11282021یکشنبه
Last updateشنبه, 27 نوامبر 2021 4pm

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

ارایه درخواست کتبی محاکمه مسعودرجوی به دادگاه بین المللی لاهه

جمعی از اعضا و مسئولین سابق فرقه رجوی روز دوشنبه پنجم جولای ۲۰۲۱ در مقر دادگاه بین المللی لاهه حضور پیدا کرده و یک مجموعه از شکایات، اسناد و مدارک و‌حکم‌های صادره مربو به آن، به دبیرخانه دادگاه بین المللی لاهه در هلند بصورت حضوری تحویل داده شد.........LAHE HOLAND 2021 07 05 at 19.16.31

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

لاهه - دوشنبه پنجم جولای ۲۰۲۱

ارایه درخواست کتبی محاکمه مسعودرجوی به دادگاه بین المللی لاهه

در هنگام ارائه توسط یکی از اعضا دبیرخانه اسناد و مدارک مورد بررسی اولیه قرار گرفت و در دفتر دبیرخانه ثبت شد.
در ادامه تعدادی از اعضا شرکت کننده در مقابل دیوان عالی لاهه یک اکسیون برگزار کرده و بانصب بنر و پخش اطلاعیه جنایات فرقه رجوی افشا گردید
که‌مورد استقبال و توجه شهروندان هلندی قرار گرفت.
این حرکت یک اقدام بسیار بزرگ برای باز کردن پرونده جنایات مسعود رجوی و همسر تروریستش مریم قجرعضدانلو می باشد و مسلما این شکایت که همراه با اسناد متقن و همچنین حکم صادره از طرف شعبه قضایی محاکم بین المللی که شاکیان آن تعداد ۴۲نفر از اعضا سابق که توسط دژخیمان رجوی شکنجه و زندانی شده و‌فرقه رجوی ده ها سال از افراد بیگاری شبانه روزی بدون هیچگونه دستمزدی کشیده است، باید رجوی و مسئولین این جریان تروریستی در این دادگاه محاکمه علنی شده ‌وبه سزای اعمالشان برسند
مشروح این اکسیون متعاقبا به اطلاع هموطنان‌عزیز خواهد‌رسید
علی اکبر راستگو