06242021پنج شنبه
Last updateپنج شنبه, 24 جون 2021 9am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

مریم رجوی:تیک تاک تحویل سال سرنگونی(خوابهای طلایی )

-----------------------------------------------------------------------------------------

همایون کهزادی،انجمن یاران ایران،بیست و هشتم مارس،۲۰۲۱

مریم رجوی:تیک تاک تحویل سال سرنگونی(خوابهای طلایی )

وقتی که مریم رجوی پا جای پای مسعود رجوی میگذارد بیشتر از این نباید انتظار داشت مسعود رجوی از روز اول برای فریب وجلب اعتماد چه در زمان صدام وچه بعد از ان هرساله شعاری داشت به اسم امسال ساله اخره با این حرف اعضای ناراضی از یک سو دولت عراق از یک سو شخصیتهای سیاسی از یک سو را فریب میداد وهمه هم فکر میکردند.

که واقعا خبری است زیرا به قول خودشان رهبر مقاومت هر تحلیل یا حرفی بزند همان است امروزه که مسعود رجوی نیست مریم رجوی همان حرفها و وعده های توخالی را به اعضای ناراضی واسیران دربند ومردم واندک هوادارانش بازگو می کند.

بگذریم از اینها از روزی که سازمان به منطقه امده تا همین امروز سالی نبوده که سران فرقه ورهبری این فرقه امسال ساله اخره را وعید نداده باشن وخوب نتیجه اش معلومه که امروزه در البانی هستند البته در برخی موارد درست بوده مثلا برای اخراجشان در عراق صدق میکرد یا برای هجوم گسترده ریزش نیرو اما نمیدانم دوباره با چه رویی دم از سرنگونی و ساله اخر میزنندخوب البته اگر این را نگویند کسی دیگر در قرارگاه باقی نمیماند.

برای نگاه داشتن اسیران و ناراضیان مجبور به دروغ گفتن هستند انهم دروغی از نوع قیامهای مردمی و شورشی در داخل ایران،

اصلا در داخل ایران کسی شما را نمیشناسد که بخواهد جانش را برای شما به خطر بندازد.

زیرا جنایات و وطن فروشی شما برای دشمنان ایران و ایرانی از کسی پنهان نیست و میدانند باعث این همه بدبختی سازمان رجوی بوده و می باشد.