12032020پنج شنبه
Last updateپنج شنبه, 03 دسامبر 2020 12pm

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

هدف مجاهدین از سرنگونی ؟ چه مرامی، چه وسیله ای ؟

اگر حضور شما دزدانه نبوده وبجایش چشمگیر بود، ما تصاویر نکبت مریم و مسعود را در بین تظاهر کنندگان میدیدیم که ندیدیم و شعاری هم بنفع شما ودر ذکر خیر واعلام محبت به باند رجوی ابدا شنیده نشد، امسال هم که علیرغم بوق وکرناهای چند ماهه ی شما، آب ازآب تکان نخورد و.........Arteshe warshekaste moj

----------------------------------------------------------------------------------------------

صابر تبریزی، ایران اینترلینک، بیست و دوم نوامبر 2020

هدف مجاهدین از سرنگونی ؟ چه مرامی، چه وسیله ای ؟

هدف مجاهدین از سرنگونی، با کمک کدامین نیرو و با چه هدف ومرامی؟

فرقه رجوی که استحاله یافته ی سازمان مجاهدین اسبق است ، ازبس که سرگرم سرنگونی است، فرصت خاراندن سرهم ندارد و مطالب متنوعی دراین باب مینویسد.

اما ازنظر عقلا، کار سرنگونی به ابزار ولوازمی مانند تشکل های مقتدر، پایگاه اجتماعی و… یک طرف قضیه است و عدم دسترسی حکومت به امکانات کشور و قادر نبودن استفاده از امکانات بالفعل وبالقوه طرف دیگر آن.

در یکی ازنوشته های متعدد وزنجیره ای رسانه های باند رجوی چنین آمده است :

” آخوندها برای خروج از مخمصه سرنگونی راه‌حلی ندارند. آن‌ها بی‌صبرانه در انتظار تغییر سیاست در آمریکا هستند و در این خیال‌ها سیر می‌کنند که از این نمد برای خود کلاهی بدوزند. غافل از این‌که حالا دیگر به نقطه‌یی رسیده‌اند که این، بالمآل بر بحران‌هایشان از سر تا پای رژیم خواهد افزود و گرهی از مشکلات نظام پوسیده و فاسد ولایت فقیه باز نمی‌کند. هم‌چنان‌که وقتی زمان سرنگونی رژیم شاه فرا رسیده بود به‌ رغم این‌که تحریمی هم در کار نبود و پول و حمایت کامل آمریکا و اروپا را هم داشت، در برابر قیام مردم ایران یارای ایستادگی نداشت “.

این امر خیر؟؟!! سرنگونی، قراراست توسط  کدام نیرو و با چه هدفی انجام گیرد؟

توسط شما که در سوراخ موش ایجاد کرده ی تان درآلبانی خزیده و وجرات وامکان یک قدم زدن چند ساعته در شهرهای خوش آب وهوای آنجا راندارید واعتمادی به غلامان وکنیزان خود نیز وتنها درکنار مراقبت های دائمی پشت کامپیوترها نشسته وبه نوشتن اراجیف مشغولید که توجهی درایران به این اراجیف نشده ویا جواب های دندان شکنی ازطرف خوانندگان مطالب تان دریافت میکنید و حتی قادر نیستید توسط آن کامپیوترها با اعضای خانواده ی خود ودوستان قدیمی تماس گرفته وخوش وبشی بکنید ؟

ضمنا ایجا کسی برای عوض شدن رئیس جمهور آمریکا حساب آنچنان باید وشایدی باز نمیکند و خوشحالی های احتمالی مرتبط با کنار رفتن ترامپ بعنوان یک بد دهن و فاشیست هیتلری ،نژاد پرست وزن ستیز و … است:

زهر طرف که شود کشته ازعدو باشد

وگرنه ما میدانیم که شخصیت های خونخوار تر حزب جمهوریخواه به سمت حزب دموکرات وبایدن روی آورده وترامپ را که میگفت من فقط رئیس جهمر آمریکا هستم ونه جهان، هرگز نبخشیدند که بزعم اینها- وازجمله جوبایدن واعضای احتمالی کابینه اش- رئیس جمهور آمریکا را بمنزله ی رئیس جمهور کل جهان میدانند واین بدان معناست که چیزی جز تسلط بلا منازع برجهان را قبول ندارند ونظر لطف بیشتری به اسرائیل نشان میدهند.

دکتر ظریف با مسائلی مشابه آنچه را که من عنوان کردم ، نشان داد که دولت حسابی برروی رفتن ترامپ بازنکرده و با گفتن اینکه شرط مذاکره با آمریکا صرفا با بازگشت بی قید وشرط او به برجام است ، مسئله را دراینکه در سیاست خارجی ایران تغییری رخ نداده ، روشن ساخت ونشان داد که دولت با آمدن بایدن ابدا دچار خوش خیالی نخواهد شد و بجای آن برداشتن گام های مشخص وقابل قبول ایران را که مسلما این گام ها باید حق حاکمیت ملی ما را بدون قید وشرط محترم بشمارد ، وظیفه ی دولت جدید آمریکامیداند و حاضر به معامله برسر منافع ملی ایران با کسی نیست.

همچنین :

” برنامه بایدن برای ایران بسیار سخت تر از برنامه ترامپ است…همین جان کری که بند ناف آقایان را به او بسته اند، پس از خروج ترامپ از برجام گفت که اگر ما هم بودیم یک روز از برجام خارج می شدیم …. .”

پس شما اشتباه میکردید که رفتن ترامپ را بنفع جمهوری اسلامی وبصلاح خود میدانستید؟

دلیل این تحلیل جدیدتان چیست که در رابطه با قبلی ها اینهمه چرخش بچشم میخورد؟

من یکی از دلایل این تغییر نظر را مرتبط با خصلت فرقوی شما میدانم که با رفتن ترامپ خود را شکست یافته دیدید ولی ازآنجایی که طبق اصول اعتقادی خود هرگز نباید شکست بخورید، قضیه باین صورت مسخره در آمده است.

البته خروج آمریکا ازپیمان ها کار همیشگی اوست وما به این پیمان شکنی های این سلطه گر عادت داریم وبعید هم نیست که این حرف ازطرف آن شخص که شب وروز بدنبال جلوگیری ایران از فعالیت های هسته ای که اسرائیل را نگران میکرد ، باشد.

چرا که زمان تعهدات ایران روبه اتمام است ومسئله بصورت روز از نو و روز ی از نو درآمده و تشویش ونگرانی اسرائیل دوباره عود کرده است!

همنطور:

” مردم ایران قیام کبیر آبان ۹۸ را با تقدیم ۱۵۰۰ شهید قیامی، پشت سرگذاشتند. این قیام درست بمانند قیام ۳۰ خرداد، آزمون بزرگ تمامی خطوط مبارزاتی و مدعیان تازه به دوران رسیده فعلی هستند که بعد از ۴۰ سال حاکمیت وطن فروشانه ، تازه اعلام آلترناتیوی و وطن پرستی را به نمایش می گذارند “.

این عمل، یک تظاهرات مسالمت آمیز بود که با دخالت نا اهلان به خشونت گرائید وابدا همجنس تحرکات تروریستی خام خیالانه ی 30خرداد1360 نبود.

اگر حضور شما دزدانه نبوده وبجایش چشمگیر بود، ما تصاویر نکبت مریم ومسعود را در بین تظاهر کنندگان میدیدیم که ندیدیم و شعاری هم بنفع شما ودر ذکر خیر واعلام محبت به باند رجوی ابدا شنیده نشد.

امسال هم که علیرغم بوق وکرناهای چند ماهه ی شما، آب ازآب تکان نخورد ومردم خود را آماده ی قیامی نشان ندادند که شما ازآنها توقع اش را داشتید!