01192022چهارشنبه
Last updateچهارشنبه, 19 ژانویه 2022 9am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

آغاز فعالیت رسمی انجمن حمایت از ایرانیان مقیم در آلبانی

------------------------------------------------------------------------------------------

انجمن حمایت از ایرانیان مقیم آلبانی، بیست و هفتم نوامبر 2021

آغاز فعالیت رسمی انجمن حمایت از ایرانیان مقیم در آلبانی
(به نقل از انجمن فراق)

انجمن حمایت از ایرانیان مقیم آلبانی، بیست و هفتم نوامبر 2021:… حسن حیرانی، صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی فراق، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: انجمن حمایت از ایرانیان مقیم آلبانی به همت جمعی از جداشده های فرقه رجوی فعالیت خود را به طور رسمی آغاز نمود. وی با اشاره به یک نمونه از مزایای صدور کارت شهروندی برای اتباع خارجی مقیم در آلبانی افزود: این انجمن به واسطه دارا بودن هیأت موسس از شرایط قانونی ثبت مؤسسه، به صورت رسمی ثبت شد تا از این پس افرادی که از فرقه جدا می شوند نگران امورات زندگی خود نباشند. انجمن حمایت از ایرانیان مقیم در آلبانی Rajavi Cult Survivors Albania
Asila youtube

لینک به ویدیو

این فعال اجتماعی در آلبانی همچنین با اعلام اینکه روز گذشته اولین جلسه این انجمن برگزار شد، تصریح کرد: حمایت از جداشده های فرقه رجوی در راستای برخورداری از حقوق شهروندی، اشتغال یابی، پیگیری مشکلات اداری-حقوقی و حتی تشکیل خانواده در اساس نامه این انجمن تدوین شده است و ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا افراد نجات یافته از چنگال فرقه تروریستی رجوی یک زندگی جدید و بدون دغدغه را تجربه کنند.

صدور کارت شهروندی به تمام اتباع خارجی مستقر در آلبانی که تحت فشار اتحادیه اروپا به دولت این کشور انجام گردید، نوید بخش رهایی بسیاری از افراد گرفتار در فرقه رجوی شده است.