10192021سه شنبه
Last updateسه شنبه, 19 اکتبر 2021 9am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

انتصاب تحت عنوان مسئول اول سازمان چگونه شگل میگیرد؟ قسمت آخر

مسئول اول شدن ومعاون و....از امتیازوامکانات ویژه ای برخوردار نیستند این در حالیست که در درون تشکیلات ما به عینه دیدیم که از فرماندهان متوسط به بالاتر هرچه سطح مسئولیت بالاتر میرود امکانات و امتیازت شان ویژه می شد ،که هزاران فاکت و نمونه میشود نام برد چه از لحاظ خورد وخوراک ، پوشاک ،لوازم آرایش ،تا محل خواب و .....اگر اینطور نیست چرا دختران جوان (خانم زادها ) که معرفی شدند هیچ کدامشان در آشپزخانه کار نکردن و صورتشان آفتاب نخورد ه است.....zahra moini 01

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

خانم زهرا معینی کانون زنان ایرانی علیه فرقه گرایی/- 11اکتبر 2021

انتصاب تحت عنوان مسئول اول سازمان چگونه شگل میگیرد؟ قسمت آخر

در سال 1368 تا 1370 که مریم قجر عضدانلو مسئول اول سازمان انتصاب شد کسی را بعنوان معاون مسئول اول معرفی نکردند .  سال 1370 تا 1372 که فهیمه اروانی مسئول اول سازمان انتصاب شد کسی را بعنوان معاون مسئول اول اعلام نکرد  از سال 1374 تا 1376 شهرزاد صدر مسئول اول انتصاب شد معاون داشت . معاون او ثریا شهری بود که خیلی وقت هست که هیچ خبری از او نیست  سال 1374 تا 1376 مهوش سپهری بود که او هم معاون نداشت .  از این زمان به بعد که بهشته شادرو مسئول اول انتصاب شد یک معاون وسه همردیف مسئول اول اعلام شد .  نقطه ای خیلی مهم و جالبی که وجود دارد از زمانی که  زهرا مریخی به عنوان مسئول اول ثبت شد . معاون و همردیف ها از دختر بچه ها هستند که هیچگونه فعالیت سیاسی نداشته اند که در آن پخته بشوند . دستاوردی مثبتی برای تشکیلات فرقه ندارند. و اکثرا خانم زادها هستن در ایران و حکومت اخوندها  آقا زاده و ژن برتر هستن و در فرقه ی رجوی خانم زادها moawenin masule awal 01

اگر در ایران بقول مسعود رجوی هزار فامیل حکومت میکنند در تشکیلات فرقه مجددا میخواهند خاندان قاجار را برپا کنند .  مثلا  اشرف ابریشمچی  مادر مریم قجر عضدانلو پدر مهدی ابریشمچی  نرگس قجرعضدانلو  مادر شهزاد صدر  پدر محمود قجرعضدانلو برادر مریم قجر  آذر اکبر زادگان خواهر زاده مهدی ابریشمچی   قبل تر شهزاد صدر مسئول اول سازمان بوده ، از سران فرقه است ،محمود قجرعضدانلو از مسئولین قدیمی سازمان است  مهدی ابریشمچی که از سران فرقه است و همسر قبلی مریم قجرعضدانلو  علیرضا صدر از سران فرقه  کسانیکه بعنوان  معاون و همردیف  مسئول اول انتصاب شدند به خصوص در  پروسه ای اخیر هیچ کدام مطلقا قدرت کار تشکیلاتی و کار نیرویی ندارند  چونکه خودشان بچه هستند ، پروسه اجتماعی را نگذرانده اند سردی و گرمی تشکیلات را نچشیده اند .در ثانی همین همردیف های جدید ، تا بیست سال قبل به خیلی از این زنان و مردان که در تشکیلات هستند به اسم خاله و عمو صدامی کردند الان میخواهند نقش همردیف مسئول اولی را بازی کنند ؟ً!  بعنوان نمونه اشرف ابریشمچی در نشستها و یا برنامه های جمعی و یا بقول خودشان نشستهای رسمی که دارند، اشرف ابریشمچی در ردیف اول خودش را هم سطح و هم تراز قدیمترین مسئولین قرار میدهد . مثل عذرعلوی طالقانی ،زهره اخیانی ،مهوش سپهری و ....در صورتیکه به لحاظ سنی بجای بچه های انها هستند . اشرف اکثرا هم درگیر مد لباس و برند وسایل ارایشی هست .  این زنان که بعنوان مسئول اول یا همردیف انتصاب شدند اول خود را رها کنند و از ان پوشش مسخره بیرون بیایند انانی که ادعای رهایی برای زنان ایران را شعار میدهند .خودشان به شدت بنیادگرا هستند . که داعش نصبت به فرقه رجوی خیلی چپ هستند . این زنان راست میگویند مانند افراد عادی جامعه لباس برتن کنند ، نه این لباسها برتن کنند  که فقط صورت آنها پیداست اینها چطور میتوانند زنان ایران و زنان جهان را رها کنند. در حالی که خودشان بدتر از زنان داعشی در غل و زنجیر هستند . .  نکته ای مهمی که قابل توجه هست اینکه سازمان مجاهدین مسئول اول خود را معادل دبیرکل در سایر احزاب میدانند ، در صورتیکه در سایر احزاب این اعضا هستند که سلسله مراتب را از پایین به بالا انتخاب میکنند .در فرقه ای رجوی برعکس عمل میکند . این سلسله مراتب است که مسئولین و اعضا را انتصاب میکنند .  سازمان مجاهدین ادعا دارند که در درون تشکیلات جناح بندی اقلیت و یا اکثریت وجود ندارد و کاربرد فراکسیون خاصی را نمایندگی نمیکنند و زد وبند پشت پرده و شرط بندی وباند وقدرت وجود ندارد  اما واقعیت چیست ؟Ashraf Abrishamchi 02

اشرف ابریشمچی دختر مهدی ابریشمچی و مریم قجرعضدانلو (رجوی)

درفرقه ای رجوی (سازمان مجاهدین )چیزی به اسم جناح وجود ندارد که بخواهد اکثریت ،اقلیت داشته باشد از انجایکه تشکیلات مجاهدین یک فرقه ای قرون وسطایی است جناح بندی یا اقلیت اکثریت یا فراکسیون خاصی را بخواهد داشته باشد . اینها ماورای این موضوع هستن چونکه کماکان در غار زندگی میکنند و در دنیا هپرتوت فکر میکنند .در جایکه نشود به یک مدار بالاتر به مسئولین انتقاد و ایراد گرفت این تشکیلات نیست این یک فرقه است  مجاهدین ادعا دارند که صادق ترین ، فداکارترین ، پاکبازترین ....کسانی هستن که به هیچ وجه دنبال قدرت نیستند در حالی که اینها یک مشت شعر وشعار هست .Masul Aval wa moavenan Kopie 3

مجاهدین برای به قدرت رسیدن به هر جنایتی دست زدند مثلا در جنگ هشت ساله ایران و عراق همکاری با دیکتاتور وقت عراق و همچنین همکاری با اسرایئل برای ترور دانشمندن هسته ای فروختن و افشا اسناد ملی مملکت و در درون تشکیلاتشان هم فقط کینه و نفرت و ترویج دشمنی با یکدیگر  مجاهدین ادعا دارند که مسئول اول شدن ومعاون و....از امتیازوامکانات ویژه ای برخوردار نیستند این در حالیست که در درون تشکیلات ما به عینه دیدیم که از فرماندهان متوسط به بالاتر هرچه سطح مسئولیت بالاتر میرود امکانات و امتیازت شان ویژه می شد ،که هزاران فاکت و نمونه میشود نام برد چه از لحاظ خورد وخوراک ، پوشاک ،لوازم آرایش ،تا محل خواب و .....اگر اینطور نیست چرا دختران جوان (خانم زادها ) که معرفی شدند هیچ کدامشان در آشپزخانه کار نکردن و صورتشان آفتاب نخورد ه است ، در حالی که مریم قجر عضدانلو(رجوی) میگفت من عاشق زنانی هستم که در زیر کار در آفتاب صورتشان سوخته است  مجاهدین ادعا دارند که صلاحیت مسئول اول و همردیف های مسئول اول فرمی نیست و باید بتوانند تضادهای پیچیده ای تشکیلاتی به قدمت و عرض وطول مجاهدین را حل بنماید ، این نفرات خاندان قاجار را بعنوان همردیف معرفی کردند همه آنها فرمی هستند و قدرت حل تضاد و مشکلات دونفر را ندارند ، چونکه اکثرنفرات آنها را قبول ندارند و به دید بچه به انها نگاه میکنند. و مادون تضاد هستند .سیاسی بودنشان پیش کش انها باشد