10202020سه شنبه
Last updateسه شنبه, 20 اکتبر 2020 11am

logo aawa 100آوای جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

نامه مادردردمند فریدون ندایی به نخست وزیرآلبانی

من یک مادرم و حق دارم از وضعیت فرزند خود با خبر شوم. با توجه به گسترش بیماری کرونا و فوت تعدادی از اعضای مجاهدین خلق در اردوگاه این سازمان در آلبانی، نسبت به سلامت پسر خود بی نهایت نگران هستم

رجوی جنایتکارمقصراصلی مرگ خواهرم “شهین قاسمی”

خدا رجوی را لعنت کند که این چنین افرادی مثل خواهرم را قربانی وخانواده هایشان را داغدار ومصیبت زده می کند. متاسفانه این سرانجام وعاقبت امثال خواهرم است که رجوی از سادگی و اعتماد آنها سواستفاده نموده...

ماه منیر ایران پور: جانم به لب رسید در فراق جان

فرقه رجوی در دهه‌ هشتاد برادرم را با خدعه و نیرنگ فریفت و ربود. ای داد از بازی‌های این روزگار دغل‌کار، هرگز تصورش را نمی‌کردم که برای رضا جانم جشن تولد بگیریم و او نباشد و حتی نداند که به یادش هستیم هر لحظه و هر ساعت، شکایت به پیشگاه که برم، از چه کسی شکایت کنم؟

مریم رجوی، ازآه دل مادران و پدران بترس

تمامی خانواده های اسرای کنونی در زندان اشرف در آلبانی ، شبانه روز مریم را نفرین کرده و از اینکه فرزندان آنان را اسیر و زندانی نگه داشته است ، بشدت ناراضی هستند، البته هرگز مریم رجوی از این آه جانسوز مادران و پدران و خواهران و برادران اعضای محبوس در زندان مانز ، در امان نخواهد ماند،

مادران،‌ قربانیان فراموش شده فرقه رجوی

عبارت "مادران، قربانیان فراموش شده"‌ این روزها در اروپا به مادرانی اطلاق می شود که فرزندان شان توسط فرقه تروریستی داعش با نیرنگ و فریب جذب شده و برای جنگیدن به سوریه و عراق و لیبی و یمن و غیره برده شده اند. این کار البته در پس پرده با پشتیبانی دول غربی و همچنین اسراییل و عربستان سعودی و برای منافع خاصی صورت می گیرد.