01282021پنج شنبه
Last updateپنج شنبه, 28 ژانویه 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

حمایت رجوی از ترامپ و کودتا در کنگره بی نتیجه ماند

کارنامه سیاه مزدوری و وطن فروشی فرقه رجوی و دیگر خائنین ایرانی نما  برهیچ کس پوشیده نیست. کمتر کسی است که نداند فرقه رجوی چگونه در طی چهل سال گذشته فقط با خدمت به جانیانی همچون صدام وسپس قاتل جانی و آدمکش ضد بشردیگری به نام  بن سلمان و درکنارش ترامپ چه خدماتی به این دشمنان مردم ایران و کشور ایران رسانده است..........Mansour Nazari 01

-------------------------------------------------------------------------------------------------

منصور نظری، ایران اینترلینک، پاریس، دهم ژانویه 2021

حمایت رجوی از ترامپ و کودتا در کنگره بی نتیجه ماند

سقوط خفت بار شارلاتان  و سر به دیوار کنگره کوبیدن فرقه رجوی و مزدوران وطن فروش

چهار سال پیش وقتی ترامپ به ریاست جمهوری امریکا انتخاب شد مسعود رجوی و مریم رجوی پیام تبریک برای ترامپ فرستادند  واعلام کردند دوران سرنگونی آغاز شد. همزمان در کمپ فرقه رجوی با نواختن مارش پیروزی از قربانیان تعهد دو ساله گرفتند که فقط شما دو سال نزد مجاهدین بمانید و اگر نتوانستیم سرنگون کنیم به هرکجا که میخواهید بروید. مجاهدین آنقدر مطمئن بودند که با خریدن لابی های امریکائی همچون بولتون از او خواستند اعلام کند سال 2019 در ایران جشن پیروزی خواهیم گرفت .

در این چهار سال سخت ترین تحریم های تاریخ برعلیه مردم ایران و کشورایران بکار گرفته شد وبا ترورهائی که به درخواست آل سعود و  اسرائیلی ها انجام گرفت. ترامپ رسما مسئولیت ترور و جنایت را بعهده گرفت و تهدید نظامی که تمام نقاط ایران را بمباران میکنیم. در این بین خائنین و مزدوران وطن فروش از سلطنت طلب گرفته تا تجزیه طلب تا زن برنده جایزه حقوق بشر و مجاهدین خلق بصورت رسمی و غیررسمی خواهان بمباران ایران شدند اما با همه اینها ترامپ وجنگ طلبان امریکائی با یک مشکل بزرگ روبرو بودند  و آن اینکه میدانستند ایران، لیبی یا سوریه یا افغانستان یا عراق نیست و نمیتوانند حریف ایران شوند.

با پایان یافتن انتخابات امریکا و شکست ترامپ رویای خائنین ومزدوران وطن فروش از جمله فرقه رجوی وسلطنت طلبان و تجزیه طلبان و مردارهای اصلاح طلب که به زیر قبای ارباب بزرگشان خزیده بودند نیز همه دود شد و به هوا رفت. از همه اینها بدبخت تر فرقه رجوی بود که کیسه گشادی دوخته بود تا در سایه ترامپ شارلاتان به نان و نوائی برسد اما دست روزگاربرآن بود تا یک سیلی به ترامپ و یک سیلی دیگر به این خائنین بزند. ترامپ و همدستان ایرانی نمای مزدور پس از این اتفاق همچون گاو وحشی  سر بر هر دیواری میکوبیدند تا ورق را برگردانند. نقشه ترامپ برای کودتا در کشور خودش با همدستی فاشیست ترین هوادارانش و نوکران وطن فروش ایرانی اش در ششم ژانویه در برابر کنگره امریکا آنچنان بود که یک سیلی فراموش ناشدنی دیگر نوش جان کردند. بطور خاص فرقه تمام سوز شده رجوی و سلطنت طلبان و دیگرمزدوران ایرانی نما. همکاری سازمان مجاهدین خلق ایران و سلطنت طلبان و دیگر پادو ها در مراسم سرکوفتن برکنگره امریکا برای ابقای ترامپ پایان شکست خفت بار شارلاتان و نوکران ایرانی نما همراه بود.

سازمان مجاهدین خلق اگر تا آنروز نیم سوز شده بود اما از ان پس میتوان این فرقه را تمام سوز شده دید. سرنوشت رغت بار سازمانی که آلوده به هرکثافتی شده است. خفت و خاری و ننگ خیانت بر پیشانی مسعود و مریم رجوی و این سازمان تبهکار مهر شده است و تا ابد درس عبرت تاریخ ایران خواهد بود.

و نکته اخر اینکه زمان آن فرا رسیده تا قربانیان باقیمانده در این فرقه خود را از این منجلاب برهانند و با شکستن زنجیرهای اسارت خود را از شر مارهفت خطی به نام رجوی رها کنند. قربانیان گرفتار در فرقه رجوی با خود بیاندیشید، زندگی در مرداب بس است، اراده کنید وتصمیم بگیرید رها شوید.

خواستن توانستن است و شما میتوانید