06242021پنج شنبه
Last updateپنج شنبه, 24 جون 2021 9am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

انتشاروپخش گسترده اعلاميه و بروشور و نصب تراكت در پاريس و حومه پيرامون آدم ربايي فرقه تروريستي  رجوي

انجمن های بیان حقایق، نجات از فرقه ها و یاران ایران طی یک کار انسان دوستانه در رابطه با ربايش آقاي هادی ثانی خانی توسط فرقة  رحوي درآلبانی با تنظيم و تكثير اطلاعيه و عكس های شخص مذكور و افشاء دروغ پردازی های فرقه مافيايی رجوی  بصورت گسترده در بخش های مختلف پاريس وحومه توزيع نمودند.

--------------------------------------------

علیرضا نصراللهی، یاران ایران، پاریس هفدهم مارس 2021

مدیران انجمن های یاران ایران،نجات از فرقه ها،بیان حقایق،علیرضا نصرالهی،هفدهم مارس ۲۰۲۱

انجمن های بیان حقایق،نجات از فرقه ها، و یاران ایران،طی یک کار انسان دوستانه  در رابطه با ربايش آقاي هادی ثانی خوانی توسط فرقة  رحوي در آلبانی با تنظيم و تكثير اطلاعيه و عكس های شخص مذكور و افشا دروغ پردازی های فرقه مافيايی رجوی  بصورت گسترده  در بخش های مختلف پاريس  و حومه توزيع نمودند  هم چنين در اطلاعيه های جداگانه  بيوگرافی  آقای ثانی خوانی و همچنين  اعزام  وی از تركيه به عراق توسط قاچاقچی های  مافيای رحوی تهيه چاپ و منتشر شد ه است.

در بخش هايی از اطلاعيه هاي به داد خواهی پدر  ايشان از دولت آلباني و محامع حقوق بشری مفصلا آمده  است.

انجمن  هاي  ياران ايران نجات از فرقه ها و بيان حقايق مصمم هستند كه تلاش هاي بی وقفه شان برای نجات آقاي هادی ثانی خوانی ادامه داده و در رابطه باقاچاق احتمالی وی به فرانسه مقامات ذيربط را مطلع نمودند در چند سال اخير فرقه با پاسپورت های جعلي و پاسپورت دزدی تعدادی از افراد وابسته اش كه سابقه هواپيما  ربايی و بمب گذاری داشته اند به فرانسه آلمان و كشورهای  اسكانديناوی قاچاقی  وارد كرده است كه متعاقبا اسامی تزوريست های وابسته به فرقه رجوی  اعلام ميشود.

با افشاگری گسترده  انجمن های شركت كننده در اين كمپينگ  اميدواريم كه توطئه شوم فرقه رجوی خنثی  شود كه اين باند تبهكار ديگر نتواند افراد جدا شده در كشور آلباني مورد تعرض تروريستی قرار دهد و برای منتقدين و جداشدگان در اروپا خط و نشان بكشد  و يا تهديد به ترور نمايد.

ما صميمانه از دوستان کمال تشکر را داریم كه در اين كمپينگ  اطلاعات ذيقیمتي در اختيارمان  قرار داده  و ما را ياری نمودند  متاسفانه  تعداد اندكي از جداشدگان. وجود دارند  كه كماكان در چنبره  افعی و افكار فناتیک فرقه رجوی هستند و خط و مشی اين سكت خطرناک و ترويست را دنبال  می كنند.  كه بشدت خطرناک و زمينه ساز  آدم ربايی. پولشویی و قاچاق انسان فرقه رجوی  هستند.

بدون خنثی سازي آدمربايی فرقه رجوی كمك بزرگی به همه اسيران محصور در قلعه. اشرف ٣ در آلبانی است.

فرقه رجوی برای جان انسانها هيچ  اهميتی قائل نيست و بر مصداق هدف وسيله توجيه مي كند  كثيف ترين جنايات را مرتكب ميشود

ولی ما اعضای جداشده برعکس فرقه هستیم و از این حس مسولیت دوستانم قدردانی می کنیم که همه در جریان محدودیتها و ضوابط ایجاد شده که همه برای حفظ جان خودمان و دوستانمان هست حتی الامکان فاصله های اجتماعی را رعایت کنیم.

فرقه ها و گروهها هر چقدر هم که در پشت پرده دست باز داشته باشند و با سیاستمداران زد و بند داشته باشند ولی در مقابل صدای یک دست مردم تاب توان ماندگاری ندارند و مجبور خواهند شد در مقابل خواسته های آنان سر تعظیم فرو آورند.

ما اعضای جداشده از این فرقه ضد بشری رجوی میخواهیم دادگاهی بین المللی و بی طرف از هر گونه ضد و بند تشکیل دهند و ما را به عنوان متهم وارد این دادگاه کنند تا ببینیم واقعآ ما با آنها چند چند هستیم شاید واقعآ ما اشتباه می کنیم آقای رجوی این وظیفه شماست که ما را بیدار کنید و شاید هم برعکس باشد شما اشتباه می کنید و ما باید شما را بیدار کنیم که البته صد روی صد شما هیچ وقت چنین اشتباهی نخواهید کرد و همش بلوف می زنید.

آقا و خانم رجوی و قجر طناب به گردنتان رسیده هر چه بیشتر تکان بخورید طناب بیشتر سفت می شود الان کار شما همانند همان قماربازی شده که همه چیز خودش را از دست داده و پشت سر هم

مرتب خطا می کند و جالب اینجاست چرا یکی نیست به این شیر فراری بگوید به کجا “علامه دهر” این همه آدم در این فرقه که همه خودشان را مهندس دکتر فیلسوف پی اچ دی و…باید گفت به کجا چنین شتابان

چرا سازمان مجاهدین از رویارویی با اعضای سابق خودش هراسان است؟
چرا رجوی همیشه در نشست های داخلی فرد بریده را محکوم به مرگ می کرد؟
چرا رجوی خودش را از همه بالاتر و “علامه دهر” می داند؟
چرا رجوی هادی ثانی خانی را مخفی کرده و هیج اخباری مبنی بر سلامتی وی انتشار نمی دهد؟
چرا رجوی دادگاه بین المللی تهران را به تقاضا از سران جمهوری اسلامی برای دادگاهی بیرون از ایران قیاس کرد؟
چرا رجوی اعضای جداشده را به کانون های شورشی و تهدید به مرگ محکوم کرد؟ .

اگر تمام این چراها را کنار هم بگذاریم می بینیم راهی که می رویم صحیح هست و دُرست به هدف زده ایم که مار از لانه بیرون آمده و مجبور به ارسال پیام شده در این چند وقت تلاش و کارکرد بچه ها چنان بالا بوده که کاسه صبر مریم قجر و همسر در درون گورش لبریز شده و مجبور به تهدید و ارسال پیام به دولت ایران و اعضای جداشده شده اند.

تلاش هاي اعضای جداشده چنان ترس و دلهره را در دل سیاه این فرقه پُر رنگ کرده كه دفتر سبز ميخورد و دفتر سبز مي پوشد ما بارها اعلام كرده و بازهم تكرار مي كنيم كه مصرانه خواهان انتشار اسامی مندرج در اين دفتر هستيم بدون شک می دانيم كه اساس اسامی نفرات ريز ودرشت فرقه رجوی هستند كما اينكه سه نفر از چهار متهم از نفرات و كادرهای سازمان مجاهدين بودند قطعا دستگاهای امنيتی و مشخصا فرانسه می دانند كه اين سناريو از الف تا ی توسط ستاد جنگ سياسی با فرمان رجوی و با مديريت مريم فجر طراحی و اجرا شده است.

Aktion Paris Yaran 3

Aktion Paris Yaran 4