند؟

تا کی میخواهید بابت فشار آوردن به دولت ایران مردم ایران را در تنگنای تحریم ها قرار دهید؟

تا کی میخواهید چشمان خودتان را بر روی واقعیت ها ببندید؟

تا کی میخواهید به اعضای جداشده از این گروه تروریستی بی اهمیت باشید؟

تا کی میخواهید دلارهایی دریافت کنید که به خون یک ملت آغشته است؟

و خیلی از چراهای دیگر که،خودتان بهتر از هر مزدوری به آن آگاه هستید.خوردن این پول ها عاقبت خوبی برایتان نخواهد داشت،آقایان و خانم های شورای کشک رجوی،آیا زمان آن نرسیده که از گذشته ننگین خودتان،دست بکشید،و با واقعیتهای موجود،در دنیا به گناهانتان اعتراف کنید شاید مردم ایران یک در هزار با توبه کردن شما از گناهانتان بگذرند،البته تعدادی از شما باید در دادگاهای مردمی ایران محاکمه شوند،چون آنها گناهانشان غیر قابل بخشش می باشد،و دستشان به خون هزاران نفر آدم بی گناه آلوده هست،ولی هستند کسانی که در همین گروه مورد ظلم و اسارت قرار گرفته اند.

من به عنوان یک حامیه حقوق بشر،از تمام کسانی که دستی در عدالت دارند و مدافع حقوق انسانی هستند تمنا دارم که بیاید و ببینید،در این جهان که در قرن بیست و یکم هستیم،این فرقه رجوی چگونه با حق و حقوق یک شهروند ایرانی که می خواهد برای آینده وطن خودش رای دهد چگونه او را مورد ظلم و ستم قرار می دهد؟

سازمان بین الملل،سازمان های حقوق بشری کجایید،که در اروپا،در قلب مهد آزادی و دموکراسی،این فرقه تروریستی چگونه هموطن های من را مورد ضرب و شت قرار می دهد،فقط به خاطر اینکه آمده اند تا برای آینده مهین خودشان به کاندیدای بهتر رای دهند؟

برمینگهام خانم محترمی را که فقط برای رای دادن، ابتدایی‌ترین حق هر فرد برای مشارکت در تعیین سرنوشت آمده بود، وحشیانه مجروح کردند.

امروز در شهر برمینگهام خانم محترمی را که فقط برای رأی دادن، ابتدایی ترین حق هرفرد برای مشارکت در تعیین سرنوشت، آمده بود، وحشیانه مجروح کردند

این فرقه بسیار خطرتاک که بویی از انسانیت و حقوق شهروندی نبرده است،می خواهد با کتک و ضرب و شت،و رب و وحشت،مانع رای دادند آنها به آینده خودشان بشود.اگر شما سیاستمداران اروپایی،نگاهی به سیایتها و اخبار مربوط به انتخابات ایران در سفارتخانه ها و کنسول های ایران در اروپا بکنید،خواهید دید که این سازمان مخرب،به جز خرابکاری و رب و وحشت در میان ایرانیان و مردم محترم اروپا کاری دیگری بلد نیست،از رهبر فعلی این گروه که مریم قجر عضدانلو معروف به مریم رجوی،گرفته تا آنهایی که برای این گروه پولشویی می کنند و برای آینده جهان نقشه های شوم طراحی می کنند.

من به عنوان یک فرد جداشده از این فرقه به شما هشدار می دهم که این زنگ خطر را جدی بگیرید،این گروه به مردم و اعضای خودشان هم رحم نکرده اند،چگونه باور دارید که به شما که هفت پشت غریبه هستید رحم کنند؟

به خدای احد و واحد سوگند،اگر زمان و مکان آن پیش بیایید به تک تک شماها رحم نمی کنند،یادتان باشد در زمان دستگیری مریم قجر،این مار خوش خط و خال چند نفر با دستور مستقیم همین شخص دست به خودسوزی زدند،و خیلی های هم قرار بود فقط نمایش بازی کنند ولی با دستور شخص دیگری آنها را به آتش کشیدن بی آنکه حتی خود آن شخص با خبر از این توطئه باشد.

بله دوستان حالا شما باز هم بگویید انشالله که خیر هست،به قول معروف«ما خود آنچه شرط بلاغ بود با تو گفتیم تو خواه پند گیر خواه ملال»؛ قضاوت درباره توضیحات،ما اعضای جداشده از این فرقه زیاد سخت نیست با مراجعه به هر سایت و یا هر فرد می توانید با واقعیت های این سازمان ضد بشری بیشتر آشنا شوید،هر چند که می دانم خودتان به واقعیتهای این فرقه بیشتر آگاه هستید.

امیدوارم شما خواب باشید،که بیدار کردن شما برای ما آسان می باشد،ولی ترس از آن دارم که خودتان را به خواب زده باشید که دگر سخت می شود بیدارتان کرد.

در آخر از تمام مردم شریف ایران زمین بابت این بی حرمتی های این فرقه در روز انتخابات در جلوی چشم مردمان خارج واقعآ شرمنده هستم کاش بودم در کنارتان تا میتوانستم زخم های شما را مرحمی بگذارم و از شما دلجویی کنم تا تنها دردهایتان را به دوش نکشید.

ننگ بر رجوی دورد بر مردم ایران زمین