06272022دوشنبه
Last updateیکشنبه, 26 جون 2022 10am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

راه شما درخلاف مسیر 120 ساله ی مردم ایران است!

درد اصلی مردم مسائل صنفی ومعیشتی آنهاست و با خواسته های مجاهدین ضد خلق که آرزوی برپایی حکومت پینوشه ای درایران را دارند، هیچ سنخیتی ندارد....Karikatur Pampeo

-----------------------------------------------------------------------------

صابر از تبریز 28 اردیبهشت 1401

راه شما درخلاف مسیر 120 ساله ی مردم ایران است!

مایکل ریچارد پامپِیو وکیل و سیاستمدار آمریکایی است که از آوریل ۲۰۱۸ تا ژانویه ۲۰۲۱، به عنوان ۷۰اُمین وزیر امور خارجه آمریکا خدمت کرد. او پیش از آن به مدت یک سال اداره‌کننده سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) و پیش‌تر نیز نماینده حوزه انتخابیه چهارم کانزاس از حزب جمهوری‌خواه آمریکا در مجلس نمایندگان آمریکا بود که برای نخستین‌بار در ۳ ژانویه ۲۰۱۱ میلادی به‌عضویت این مجلس درآمد. او افسر سابق نیروی زمینی ایالات متحده آمریکا بوده‌است.

پمپئو که زمانی از منتقدان دونالد ترامپ بود و او را «اقتدارگرا» خوانده بود، وقتی ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا (۲۰۱۶) شد هوادار سرسخت او شد. رئیس‌جمهور دونالد ترامپ پمپئو را به عنوان اداره‌کننده سازمان اطلاعات مرکزی منصوب کرد. در مارس ۲۰۱۸ ترامپ پس از اخراج رکس تیلرسون وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا پمپئو را ترفیع داد و وزیر کرد. پمپئو در ۲۵ آوریل ۲۰۱۸ با رای ۵۷–۴۲ از سنا رای اعتماد گرفت]و همان روز سوگند خورد.

مایک پومپئو عضو جنبش تی‌پارتی در حزب جمهوری‌خواه آمریکا است و در سمت راست طیف سیاسی جمهوری‌خواهان قرار می‌گیرد. او همچنین عضو انجمن ملی اسلحه، گروه لابی گسترش استفاده از سلاح گرم در آمریکا است.

مایک پومپئو از افراد مورد نظر حزب جمهوری‌خواه آمریکا برای بدست‌گیری جایگاه‌های کلیدی در حکومت فدرال ایالات متحده آمریکا در آینده است.

امیدوارم که ارائه ی این شرح حال مختصری که از پامپئو شد ، ماهییت اورا برخواننده ی محترم این یادداشت روشن کرده و شخصیت متعفن مریم رجوی را که میزبان او در قلعه ی مانز آلبانی بود ، بیشتر افشاء کند.

دراین ملاقات باطرف حساب های آنچنانی ، مریم رجوی که میداند بدنبال فضاحت هایی که جوبایدن بوجود آورده ، احتمالا مایک پمپئو ها – که البته فرق اساسی باهم ندارند- بقدرت برسند ، زبان حال ونیات شوم وضد ملی خود را این چنین با این سیاست باز غدارآمریکائی درمیان گذاشته است :

" آقای وزیر! به ‌اشرف۳، خانه مردم و مقاومت ایران خوش‌آمدید. کسانی‌که در این جا اجتماع کرده‌اند، امتداد مبارزه ۱۲۰ساله ایرانیان برای آزادی‌اند. ازجمله هزار زندانی شکنجه ‌شده در دیکتاتوری شاه و دیکتاتوری آخوندها".

آنجایی که تو دربالای سر گروگان ها واسیران خود نشسته ای با پول دشمنان مردم ایران تهیه شده وصدالبته روزی ازدستت گرفته خواهد شد.

این اسارتگاه بزک شده هیچ ربطی به مردم ایران ندارد واگر داشته باشد ، بمنزله ی سنگری برای پاشیدن سم وزهر بسوی آنهاست.

کاری که دراین اسارتگاه انجام میشود ، برخلاف اعمالی است که مردم ایران درطول 120 سال مبارزات خود ودر راستای قطع ریشه های استعمار ازسرزمین شان بوده وشما مصممید که این استعمار بیرون رانده شده ازنظر سیاسی  ( ونه متاسفانه ازنظر اقتصادی) را دوباره برمقدرات ما حاکم کنید.

مریم که درتحلیل نهائی نوکر وملیجک مادینه ی مسعود رجوی است، به دریوزگی هایش درمقابل یک سمبل استعمار واستثمار جهانی چنین ادامه میدهد :

" از ۴۳سال قبل یک نبرد سهمگین بین مردم ایران و آخوندها جریان داشته و تا برقراری یک جمهوری دموکراتیک و آزاد ادامه خواهد داشت ".

چه نوع دموکراتیکی؟

دموکراتیکی که هزاران تن بمب ناپالم و اتمی برسر مردم اقصی نقاط جهان ریخته وده ها میلیون نفر ازآنها را کشته، شکنجه داده وبی خانمان کرده است؟

با وجود اینکه دستجاتی ازمردم ایران میتوانند  متوهم، حامی وحاوی این نوع دموکراتیزم باشند، اما روند زندگی درراستای بخود آوردن این مردم بوده ورفته رفته تعداد بیشتر وبیشتری ازاین مردم متوجه کنه قضایا شده ومیشوند وهر روزی که میگذرد برمیزان این آگاهی دوران ساز افزوده میشود.

درادامه :

" مردم و مقاومت سازمان‌یافته آن‌ها به‌عنوان عامل تعیین‌کننده در هر تحولی در ایران، همان چیزی است که به مدت ۴دهه در سیاست غرب فراموش شده و آخوندها را به آستانه بمب اتمی رسانده است ".

مردم ومقاومت ایران- که این یکی ازنامها والقاب متعدد باند رجوی است- دومقوله ی متضاد وغیر قابل جمع اند!

ازاین رو که منافع مردم درتعارض با سلطه گری هیئت حاکمه ی آمریکا وشرکایش بوده ومنافع حقیر وپست سازمان استحاله یافته ی مجاهدین خلق درهمسویی با این سلطه گری هاست.

درمقابل چشمان تو واربابانت ، همین آخوندها کارهای سخت افزاری (بنیه ی  دفاعی ) را طوری سامان داده اند که اربابت که طی سالیان گذشته مدام ادعا میکرد که گزینه ی نظامی برعلیه ایران همواره روی میز است ، ازاین ادعا دست کشیده است وآیا این دستآورد بزرگی برای ایران بحساب نمیآید؟

با این وضع،آخوندها احتیاجی به ساختن بمب اتمی ندارند ودرتحلیل نهائی، منافع و امنیت آنها در جلب رضایت مردم است. رضایتی که  بسیار لازم است وبالاتر از هربمب اتمی ، امنیت کشور – مردم وحاکمان را- تامین میکند.

دوباره :

" مبارزه اصلی، آن مبارزه‌یی است که در خیابان‌ها، مساجد و اذهان مردم ایران وجود دارد. یعنی شکاف بین مردم ایران و اپوزیسیون سازمان‌یافته ایران که دنبال آزادی و دمکراسی است ".

درد اصلی مردم مسائل صنفی ومعیشتی آنهاست و با خواسته های مجاهدین ضد خلق که آرزوی برپایی حکومت پینوشه ای درایران را دارند، هیچ سنخیتی ندارد!

درابتدای امر، واژه ی دموکراسی معنی کم وبیش خیرخواهانه وانسان گرایانه داشت اما با ازبین رفتن مرحله ی رقابتی وانحصاری شدن قدرت وسرمایه، این واژه مفهوم اولیه ی خودش را ازدست داده وحالا این صاحبان انحصارات با صراحت تمام دموکراسی را عبارت از راه کارهایی میدانند که حافظ منافع نامشروع نیم تا حداکثر ده درصد ازمردم جهان باشند .

قشر کوچکی از مردم جهان که درمیان ثروت وغنا زندگی میکنند.

کارهای درون تشکیلاتی شما که برعلیه دموکراسی اولیه که ما درکتاب ها وصف اش را خوانده وبرآن اعتقاد داریم ، میباشد ودربعد جهانی هم که شما ازچیزی دفاع میکنید که چیزی جز سلطه طلبی قدرتمندان نمیدهد.

اگر به حرف های من اعتراض داری باید روشن کنی که صحبت ازکدام دموکراسی است خانم؟

ازدموکراسی ای که جهان را به مکانی برای جنگ همه برعلیه همه تبدیل کرده و مایک پمپئو ها طرفدار آنند ؟!

آیا میتوانید کشوری را بعنوان الگوی دموکراسی  که نظریه پردازان نسبتا مردم گرای وقت مطرح کرده اند،معرفی کنید؟