11242020سه شنبه
Last updateسه شنبه, 24 نوامبر 2020 11am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

چرا فرقۀ رجوی در قبال جنایت تروریستی در فرانسه سکوت کرده؟

اما دلیل سیاسی که فرقه رجوی و شخص مریم قجر عضدانلو مانند سال 2015 موضع گیری نکردند که این جنایت را ولو به ظاهر محکوم کنند به این برمی گردد که دولت فرانسه، سران و دفتر این فرقه را از خاک فرانسه بیرون کرده است.......Karami mohamad

---------------------------------------------------------------------------------------------------

محمد کرمی، وبلاگ عیاران، پاریس، بیست و چهارم اکتبر 2020

چرا فرقۀ رجوی در قبال جنایت تروریستی در فرانسه سکوت کرده؟

در روز جمعه عصر ساعت پنج جنایت هولناکی در حومۀ پاریس به وقوع پیوست. طبق گفته پلیس فرانسه: روز جمعه شانزدهم اکتبر جسد سربریدۀ یک دبیر تاریخ در خیابانی در نزدیکی دبیرستان بوآ دولن  که وی در آن تدریس می‌کرد در شهر «کُنفلان-سنت-اونورین» واقع در شهرستان «ایولین» کشف شد.

قاتل به دنبال شناسایی شدن به دلیل اینکه از تسلیم شدن به پلیس خودداری کرده و قصد حمله به مأموران پلیس را داشت به ضرب گلوله از پای درامد. قاتل چچنی تبار است و در مسکو بدنیا آمده بود. این تروریست اسلامگرا بعد از جنایتش در پیامی که در توئیتر منتشر کرد ، خطاب به رئیس جمهور فرانسه این چنین نوشته بود: « مکرون، رهبر کفار، من یکی از سگ های جهنم تو را که به پیامبر توهین کرده بود، کُشتم ».

بدنبال این جنایت فجیع، تمامی جریانات سیاسی آن را محکوم کردند ( بخصوص جریانات و شخصیت های سیاسی ایران). اما در این میان تشکل سازمان مجاهدین و به قول خودشان شاخه سیاسی آن یعنی شورای ملی مقاومت تا این لحظه در سکوت مطلق بوده و هستند.

سوال این است که چرا سازمان مجاهدین یا همان فرقه رجوی و شاخه تبلیغاتی آن شورای به اصطلاح ملی مقاومت در باره این جنایت هولناک سکوت مطلق پیشه کرده است!

اگر به جنایت شانزدهم اکتبر دقت کرده باشید، می بینید که فرقه رجوی در این مدت یک هفته مطلقا هیچ عکس العملی از خود نشان نداده است، زیرا تا بن استخوان و به دلیل ایدئولژی ارتجاعی خود با هر گونه انتشار یا نشان دادن این نوع کاریکاتورها به شدت مخالف می باشد و آن را شایستۀ کیفر می داند. از سویی دیگر این قتل فجیع که یک جنایت است و تمامی جریانات و گروه های سیاسی و حتی اسلامی در فرانسه آن را محکوم کرده و موضع مشخصی  علیه آن گرفته اند. لذا اینجا این سوال پیش می آید که چرا مریم قجر عضدانلو از هر اتفاقی که در ایران و اروپا پیش می آید ، بخصوص که به نام اسلام هم باشد تلاش میکند از آن به سود خودش و فرقه اش استفاده کند. اما چرا در این یک هفته این فرقه هیچ گونه عکس العملی در قبال این جنایت شنیع که همه فرانسه و اروپا را تکان داده از خود نشان نداده است؟ این درحالی است که همیشه دفتر مرکزی این فرقه و شورای ویترینی اش در این کشور بوده و مقر اصلی رهبر سابق و لاحقش بوده است.

اگر بخواهم به عنوان فردی که بیش از 30 سال درون تشکیلات فرقه رجوی بوده و 17 سال هم است که از این فرقه جدا شده  با توجه به شناخت عمیقی که از این فرقه و سران آن دارم نظرم را در این مورد بیان کنم، می گویم: با توجه به ایدئولوژی متعصب و بنیاد گرای دگمی که این فرقه دارد بشدت با انتشار و نشان دادن هر گونه کاریکاتوری از این نوع مخالف می باشد و از انجایی که اکنون فضای اجتماعی در دنیا بر ضد بنیادگرایی و اسلامگرایی تروریستی است به اجبار سکوت مطلق کرده است در حالی که ما به خوبی می دانیم سران آن در داخل تشکیلات برای اعضای این فرقه به بدگویی از مقتنول یعنی این معلم آزاداندیش می پردازند. می دانیم که در این جنایت تروریستی سر معلم آزاده ساموئل پتی، از تنش جدا شد که مطمئنا فرقه رجوی خیلی هم خوشحال است و سران آن در نشستهای داخلی شان به یقین گفته اند دست انتقام خلق از آستین فرزند راستین اسلام و پیامبرش بیرون آمده و انتقام پیامبر اسلام را گرفته است تا کسی جرأت نکند بر پیامبر اسلام توهین کند، چنانکه در تابستان 80 در نشست عمومی سازمان مجاهدین در قرارگاهی در غرب بغداد به دنبال جنایت و کشتار فجیع 11 سپتامبر به دست تروریستهای مرتجع اسلامگرای القاعده به دستور شخص رجوی با هر بار پخش فیلم زدن هواپیما به برجهای دوقلو شروع به دست افشانی و کف و سوت کرده و شیرینی پخش کردند و رجوی گفت: «بنازم به اسلام که چنین غوغایی به پا می کند».  از انجایی که خود این فرقه در سال های که سلاح بدست داشتند و پدر معنوی انها صدام از انها حمایت می کرد از این نوع جنایت ها در ایران زیاد انجام دادند به همین دلیل فرقه بنیادگرای رجوی ، این جنایت را محکوم نکرده و هیچ عکس العملی نشان نداده است.

ولی دلیل اصلی و ایدئولوژیک این عدم موضغ گیری این است که تشکل مجاهدین، یک فرقه تماما بنیاد گرا و متعصب می باشد مثلا اگر به برنامه های ماه* محرم و سینه زنی ها و قرآن سرکردنهای رمضانی آنان توجه کرده باشید نمودهای بارز این ایدئولوژی ارتجاعی را خواهید دید.

فرقه رجوی در نوشته ها و مناسبتها و تبلیغات مذهبی ایدئولوژیکش خود را خونخواه امام حسین می داند و معتقد است که انتقام خون وی هنوز گرفته نشده است.

فیلمهای زیر مشتی از خراوار معتقدات و عمل کردهای ارتجاعی فرقه رجوی است:

فرقه رجوی در مراسم عاشورا  معتقد هستند که خون امام حسین انتقام ناگرفته است *

* نوحه خوانی و مراسم عاشورا با حضور مریم قجر عضدانلو

* شام غریبان شامگاه عاشورا در اشرف   3 (1399)