04112021یکشنبه
Last updateیکشنبه, 11 آوریل 2021 7am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

وحشت فرقه مجاهدین خلق از افشای ماهیت رجوی

در روزهای اخیر که اعضاء جدا شده از مجاهدین خلق شروع به افشاء ماهیت  کثیف فرقه رجوی را کرده اند، در تلافی فرقه هم دست بکار شده که از قافله عقب نماند و متن هایی از قبل دیکته شده را به اعضاء مستمری بگیران داده وبنام آنها درسایت به اصطلاح ایران افشاء گر منتشر می کند و یکسری اراجیف را سرهم بندی کرده ونفرات جدا شده را مزدور وزارت اطلاعات خطاب کرده است در قاموس لو رفته فرقه هر کس با مانیست وبرای ما جاسوسی وخبر چینی نکند  مزدور وزارت اطلاعات است وای از این شرمی و بی حیایی،

خلیل انصاریان ، تیرانا،  سایت نجات یافتگان از مجاهدین خلق در آلبانی ـ ایران آزادی  ـ 06.03.2021

وحشت فرقه مجاهدین خلق از افشای ماهیت رجوی

دقت کنید در متن نوشته شده بنام افراد اینچنین آمده است

[در ضمن اگر متوجه این بودید چرا در چراغ خاموش‌ها و اتمام‌حجت‌ها و ابلاغیه‌های تصفیه و اخراج از طرف سازمان دنبال زندگی خود نرفتید؟

چرا در لیبرتی که هرروز کمیساریا و یونامی بازدید می‌کردند و مصاحبه خصوصی داشتند و وعده اروپا می‌دادند دنبال آن اروپایی که بودید نرفتید؟

چرا به‌محض اینکه پایتان به اروپا (آلبانی ) باز شد نرفتید ؟

مجاهدین لدی‌الورود هرکس که به آلبانی آمد جلویش گذاشتند و مخیرش می‌کردند که اگر می‌خواهد دنبال زندگی‌اش برود و هرکس اصرار به مبارزه و ماندن در صفوف سازمان را دارد درخواست تجدید عضویت بنویسد. مگر شما ننوشتید؟]

باید به فرقه یاد آور شد مگر در چراغ خاموشهای سوری ، آیا به کسی اجازه خروج دادید یا اینکه نشست های جمعی و دادگاه تشکیل میدادید وبا تهدید وزندان نفرات را مجبور می کردید که در مناسبات بمانند واگر فردی بیش از حد اصرار به جدا شدن داشت او را به زندان مخوف ابو غریب بغداد تحویل می دادید وبه جرم ورود غیر قانونی هشت سال زندانی می کردید مگر غیر از این بود که تعداد زیادی از افراد را که تمایل به ماندن در مناسبات پوشالی نبودند در سیاه چالهای زندان ابو غریب انداختید .

در لیبرتی هم ،کارمندان یونامی وکمیساریا را مزدور اطلاعات ومزدبگیر ایران خطاب می کردید و سوال اساسی این است که مگر تشکیلات مخوف وغیر انسانی رجوی اجازه میداد که فرد به تنهایی با ارگانهای رسمی سازمان ملل صحبت انفرادی داشته باشد ؟ مگر ضابطه نگذاشته بودند که هیچ کس حق ارتباط با یونامی وکمیساریا را ندارد!! اما جالب اینجاست که در سرفصلها ودر نشستهای پوشالی افراد را مخیر می کردند که متنی که از پیش دیکته را با خط خودش بنویسد که من ماندگار هستم و مجاهد لم یرتابوا هستم . بنابراین وای بحال کسی که صحبت از رفتن بکند از گفته اش باید ابراز پشیمانی بکند ودرپیشگاه خدا استغفار بطلبد وتوبه کند در غیر اینصورت در بیدادگاه های جمعی، وبا بد وبیراه گفتن به آن فرد،  باید در پیشگاه رهبریتان توبه، واز گفته اش پشیمان شود ، همه نفرات جدا شده از این موضوعات با خبر هستند که چگونه با شیادی وشانتاژ افراد را مجبور به ماندن می کنند . هدف از نوشتن نامه های جعلی از پیش تهیه وزدن در سایتهای معلوم الحال چیزی نیست بجز اینکه می خواهند تفرقه ای بین اعضاء جدا شده بیندازند وبهره سیاسیش را ببرند ومزدور سازی بکنند و مارک وزارت اطلاعات بزنند  زهی خیال باطل دیگر حنایتان رنگی ندارد . دستتان برای همه مردم ایران وجهان رو شده است .

لینک به منبع