03022021سه شنبه
Last updateسه شنبه, 02 مارس 2021 7pm

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

آه و فغان رجوی ازامنیت اجتماعی دوباره مردم ایران وبازگشت به برجام

---------------------------------------------------------------------------------------

علیرضا نصراللهی،انجمن یاران ایران،بیست و سوّم،فوریه،۲۰۲۱

آه و فغان رجوی ازامنیت اجتماعی دوباره مردم ایران وبازگشت به برجام

در طی چهار سال ریاست جمهوری دونالدترامپ،و بازگشت،یکطرفه ترامپ،به خاطر ماهیت،ضد ایرانی بودنش،و بادمجان دور قاب چین های او همانند،رودی جولیانی،جان بولتن،مایک پمپئو،که همگی آنها نشان دادند،که در طی این چهار سال،ریاست جمهوری دونالدترامپ از هیچ تحریمی نسبت ایران و ایرانی،کوتاهی نکردنند،و تیشه را برداشتند که بزنند به ریشه هرچی ایرانی هست.

این آقایان به ظاهر محترم حتی در دنیای دو دوتای سیاسی هم اصول آن را رعایت نکردنند،و پایبند به حقوق شهروندی کشوری که آن را تحریم می کنند،هم نبودنند،که با قوانین بین المللی،خیلی از تحریم ها نباید به لحاظ حقوق انسانی،اعمال گردد،ولی خوب به لطف ایرانی های خارجه نشین،و اپوزیسیونهای قلابیه جمهوری اسلامی ایران،که به دشمنان ایران هر چه میتوانید فشار را بر مردم افزایش دهید،تا مردم تحت فشار،جانشان به لب برسد و در مقابل دولت ایران قرار بگیرند،بلکه از این طریق ما بتوانیم به حکومت برسیم.

بله دوستان دونالدترامپ و هم پیمان او در مدّت چهار سال سفره های زیبا و مهمان نواز ایران را کوچک و کوچکتر کردنند،مَرد خانواده را در جلوی زن و بچه هایش شرمنده کردنند،اشک های پنهان مادران و غم و غصه آنها برای لقمه نانی که بچه هایشان شکم سیر بر بالین بگذارند،شرمساری پدر و مادر بزرگانی که توان پهن کردن سفره ای ده دوازده نفری را،برای بچه ها و نوه هایشان ندارند،خط فقری که باعث آن کسی جز سازمان خیانتکار رجوی نبوده و نیست.

من با چشم اشکبار،فلیم هایی در اینستاگرام دیدم که مردم با غیرت ایران برای اینکه در جلوی خانواده و مردم صورتش را با سیلی سرخ کند،دست به فروختن اجزای بدن خودش کرده،که چرا ؟تعدادی از خدا بی خبر مثل مریم رجوی با خرج کردن پول های خون جوانان این مرز و بوم،تصمیم به نابودی این سرزمین گرفته و می خواهد،ریشه ایران را یکجا تحویل آمریکا و اسرائیل دهند.

ای مردم شهید پرور ایران زمین،این سازمان،همانی سازمانی هست که با مبارزه با امپریالسیم،بنیاد آن را بنا کرد،به خاطر همین هم در سال ۱۳۵۰ به خاطر ضدیت با آمریکا و اسرائیل بنیانگزارن این سازمان اعدام شدند،بجز مسعود رجوی که با گفتن غلط کردم و همکاری با ساواک،و لو دادن همرزمانش و رهبری آن زمان سازمان.

برادر مسعود رجوی یعنی کاظم رجوی از دوستان و نزدیکان ساواک با پارتی بازی و همکاری کامل مسعود رجوی با سواک توانست اعدام او را با یک درجه تخفیف به حبس ابد تبدیل کند،و مدارک آن زمان سواک در اینترنت موجود می باشد.

سازمان مجاهدین در طول چهار سال ریاست جمهوری دونالدترامپ هر چه می توانست کرد،و هر چه را که قدرتش نمی رسید،واگذار می کرد به دو توله سگ وفادار پول یعنی جان بولتون،و رودی جولیانی، و از طریق آنها میتوانست بر روی ماهیت ضد ایرانی بودن ترامپ مسلط گردد،و اگر نخواهیم پا روی حق بگذاریم تا ۹۰% هم موفق شدند،و همانطور که شاهد بودیم تا آخرین دقایق هم ترامپ برای ایران تحریم تصویب می کرد.

«ولی به راستی که رهبر جمهوری اسلامی داغ بر دل ترامپ و مجاهدین و اسرائیل نهاد،با مذاکره نکردن در طول چهار سال ریاست جمهوری ترامپ،و ترامپ با این آروز به گور خواهد رفت»

ترامپ و دارو دسته او یک موضوع را فراموش کردند،آنهم غیرت ایران و ایرانی را،مجاهدین چهار سال نامه پشت نامه، نشست پشت نشست،خریدن رسانه های بی غیرت ایرانی،و عرب باز پول دوست،سلبریتی،خائن که با وجود اینکه می دانستند که مردم ایران،خوب دقت کنید،نه حکومت،مردم ایران از عربستان متنفر هستند،به خاطر همدستی با آمریکا و اسرائیل،و اهانتی که به مردم ایران کردنند،و نام خلیج فارس را به خلیج عربی تغییر دادند،ولی باز دهن گشادشان را باز کردنند،و با هواپیمای خصوصی عرب ها رفتند و برای اینکه ثابت کنند که خیلی کثیف هستند،شروع به خواندن کردنند،ننگ بر همه ی مزدوران  و خیانتکاران ایرانی،که برای پول ناموس خودشان را هم به عرب جماعت می دهند،مثل همان نفرانی که با هواپیمای شخصی شیخ به استقبال عرب ها رفتند

بازم قصه های خیانت و وطنفروشی،ایرانی ها،به راستی واقعاً برایم جای سوال هست،قدرت و ثروت،چقدر ارزش دارد،و ما چقدر وقت داریم در این دنیا که حاضر هستیم،برای رسیدن به آن ( رسیدن به حاکمیت بر مردم ) تمام نفرین های مردم یک مملکت را به جان بخریم،و در راه رسیدن به آن پا بر روی هر آدمی،بگذاریم،و اشک و آه مادران و پدران را برای از دست دادن،فرزندانشان شاهد باشیم و خم به ابرو نیاوریم،دقیقاً کاری را که سالیان است رجوی در حال انجام آن است.

پدران و مادران عزیزتر از جانم،من هم همانند شما زخم خورده و آسیب دیده این فرقه می باشم،من هم جوانیم را به پای این سازمان جهنمی ریختم،حتما میخواهید بدانید چرا؟

دلیل آن واضح و روشن است من فکر کردم این خداوند الموت،مسعود رجوی واقعاً یک آزادیخواه می باشد و در راستای آزادی مردم ایران است که دست به جهاد و مبارزه زده است،آن زمان مثل الان نبود که با کیک کردن بر روی یک دکمه تاریخچه نفر در مقابل تان ظاهر شود،شرایط بسیار خطرناک بود،و نمی توانستی مثل الان به راحتی در مورد سازمان مجاهدین حرف بزنی،به قول معرف شرایط پلیسی بود،که صد البته باید همین طور هم می بود برای همین با اندک اطلاعاتی راهی سفر بی بازگشت می شدی،که آخر آن اصلا مشخص نبود.

من فکر می کردم در راهی قدم گذاشته ام که آخر آن تحقوق،آرمان ها و خواسته های مردم عزیزم هست من خود قربانی این داستان هستم،خود من زمانی به این اشراف رسیدم که این سازمان یکی از بزرگترین تباهکاران این قرن است که دیگه نه راه پس داشتم و نه راه پیش،و بیچاره ما و مردم من که در این دوره به دنیا آمدیم که درونش چنین جنایتکارانی هستند.این فرقه به معنای واقعی کلمه،شیاد و خائن به ایران و ایرانی می باشد،و نمی تواند برای این همه خیانت دلیل قانع کننده بیاورد،مسعود رجوی و مریم رجوی هر دو جنایتکار جنگی هستند و دادگاه های ببین المللی باید آنها را محاکمه کند و اگر اینکار را انجام ندهد یعنی یه جای کار خودش هم می لنگد.

من از تمام دوستان جداشده ام تقاضا دارم در اولین فرصت مناسب با مدارک و اسناد حقوقی پرده از جنایتهای این فرقه فاشیسم مذهبی برداشته که اگه از حق نگذریم جداشده ها بعد از خروج از این سازمان،تمام تلاش خودشان را در راه نابودی این فرقه سکت برداشته اند و با ارائه همان مدارک و جمع کردن طوماری دال بر محاکمه مسعود و مریم رجوی به دادگاه لاهه و مراجع ذیصلاح بتوانیم به خونخواهی از یک ملّت حق پایمال شده مردم ایران را بگیریم،البته باید خدمت مردم شریف و عزیزم عرض کنم،ما در صورتی می توانیم در این راه پیروز گردیم که شما عزیزان در کنار ما باشید،ما بدون شما هیچ هستیم.

آه و فغان مریم رجوی از برگشت دوباره برجام ولی اینبار با اقتدار ملی مردم شریف ایران و نه از روی ضعف،و همین باعث خشم دوشمنان ایران شده است،دوستان به راحتی میتوانیم دشمنان ایران را تشخیص دهیم از زمانی که بایدن به عنوان ریئس جمهور آمریکا منتخب شده شما در رسانه های مختلف شاهد لجن پراکنی دشمنان ایران بوده اید،در همین راستا،دیدار آقای گروسی و آقای صالحی در تهران. این دومین سفر رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در یک سال گذشته به ایران است

Salehi AjansAtomi

"دیدار آقای گروسی و آقای صالحی در تهران. این دومین سفر رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در یک سال گذشته به ایران است"

ایران و آژانس بین ‌المللی انرژی اتمی از دستیابی به یک تفاهم نامه جدید برای ادامه فعالیت‌های نظارتی ‘ضروری’ آژانس در این کشور به مدت سه ماه خبر داده اند. این خبر در پی سفر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس به تهران و دیدار او با علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران،‌ در یک بیانیه مشترک اعلام شد.

این خبر همانند پُتکی بر سر مریم قجر فرود آمد و از سنگینی ضربه وارد شده سراسیمه و دستپاچه به رسانه های وابسته به این گروه خطرناک و بلاگ های ساخته شده توسط نفرات آلبانی،از قول این و آن شروع به اسید پاشی کرده و دست پیش را گرفته که عقب نماند،و از قول رهبر ایران در سایت ایران افشاگر گفت : برادر مجاهد مسعود رجوی گفت:آیت الله خامنه ای بار دیگر پرده را کنار زد و نشان داد که خواهان هر چه بیشتر تحریم ها برای حفظ هژمونی و ادامه حکومت است.

آخه یکی نیست به این آقا مسعود رجوی بگوید شما که خودت را از عالم و آدم برتر می دانی،چرا از این شاخه با آن شاخه می پری،یک روز می گویید تمام این تحریم ها که گریبان گیر حکومت ایران شده دست رنج تلاش شبانه روزی مجاهدین هست،یک روز دیگر می گویید آقای خامنه ای خواهان مانده گاری همه تحریم ها می باشد.این شما بودید که خبر منتشر می کردید که ایران خودش را به هر دری میزند تا از تحریم بیرون بیایید،حالا چی شده که رهبر ایران خواهان ماندگاری تحریم هاست؟

آقای مسعود رجوی من این حق را دارم که از شما سوال کنم،آیا شما خودتان را به دکتری در این مدت نشان داده اید؟

آیا شما صلاحیت نظر در مورد مسائل سیاسی و اجتماعی ایران و دنیا  را دارید؟

تا آنجا که من یادم هست،شما در همه ی نشست های درونی ما هر سال با یک تابلو جدید در مورد وضعیت دولت ایران که امسال دگر سال آخر حکومت آنها می باشد سرگرم می کردید،و اگر یادتان باشد در سال ۱۳۷۹ به مرحله سین،آ رسیدیم،سین،آ یعنی مرحله سرنگونی،آقای رجوی ماه آینده به سال ۱۴۰۰ می رسیم،البته میدانم تمام حرف های شما برای دلخوشی اعضای بخت برگشته خودت بود.

ولی آیا واقعاً شما در تمام این سال ها لحظه ای به حرفی که خودت می زدی اعتقاد داشتی؟

آقای مسعود رجوی من فکر می کنم عشق به مریم قجر عضدانلو هوش و حواس تو را از همه چیز دور کرد،تا آنجا که برای رسیدن به این حَوس کثیف،انقلاب ایدئولوژیک،یا انقلاب مریم را پیش کشیدی

چرا به جای مریم قجر شخص دیگری را انتخاب نکردی البته بارها و بارها در مورد اینکه چرا مریم صحبت شده و بحث شده ولی تمام حرف های شما غیر قابل قبول هست،ولی ما آنجا جرأت بیان نداشتیم همانند انتخابات مسول اوّل سازمان،خودتان یکی را انتخاب می کردید و در نشست دست خودتان را بالا می بردید آیا دیگه کسی جرأت مخالفت داشت. چون خودت بهتر از هر کس میدانی،هوس تو به مریم غیر قابل کنترل بود،تا آنجا که در خیلی از نشست های درونی در بین حرفهایت قاف می دادی،مثل نشست باقرزاده که داشتیم روی سیمیلاتور مانور میکردیم و شما آمدی ابروی آن را درست کنی زدی چشم آن را هم کور کردی،گفتی دیشب از خواب بلند شدم دیدم خواهر مریمتان نیست،بعد سریع گفتی اره از خواهران شورای رهبریتان پرسیدم مریم کجاست گفتند رفته پای سیمیلاتورها.

دوستان که در آن نشست بودند باید یادشان باشد،البته بر هیچ کس پوشیده نیست رابطه تو با مریم،ولی خواهش می کنم نگو ازدواج ایدئولوژیک،شاید با این اسم فقط بتوانی سر خودت و مریم جانت را کلاه بگذاری،وگرنه بقیه میدانند چه خبره.

آقای رجوی در طول چهار سال ریاست جمهوری ترامپ،سازمان مجاهدین کم چوب لای چرخ این برجام نکرد،تا آنجا که رودی جولیانی،وکیل دونالدترامپ،حامی و عشق مریم قجر در جلوی رسانه ها برجام را پاره کرد و یک تُف هم بهش انداخت.

من هرگز این صحنه را فراموش نخواهم کرد،رودی جولیانی،به هشتاد میلیون ایرانی تُف کرد،و این کار او را تلافی خواهیم کرد شما مرده و ما زنده ببینید چگونه حامی های شما به زودی پشتتان را خالی خواهند کرد.

خانم رجوی برایت فقط یک راه وجود دارد آنهم تا دیر نشده و دولت آلبانی به خاطر تحولات آمریکا و ایران و اروپا تو را به خاطر جنایت و پولشوی،و قاچاق،تحویل دولت ایران نداده هر چه سریعتر بارو و بندیل خودت را جمع کن و برو پیش پدر خوانده ات،پدر اسرائیل البته اگه اونم تو را قبول کند،آقای رجوی یادت هست در نشستی فلسطین را اسرائیل محاصره کرده و یاسر عرفات گیر کرده و تو جلوی ما قدم رو میرفتی و می گفتی چکار کنیم ای کاش میتوانستیم برویم کمک فلسطین،چی شد الان موساد شده رفیق شفیقت.

خانم قجر و یا رجوی هر اسمی که داری،دو هزار نفر بیکار و الاف رو جمع کردی،و هر زوز منتظر گرفتن کرونای بیشتر از آنها هستی،و به آنها یاد دادی که بیایند و برای خودشان اسم و مشخصات دورغی بسازند،و در دنیای مجازی،همانند حیوان درنده ای کمین کنند تا لقمه ای گیر بیاورند،و شروع کنند هر آنچه که لایق و شایسته خودت و دستگاه کثیفت هست را به مردم و دولت ایران نسبت دهند.و آنها توجیح کردی به هیچ عنوان در ارتباط گیری اسمی از سازمان مجاهدین بر زبان نیاورند،خودت هم می دانی که چه لجنی هستید.

مسعود و مریم رجوی؛اعضای جداشده از زندان رجوی مثل شیر بیدار،خوب گوش کن شیر بیدار،نه خفته،در اروپا هستند و خواهند بود تا تو و امثال تو نتواند،با فریب و نیریگ هموطن های منو در دام بیندازند،به زودی از اروپا،خبرهایی به گوش خواهی شنید که تا بناگوشت،قرمز خواهد شد.

دورد بر همه ی خانواده ها و پدران و مادران گرامی صبح آزادی در راه است