10222020پنج شنبه
Last updateچهارشنبه, 21 اکتبر 2020 8pm

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

تسلیم نامه ها و امضاها به سفارت آلبانی در پاریس

خانواده ها در نامه ی خود از رئیس جمهور و مسئولین دولت آلبانی خواستند که ممنوعیت دادن ویزا به این خانواده ها برای ورود به آلبانی و دیدار با عزیرانشان را که به خواسته ضد انسانی سران فرقه رجوی صورت گرفته و یک نقض آشکار قوانین بین المللی و حقوق بشریاست، لغو کنند....

------------------------------------------------------

انجمن یاران پاریس - 11 سپتامبر 2020

تسلیم نامه ها و امضاهای هزاران عضو خانوادۀ اسرای فرقۀ رجوی به سفارت آلبانی در پاریس

بعد از ظهر روز پنجشنبه 10 سپتامبر 2020 برابر با 20 شهریور 1399 هیأتی از اعضا و مسئولین سابق سازمان مجاهدین فرقۀ رجوی ( شامل آقایان علیرضا نصراللهی، محمد رزاقی، قربانعلی حسیننژاد و غفور فتاحیان) وگروهی از جداشدگان از فرقه رجوی از پاریس و شهرهای مختلف فرانسه حضور بهم رسانیده اند، نامه ها و امضاهای هزاران عضو خانواده اسرای فرقه رجوی به رئیس جمهور و مسئولین دولت آلبانی را به صورت یک کتاب بزرگ طی دیداری تسلیم مسئولین سفارت آلبانی در پاریس کردند.

خانواده ها در نامه های خود از رئیس جمهور و مسئولین دولت آلبانی خواستند که ممنوعیت دادن ویزا به این خانواده ها برای ورود به آلبانی و دیدار با عزیرانشان را که به خواسته ضد انسانی سران فرقه رجوی صورت گرفته و یک نقض آشکار قوانین بین المللی و حقوق بشری است، لغو کنند و موجبات دیدار آنها با فرزندانشان وعزیزانشان بعد از دهها سال دوری و بی خبری از آنان را که یک خواسته صرفا حقوق بشری است، فراهم کنند.
مسئولین سفارت آلبانی ضمن استقبال از هیأت جداشدگان فرقه رجوی نامه ها و امضاهای خانواده های اسرای فرقه رجوی را تحویل گرفته و قول دادند که آنهارا به دست ریاست جمهوری و مقامات دولت آلبانی برسانند.

در روزهای آینده مطالب و فیلم ها و مصاحبه های این افراد با خبرگذاری های مختلف در همین سایت منتشر خواهدشد.

Paris Yaran 2

Paris Yaran 3