06272022دوشنبه

--------------------------------------------------------------------

مهدی سجودی آلمان ,01.04.2021

پاکسازی زباله

جدیدا آقایی به اسم ثاناسی که نماینده مردم شهر  مانز کشور آلبانی برای پارلمان این کشور هستند کنفرانس مطبوعاتی با شعار پاکسازی شهرش از زباله انجام دادند که مظمون و شعار انتخاباتی ایشان بسیار زیبا و در خور سازمان مجاهدین بود.

از قضا گویا متعفنین و منافقین باقیمانده هم در این شهر آخرین زندان خود را بنا کرده اند که از قرار معلوم مردم شهر نیز دل خوشی از کفتارها و ریخت و پاشهای تعفن بارشان ندارند.هر چند شعار آقای ثاناسی در منظور اشغال و زباله شهر میباشد ولی دقیقا بخش اعظمی از این زباله ها زندان و اسارتگاهی است که رهبران منافقین برای افراد تحت اسارت خود برپا کرده اند و بنا به این شعار اگر عملا این کثافتخانه تعطیل شود حجم بزرگی از زباله های شهر مانز نیز جمع شده و ساکنان شهر نیز نفس راحتی خواهند کشید و در هوای پاکتر تنفس خواهند کرد.

با نگاهی منطقی و واقع گرایانه میتوان راحت دید و فهمید که اسارتگاهی که مریم در آلبانی درست کرده واقعا متعفن و لجن بوده و هست و این را از ریزش و ازادی روزانه اسیران زیر اسارتشان میشد فهمید.

یا از فاکت دیگر و توسط خانواده های اسیرانی که طی سالیان اخیر در تلاش فراوان برای نجات اعضای خود و در آوردن عزیزانشان از باتلاق و لجن زاری بوده و هست که منافقین درست کرده اند

بله پس با یک دو دوتا چهاتای ساده میشود به این نتیجه رسید که شعار این نماینده کاملا واقعی و قابل درک و فهم است .

شاید هم منظور ایشان به واقع همین منافقین باشند که شهرشان را به گند کشیده باشند البته باید اذعان کرد که نه فقط شهر یا کشور آلبانی را بلکه هر جا که اسمی از منافقین و اثراتی از آنها مثل کشور فرانسه باشد آلوده به اشغال و زباله و بوی بد تعفن خواهد داد.

بنا به این دلایل و منطقها من به شخصه حامی پر و پا قرص آقای ثاناسی هستم و بدین وسیله به ایشان و مردم شهر مانز اطلاع رسانی میکنم که تا جایی که یادم هست و بنا به تجربه تلخ و وحشتناکی که از بودن تحت اسارت این سازمان به یاد دارم واقعا نیاز به این پاکسازی بزرگ از شهر و کشور خودتان را دارید و در همه جای دنیا نیز حامی داشته و خواهید داشت اگر این حرفتان را اجرایی و عملی کرده و بوی تعفن منافقین را یکبار برای همیشه خاک کنید بوی تعفن خون خاری عزیزان خیلی از خانواده های داغدار و بوی تعفن اسارت عزیزان و دلبندان خانواده های همچنان چشم انتظار.