04112021یکشنبه
Last updateیکشنبه, 11 آوریل 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

قربانیان فرقه رجوی

باری دیگر فرقه رجوی قربانی دیگری را به عرضه تماشا قرار داد، فرقه ای که دم از مبارزه می‌زند تمامی هم و غمش مبارزه با افراد خود و پیدا کردن راهی برای کم کردن ریزش  هر روزه خود میباشد

--------------------------------------------------------------------------------------

خانم حمیرا محمد نژاد 2 مارس 2021

قربانیان فرقه رجوی

کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت که از ۷ کلمه تشکیل شده در واقع ۷ دروغ را یک جا در خود جا داده است.

نه کمیسیون بدان معناست که در آن بحث و مشورتی صورت گیرد نه با امنیت و نه با تروریسم سر و کار دارد بلکه تنها و تنها هدف و کارکردی که تابحال داشته گرفتن یقه و پاچه جداشدگان و منتقدان   است تا رژیم.

چرا که چند تن از هواداران نزدیک این سازمان منجمله عکاس جلسات مریم عضدانلو سالها در استخدام و ارتباط با اطلاعات رژیم بوده اند بدون اینکه کمیسیون کذایی حتی بویی برده باشد و نهایتا هم توسط سرویسهای اروپایی کشف و خنثی شد و مسخره اینکه به مصداق “من آنم که رستم بود پهلوان”  سازمان پز آن را داده و  محکومیت  هواداران جاسوسش و سلب تابعیت   آنها  را یک پیروزی برای خودش  به حساب آورده بی آنکه دستی در آن داشته باشد و مسخره تر به منتقدان و مخالفانش هشدار و زنهار که سرنوشت مشابه در انتظار،  آنهاست

از جمله کشفیات جدید این کمیسیون پروژه ایست که در کانون آن  یکی از اعضای جدا شده به نام هادی ثانی خانی قراردارد . اما واقعیت چیست؟

وی چند سال پیش از سازمان جدا و بنا به گفته خودش در ارتباط با اطلاعات ایران قرار گرفت و جاسوسی سازمان را میکرده، حالا این سازمان خلع سلاح و خلع لباس شده و رانده شده از عراق چه اطلاعاتی دارد که بکار رژیم  آید خود داستان دیگریست سازمانی که عمده اعضای جوان و تعداد زیادی از قدیمیهای آن جدا شده و بهتر است  خانه سالمندان ناامیدش.

هر فردی که که از تشکیلات سازمان جدا میشود بعد از مدت کوتاهی که  طعم زندگی ازاد را حس کرد در می یابد که آلبانی برغم طبیعت زیبا و مردم مهربانش به مردابی توسط سازمان شده است همانطور که شخص رجوی تهدید کرده بود که ” اجازه نمی دهیم آلبانی تبدیل به بریده خانه شود” گویا که از قبل موج ریزش ها را انتظار میکشید و با همکاری دولت آلبانی چنان عرضه را بر جداشدگان تنگ کرده است که هر جدا شده ای در تلاش برای بیرون آمدن و رساندن خودش به یکی از کشورهای اتحادیه اروپا دست و پا میزند اما این کار مستلزم توان مالی ۵ تا ۶ هزار یورویی می باشد که البته با توجه به وضعیت راکد اروپا حتی با وجود تامین هزینه مالی بسختی امکان پذیر است و سازمان با وعده انتقال هادی به فرانسه وی را مورد استفاده ابزاری قرار داده است حالا فردی که در تشکیلات در پایین ترین سطح تشکیلاتی یعنی کاندید عضو قرار داشت مانند دیگر اعضا هیچ بار و اهمیتی در تشکیلات نداشت و این افلاس  این تشکیلات را میرساندکه یک نفر برای مصرف درون تشکیلات فرسوده اش  اینقدر اهمیت پیدا میکند. و این واکنش های سازمان این حقیقت را بیش از پیش آشکار میکند که با وجودیکه سازمان در آلبانی امکان محدودی برای مانور دارد تا سایر کشورها اما در هر صورت آلبانی در خاک اروپاست و پیوستن این کشور به اتحادیه اروپا دیر یا زود در تقدیر است و انتظار آن  می‌رود که سازمان در آلبانی پایان خواهد پذیرفت چرا که دیگر

سر به نیست کردن افراد و پوشاندن حقایق امکان پذیر نیست.

لینک به منبع (سایت کانون زنان ایرانی علیه فرقه گرایی)
لینک به منبع (وبلاگ بسوی آزادی)