روز دوشنبه بیست ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ خورشیدی مایک پومپئو وزیر خارجه سابق آمریکا در زمان دولت ترامپ که با هزینه کلان توسط سران فرقه رجوی مفقودالاثر به اسارتگاه کشور آلبانی تحت عنوان اشرف سه کشانده شده بود و بعد از سورچرانی مفصلی که از طرف مریم عضدانلو برایش تدارک دیده شده بود افاضات تکراری اش را که از طرف سازمان به ایشان دیکته شده بود را بلغور نمودند.

سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی این گروه تروریستی بعد از فوت برادر جان مکین که در زمان حیات شان از اسارتگاه کشور آلبانی سازمان ديدار کرده بود و لیست کشته شدگان سازمان را از طرف مریم عضدانلو دریافت کرده بود و بعد از اینکه جان بولتون و جولیانی شهردار سابق نيويورک تبدیل به کارت سوخته شده اند اکنون مجبور شده‌اند که از مایک پومپئو وزیر خارجه سابق آمریکا که اکنون دیگر هیچ مسندی ندارد برای لابی گری خودشان استفاده کنند. آقای پومپئو وزیر خارجه سابق آمریکا زمانی که بعنوان وزیر خارجه در دولت ترامپ در مسند قدرت تشریف داشتند علی رغم تلاش زیاد مریم عضدانلو برای ملاقات با ایشان حاضر نشدند با این سرکرده فعلی گروه تروریستی رجوی مفقودالاثر ملاقات نمایند چونکه از عواقب‌ و انتقادات از ایشان بخاطر ديدار با یک گروه تروریستی ديدار کنند ولی حالا که دیگه هیچ مسئولیتی ندارند و هیچ نیازی به پاسخگویی در قبال کارهایی که می کنند و حرفهایی که می زنند ندارند حاضر شده اند به ملاقات مریم عضدانلو بروند.

در این رابطه من یادم هست آن موقع که ایشان بعنوان وزیر خارجه آمریکا در دولت ترامپ بودند نه تنها علی رغم تلاش های زیادی که مریم عضدانلو برای ملاقات با ایشان حاضر نشدند با سرکرده گروهک فرقه گرای و تروریستی رجوی ملاقات نمایند بلکه با دهن کجی به مریم عضدانلو رئیس جمهور مادام‌العمر منصوب شده شوهرش با مسیح علی‌نژاد خبرنگار دست چندم ایرانی ملاقات کردند. آقای پومپئو وزیر خارجه سابق آمریکا در ديدار شان از اسارتگاه کشور آلبانی تحت عنوان اشرف سه و ملاقات با مریم عضدانلو حرف های دیکته شده سران فرقه رجوی را تکرار کرده و فرمودند که " رژیم " "جمهوری اسلامی در ضعیف ترین موقعیت خود طی دهها سال گذشته قرار دارد ".از آنجائیکه می گویند بقول معروف دروغگو کم حافظه هست ایشان هم یاد شان رفته است که همین حرف های تکراری که توسط سازمان به ایشان دیکته شده است را در تیر ماه پارسال که هنوز در سمت وزیر خارجه بود در پیامی به یک نشست سازمان در کمپ تیرانا در کشور آلبانی گفته بود که  جمهوری اسلامی اکنون در " ضعیف ترین " و " بحرانی ترین " شرایط خود از آغاز موجودیت این نظام قرار گرفته است .

در این رابطه آدم یاد وعده های پوشالی سرنگونی شش ماهه رژیم ایران توسط رجوی می افتد و یا اینکه همواره ایشان در هر نشستی ضمن دادن وعده های تکراری سرنگون کردن رژیم ایران و ارائه مشتی تحلیل های آبکی می گفت رژیم ایران در سراشیبی سقوط قرار گرفته است حالا همان حرف ها و تحلیل های آبکی اش را فرموله کرده و بجای کلمه "سراشیبی سقوط " کلمه "ضعیف ترین موقعیت " را قرار داده و به جناب آقای مایک پومپئو دیکته کرده اند تا بعد از پر کردن شکم خود از عذا های رنگارنگی که توسط مريم عضدانلو طی راه اندازی يک سورچرانی مفصل تدارک دیده شده بود این افاضات تکراری را بلغور نمودند. و جالب اینجاست که مریم عضدانلو هم که از مدت ها دنبال ملاقات با ایشان بود از این ملاقات ذوق زده شده و از وزیر خارجه سابق آمریکا که اکنون دیگر هیچ مسندی ندارد خواستار تحریم های همه جانبه ملت ایران شدند. ایشان چنان ذوق زده شده بودند که حرف های سراسر متناقضی را در این دیدار ایراد کردند.

خانم رجوی از يک طرف برای گرانی ها در ایران اشک تمساح ریخته و از طرف دیگر خواستار تحریم های اقتصادی شدید و همه جانبه همین مردم شده است. خانم عضدانلو همچنین فرمودند که از گران شدن نان که ناشی از پس لرزه های جنگ اکراین و گران شدن قیمت گندم در سراسر اروپا شده است ناراحت هستند باید به ایشان بگویم که در زمان تحریم عراق در زمان صدام حسین دیکتاتور سابق عراق که توسط آمریکا وضع شده بود ما که در قرارگاه تحت فرماندهی شما بودیم نان به‌ اندازه کافی برای خوردن نداشتیم و من یادم هست که یک عدد نان عربی را از وسط باز کرده تا وانمود کنیم که دو عدد هست و اینطوری شکم‌ خودمان را گول بزنیم و شما که از اداره یک گروه و تامین نان شان بر نمی آمدید حق اظهار نظر برای گرانی ها و از جمله گرانی نان در ایران را ندارید. بعدش این موضوعات چه ربطی به آقای مایک پومپئو وزیر خارجه سابق آمریکا دارد؟

در پایان باید به خانم رئیس جمهور مادام‌العمر منصوب شده شوهر مفقودالاثر شان متذکر شوم که همانطور که از آوردن برادر جان مکین که اکنون فوت کرده و جان بولتون و جولیانی شهردار سابق نيويورک آبی برای شما گرم نشد از آوردن برادر مجاهد مایک پومپئو هم آبی برایتان گرم نخواهد شد و نمی توانید از فرو پاشی تشکیلات پوسیده تان و ریزش روز افزون نیرویی که اکنون یکی از معضلات اصلی سازمان می باشد جلوگیری کرده و  اوضاع وخیم تشکیلات قرون وسطایی تان را لاپوشانی کرده و با سیلی صورت خود را سرخ نگه دارید و چند صباحی بیشتر به عمر ننگین و حیات خوار و خفیف و خائنانه تان بیفزائید.