03022021سه شنبه
Last updateسه شنبه, 02 مارس 2021 7pm

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

مدال مزدوری جمهوری اسلامی برای شهروندان آلبانی !؟

این روزها شاهد تنشهای جدید بین فرقه ی رجوی و مردم آلبانی هستیم. در گزارشی که در هفته های گذاشته از رسانه های کشور آلبانی منتشر شد از بروز نارضایتی های گسترده و نگرانی شدید ساکنان منطقه مانز در نزدیکی شهر دورس (البانی) که اردوگاه فرقه رجوی در آنجا قرار اخبار انعکاس داده شده..........

-----------------------------------------------------------------------------------------

زهرا معینی وبلاگ بسوی آزادی،26.01.2021

مدال مزدوری جمهوری اسلامی برای شهروندان آلبانی !؟

این رسانه ها با انتشار گزارشی با عنوان *«همزیستی دشوار با فرقه رجوی : ایرانی ها قبرستان را اشغال می کنند» نوشت: ساکنان مانز در دورس پس از فروش بخشی از منطقه به مجاهدین توسط دولت، در کنار قبرستان منطقه تجمع و اعتراض خود را اعلام کردند. ساکنان مانز که با این فروش اراضی مخالف هستند می گویند مجاهدین با اینکه می توانند مردگان خود را در اطراف اردوگاه وسیع خود دفن کنند به سراغ قبرستان آنها رفته اند و اکنون نیز در حال حصار کشی زمین های خریداری شده با ستون های بتنی هستند.( علت اصلی مخالفت مردم البانی را فرقه رجوی سر دفن کردن اجساد کسانی هست که بر اثر کرونا فوت کرده اند . تعداد این افرارد زیاد است . مردم بخاطر بیماری کرونا شدیدا مخالف دفن کردن این اجساد هستند.برای حل مسله شهراری دورس وارد شده است )ghabrestan Albani corona

حزب حاکم سوسیالیست آلبانی ، در یک زد و بند پشت پرده با آمریکائی ها، توافق کردند که آب و برق را زیر قیمت مصوب در آلبانی و تقریبا مجانی دراختیار مجاهدین قرار بدهند و این مسئله خشم روزافزون اهالی و ساکنین مانز را برانگیخته است. آنان مدعی هستند، شب ها که هیچ نوری در معابر مانز روشن نیست، اردوگاه اشرف 3 در شب از نور می درخشد! همچنین ساکنان مانز با قطعی پی در پی آب مواجه می شوند و این مسئله را مرتبط با مصرف بی رویه و ارزان تر آب از سوی ساکنان تحمیل شده جدید می دانند! ساکنان مانز مدعی هستند در حالیکه کمپ اشرف 3 ( که به آن کمپ تروریست ها می گویند)، بیست و چهارساعته آب دارد! ما با قطعی های متوالی آب روبرو هستیم!عجبا که فقط ساکنان مانزا و دورس متهم به همکاری با رژیم ایران نشده بودند ! که بالأخره شدند.

Albanians shocked at MEK , Maryam Rajavi disregard for their dead -Iran Interlink MEK Rajavi Cult (iran-interlink.org)

فرقه رجوی سال هاست که ثابت نموده است که هرگونه مخالفت با خود را با اتهام زنی به وابستگی به جمهوری اسلامی پاسخ می دهد. این ترفند نخ نما و پوسیده البته دیگر کاربرد ندارد و فرقه رجوی باید فکر دیگری برای سرکوب مخالفت ها بنماید. اگر مردم آلبانی حق خودشان را میخواهند انان هم میشوند مزدور، اگر مردم ایران که خواهان دیدار با عزیزانشان که در فرقه ی رجوی اسیر هستن آنها هم مزدور وزارت اطلاعات ایران هستند این چه سازمان یا اپوزیسیونی است که این همه مزدور داره ،!!وقتی مادران و پدران و همسران کهنسال که صرفاً خواهان ارتباط با عزیزان گرفتارشان در اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی هستند تروریست خوانده می شوند، دیگر چه کسی می تواند از نظر سران فرقه تروریست و مزدور نباشد؟
سازمانی که دم از جامعه بی طبقه توحید ی میزند، البته از نظر فرقه ی رجوی ساکنان منطقه دورس آلبانی هم ماموران وزارت اطلاعات ایران هستند