03022021سه شنبه
Last updateسه شنبه, 02 مارس 2021 7pm

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

مریم رجوی، وزارت اطلاعات و اعضای جداشده از مجاهدین

تازه میفهمی چه بلایی برسر فرقه آمده که با پخش و بازپخش مختلف از اعضای جداشده،می خواهد با زور به همه ی مردم در اروپا بگوید اینها ماموران وزارت اطلاعات هستند،به راستی چرا تا زمانی که ما در درون تو بودیم نفهمیدی ما ماموران وزارت اطلاعات هستیم؟ آیا نامه و یا دست خطی دال بر اینکه من به شما داده باشم که من مامور وزارت اطلاعات هستم دارید؟

----------------------------------------------------------

علیرضا نصرالهّی - انجمن یاران ایران- سیزدهم،فوریه،۲۰۲۱

مریم رجوی، وزارت اطلاعات و اعضای جداشده از مجاهدین

چند روزی هست که در مورد خیلی از سیاست های غلط سازمان مجاهدین در گوشه و کنار دنیا در حال مطالعه بودم در این ایام کرونایی،زمان برایم خیلی باز شد و توانستم در خیلی از رسانه های کوچک و بزرگ کشورهای مختلف به مطالبی دست پیدا کنم که وجود اعضای حداشده از سازمان مجاهدین سرنوشت و تقدیر فرقه را دگرگون کرد و در مجموع باعث شد تا سازمان ماهیت اصلی خودش را آشکار کند.

البته خدمت شما عرض کنم این بچه ها ( اعضای جداشده ) از تاریخ خروج تا رسیدن به سر پناهی،با موانع خیلی زیادی از طرف این فرقه رو به رو شدند،و در خیلی از موارد مورد ضرب و شتم عوامل و ارازل اوباش و چماقداران رجوی،همانند سال های ۱۳۶۰ که مردم را کتک و ترور می کردند قرار گرفتند،و در آخر هم با وکیل های آنچنانی و خرج کردن پول های باد آورده از زیر بار حقوق انسانی یک فرد شانه خالی می کردنند.

معنا و تعربف از حقوق یک انسان فقط یک کلمه هست برای ژست سیاسی،نه به عنوان رعایت حقوق یک فرد،اگر قرار بود آدم ها به معنای واقعی کلمه،یک حقوق انسانی داشته باشند الان فرقه هایی مثل فرقه رجوی وجود خارجی نداشت،که بتواند خون آدم ها را در شیشه کند و با خانواده های آنها بازی کند و باعث دق مرگ شدن اکثر پدر و مادرهایمان گردد و تا الان سال ها بود که منحل شده بودند.

ولی وقتی که به رسانه ها و سیایتهای این فرقه رجوع کردم تازه فهمیدم ما اعضای جداشده بزرگترین موی دماغ رجوی هستیم و خواهیم بود،چون وقتی رجوی این همه تلاش می کند تا با پخش خبرهای دروغ و کذب ما اعضای جداشده را از میدان بدر ببرد،با انواع و اقسام مدل های مختلف،پول،تهدید،کتک،ارازل و اوباش او در اروپا،و…