11282021یکشنبه

--------------------------------------------------------

علی شیرزاد وطنم ایران 21 نوامبر 2021

خانم رجوی بیل به هوا

نمیدونم رسانه ها وسایتهای رجوی را نگاه میکنید یا نه پول میده بیلش را هم هوا میکنه منتظره تا کسی حرفی بزنه وخبردروغی را منتشرکنه رجوی بلافاصله انرا گرفته داد وقال راه انداخته مثل کلاغ قارقارومثل قورباغه قورقورمیکنه خانم رجوی دوزیست است یک زیست ادعاهای مردم گرایانه اوست یک زیست هم تکرارحرف ادمخواران درسایتهایش است اگریک تحلیل سیاسی ازانها دیدید ماراهم خبرکنید یکی ازانتقادهای بنده همین بود که چرا سازمان یعنی رهبری درباره هیچ چیز تحلیل نمیکند مدام اعتراض کردیم حسرت یک تحلیل درباره موضوعی بردل ما موند،  درنهایت هم نشستی راه انداخت بنام نشست سیاسی که خبرها را دست چین وخیلی ازانها را هم وارونه میکرد درنشست سیاسی میخوند درنهایت هم میگفت رژیم روبه سقوط وامسال سال اخرش است وما هم سرنگون میکنیم اخرنشست هم بند ازبند رژیم جدا میکرد ومریم مهرتابان را روی دوش قهرمانان درکاخ سعد اباد روی تخت مینشاند تاج برسراو میگذاشت خودش هم میرفت دربنیاد علوی دردفترکارش کشوررا بسمت جامعه بی طبقه توحیدی هدایت میکرد همان جامعه دوهزارنفری که هزارمشکلات وبدبختی داشتیم وما موش ازمایشگاهی شکنجه های جسمی وروحی وروانی او بودیم تا با تجارب ودست پرترملت ایران را سرکوب کند.

این همه تحلیلگران امریکایی واندیشکده ها درباره توان وقدرت ایران واستیصال امریکا واسراییل میگویند یکی را رجوی شهامت وجرات وجسارت ندارد درسایتش بنویسد طلبکارزمین وزمان هم هست عین هو بولتن داخلی دراشرف است همیشه ازخودم سوال میکردم یعنی هیچ خبری غیرازسرنگونی درجهان منتشرنمیشود طوری القا میکرد وخبرها را کنارهم میگذاشت که نیروها فکرکنند تمام جهان دنبال سرنگونی اخوندها هستند این ماییم که بدلیل غرق درمسایل جنسی وخانواده سرتا پایمون خمینی زده است که دست وبال رجوی رابسته وسد راه سرنگونی هستیم مریم رجوی وقاحت ودریدگی وبی حیایی را ازحد گذرانده بود ومیگفت سازمان بشما هیچ نیازی ندارد با دویست نفرانقلاب کرده خمینی را سرنگون میکنم ولی ما نفهمیدیم چرا درطی 32 سالی که ازانقلاب مریم میگذرد دویست نفررانساخت بقیه رابیرون بریزد وسریع سرنگون کند.