01282021پنج شنبه
Last updateپنج شنبه, 28 ژانویه 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

مریم رجوی همه تلاش خودش را روی موضوع کرونا در ایران متمرکز کرده

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگر نگاهی به سایت های فرقه رجوی بکنیم،در تمامی زیر مجموعه سازمان همگی دستور دارند،که موضوع کرونا را بزرگ و در ۲۴ ساعت باز نشر و باز پخش کنند.اما به معنای اینکه دولت ایران میخواهد دستی دستی مردم را به کشتن دهد،و حاضر نیست برای اینکه مردم هر چه زودتر واکسینه شوند،از واکسن آمریکایی و انگلیسی استفاده کنند.

به راستی اگر کمی دقیق شویم می توانیم حس کنیم در ماجرای واکسن حلیه ای نهفته است که مریم رجوی به دستور آمریکا و اسرائیل،میخواهد به مردم ایران به دروغ برساند که رهبر ایران دشمن شماست و نمیخواهد از مردم دوستی دولت ترامپ و نتانیاهو،شما مردم ایران بهره بگیرید،و ببیند آمریکا مخصوصاً شخص خود دونالد ترامپ عاشق مردم ایران هست،حتیٰ بیشتر از مردم آمریکا،اگر فیلم و عکس های حمله به کنگره آمریکا را دیده باشید متوجه خواهید شد که ریئس جمهور آمریکا در روز حمله ارازل ترامپ و رجوی و سلطنب طلب ها در پشت کنگره در داخل مکانی با زیر دستانش ایستاده و از نزدیک نظاره گر به خاک و خون کشیده شدن پلیس و مردم بی چاره آمربکا می باشد و زیر دستانش چنان با خوشحالی در حال رقصیدن و پایکوبی هستند که حتی شرم نمی کنند که در فیلم نشان ندهند که چقدر از این حادثه خرسند شده اند،حالا این حمله چرا برایشان خوشحال کننده بوده باید خودشان پاسخ دهند،ولی چیزی که شواهد نشان میدهد این است که این حرام زاده ها به خودشان رحم نمی کنند چگونه دلشان به حال کشورهایی مثل ایران می سوزد.

ای مردم شریف و دردمند ایران من هم مثل شما ایرانی هستم و میدانم در حال حاضر کشور عزیزمان به لحاظ اقتصادی در بدتریرن نقطه سال های خودش بسر می برد،و همه ی این دستاوردها نشانه مردم دوستی و مهربانی همین آقایان می باشد مریم رجوی بزرگترین دشمن ایران و مردم ایران هست،و خواهد بود باور کنید فرقه رجوی با دستور مستقیم سازمان های جاسوسی،آمریکا و اسرائیل،کار  می کند و بدون اجازه آنها حتی اجازه آب خوردن هم ندارند.

در همین میان در کشورمان هستند حیوان هایی که به خاطر پول ناموس و خاک ایران را هم به تاراج می گذارند که من واقعاً از حیوانات به خاطر این حرام زاده ها غذرخواهی میکنم چون حیوانات از اینها خیلی باشرفتر هستند،در این چهل خورده ای سال که ایران انقلاب کرده همیشه دست های خیانت و جنایت از دورن این آب و خاک بیرون آمده آنهم توسط مزدورانی وابسته به دولت های کثیف همچون اسرائیل و آمریکا و از جمله انگلیس،و چه خدمتی سازمان مجاهدین به اینها کرد که شاید قرن ها طول می کشید،تا آنها بتواند به این راحتی چنین دستاوردی را داشته باشند،ولی سازمان مجاهدین با خوش خدمتی تمام در مقابل اینکه شاید روزی بتوانند از قول آنها به عرصه قدرت برسند،هر آنچه که در توان داشتند برای خیانت به ایران و مردم ایران در طبق اخلاس گذاشته و تقدیم به غرب کردنند.

حالا شما قضاوت کنید چنین کسانی میتوانند دلسوز و غمخوار مردم ایران باشند؟

کسانی که خود مشوق کشتن و خونریزی هستند،چگونه مدافع مردم ایران هستند؟

اینها به نفرات خودشان که جزو بدنه اصلی بودن رحم نکردنند چگونه به مردم ایران رحم خواهند کرد؟

سازمان مجاهدین به نظر من و خیلی دیگه از آدم ها بزرگترین و جلادترین و خیانتکارترین و جنایتکارترین،کسانی هستند که در طول تاریخ چند هزار ساله ایران تا به حال این کشور به خودش ندیده است،شما میتوانید با سند و مادرک موجود در اینترنت به این اشراف که الان من رسیده ام شما هم برسید،اینها با مسموم کردن فضای مجازی با قدرتی که این کشورها در اینترنت گرفته اند میخواهند بار دگر ما را به گمراهی و تباهی برساند،ولی خدا گواه میگیرم که ما یعنی اعضای جداشده از این فرقه نخواهیم گذاشت که مریم رجوی این جرثومه فساد،با زیاد خواهی و دورغپردازی،به مقاصد شوم خودشان برسند.

ما اعضای جداشده از سازمان و بخصوص بچه های با یاسابقه ای که از این قعله الموت،نجان پیدا کرده اند قسم یاد کرده ایم که نگذاریم در تحت هیچ شرایط این فرقه تباهکار و ظالم و زالو صفت به خواسته هایش برسد،چون از این موضوع هم مطلع هستبم که شما مردم دلیر و سلحشور کشورمان هیچ تمایلی به چنین کسانی ندارید،و نخواهید داشت حالا مریم قجر عضدانلو خودشو جر بده از پایین تا بالا هیچ فرقی نمی کند.

سازمان مجاهدین بزرگترین اشتباه برنامه ریزی استراتژیک، این بود که مردم ایران را از دست داد،مردم ایران یعنی خانواده های اعضای در بند و اعضای جداشده از این فرقه نه دولت های جاسوسی غرب،راه را عوضی رفتی عوضی

حالا با برنامه سیاستمداران غربی میخواهی پیش بروی،اگر واقعاً این ویروس کرونا برایت مهم بود اوّل اعضای در بند خودت را واکسینه می کردی،نه اینکه مرگ برای همسایه،تو به خوبی آگاه شدی که نفرات دورن اشرف ۳ به زودی از دورن متلاشی خواهند شد برای همین از این فرصت بدست آمده میخواهی بعترین بهره را برداری،و شر کسانی را که در آینده نزدیک جدا خواهند شد با این ویروس بکنی،و از خون آنها هم برای سازمان های حقوق بشری استفاده کنید.

حالا  رجوی دست پیش رو گرفته عقب نماند،